Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (3.74 secunde)
Gruparea de criminalitate informatica Anonymous Romania, formata din 14 membri, a fost destructurata de procurorii DIICOT, 12 persoane urmand sa fie duse la audieri astazi, in urma unor perchezitii efectuate in Craiova, Drobeta Turnu Severin si in municipiile Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Piatra Neamt, Cluj Napoca,Arad, Resita si Targu Mures.
La Vorona s-au inregistrat si nemultumiri din partea unor persoane cu domiciliul in Constanta, Piatra Neamt sau din diferite zone ale judetului, carora nu li s-a permis sa voteze pe raza comunei.
Ca urmare, cu tot focul electoral de care sunt mistuiti, poate ca nu ar fi rau ca politicienii nostri sa faca "ciocu' mic” in domeniile sensibile si sa se gandeasca de doua ori inainte de a da cu piatra in adversari.
Daca pana acum aceasta beneficia de pavaj din piatra cubica, in viitor va avea covor asfaltic. O investitie importanta presupune si refacerea strazii Drumul Apelor, pentru care vor fi asigurate trei miliarde de lei.
El este unul dintre cei mai bogati politicieni din tara, scotand bani si din “piatra seaca“, mai precis dintr-o profitabila afacere cu marmura.
Presedintele Ligii Alesilor Locali, Ludovic Orban, a declarat ca la intalnirea de la Piatra Neamt vor participa ministrii Varujan Vosganian si Dan Motreanu, precum si secretarii de stat Marian Petrache si Paul Victor Dobre.
"Un nebun arunca o piatra si o suta se chinuie sa o scoata". Drept urmare, a spus Puiu Hasotti, Sulfina Barbu este invitata sa sufle in panzele barcilor care vin in port, daca nu mai au voie cu combustibili fosili.
Postul de director general al ANL va fi ocupat de Gheorghe Popescu, viceprimar al municipiului Piatra Neamt. Ministrul delegat a mai spus ca la baza schimbarii din functie a sefului ANL a stat si un proiect de reorganizare a agentiei.
Gheorghe Stefan a fost reales primar la Piatra-Neamt, Ciuhandu la Timisoara, Mazare la Constanta... Acest lucru arata ca au facut cu adevarat ceva pentru oras si oamenii le-au dat votul.
Satul, probabil, de problemele ridicate de desemnarea unui nou vicepremier democrat care sa ia locul lui Adriean Videanu, liderul PD Emil Boc a incercat sa arunce o piatra si in ograda PSD-ului afirmand ca Vanghelie ar fi doar un candidat de paie care urmeaza sa fie repede inlocuit cu ...
Departe de a fi o fantezie erotica a electoratului roman 'monumentul Basescu' este o creatie colectiva la care au pus cate o piatra multi lideri de opinie si o mare parte a presei romane.
Acestea trebuie descrise sumar, ceea ce inseamna ca ar trebui sa se spuna inclusiv daca ghiulul are sau nu piatra, cite karate si altele asemenea, dar si anul dobindirii si o valoare estimata a lor.
Ranjetul prezidential a ramas ca piatra de mormant. Rece si dur. Cand ti se spune, o data, de doua ori, ca nu e bine ce faci, nu se poate ca a treia oara sa nu costientizezi ca esti beat si ca ar fi cazul sa te duci la culcare!
Balcanii de Vest au fost si raman o piatra de incercare pentru oricine are de gestionat o situatie post conflict, dupa un razboi civil.
Distinctia a fost acordata ieri de principalii organizatori de la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est Piatra Neamt. Tema standului botosanean a fost "Reabilitarea Centrului istoric si a zonei pietonale a municipiului Botosani".
Ar fi groaznic sa vezi un mastodont de piatra in mijlocul Craiovei. Il vedeam placat, luminat artistic, sa fie vis.
Daca pe doamna Udrea o asezau cu pieptul in sus pe piatra rituala si o dadeau poporului, pentru a o sacrifica, desigur, poate-poate ca ar mai fi domolit ceva din revolta celor care nu mai sunt dispusi sa accepte actualul guvern.
Dupa ce miercuri, presedintele PSD, Mircea Geoana, a avut grija sa ii distruga fericirea lui Traian Basescu, care tocmai isi prezentase rezultatele consultarilor cu partidele parlamentare, ieri a venit randul lui Adrian Nastase sa iasa la rampa cu declaratii la fel de acide, cu scopul de a mai lega o piatra de gatul Puterii.
• Mircea Badea, Dan Diaconescu, Horia Ivanovici, Gabriela Vranceanu Firea, Iulia Vantur si Gazeta Sporturilor - distinsi cu premiul "Stiri din piatra seaca", pentru "jurnalism de fictiune" "Mircea Badea si-a inscenat explozia laptopului in direct, Dan Diaconescu a scapat ca prin urechile tomberonului, Horia Ivanovici a reusit sa realizeze un interviu in exclusivitate cu el insusi, Gabriela Vranceanu Firea si Iulia Vantur s-au angajat trup si suflet in publicitatea foarte putin mascata, iar Gazetei Sporturilor ii pasa prea mult de promovarea neconventionala.
In luna noiembrie a anului 2006, dupa 4 ani de cearta si alti 2 ani de negocieri, a venit si piatra de temelie a pasajului suprateran Basarab.
google-analytics.com