Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (4.42 secunde)
Sedinta aniversara a Senatului consacrata alegerilor din 20 mai 1990 Biroul permanent al Senatului a aprobat luni propunerea Asociatiei Neguvernamentale Clubul CPUN ca 25 de ani de la primele alegeri libere, desfasurate in 20 mai 1990, sa fie marcati miercuri la Parlament.
De asemenea, Mazda expune un exemplar din editia aniversara de 40 de ani a modelului RX-8. Noua Mazda 6 Una dintre noutatile acestei versiuni este reprezentata de motorul de 2,5 litri pe benzina, ce dezvolta 170 de cai-putere.
Seara aniversara Lambretta a fost o calatorie printre anii de odinioara. ... Duminica, o bicicleta Habanna ItalJet a fost oferita drept cadou de magazinul The Retro Shop, la TOMBOLA ANIVERSARA LAMBRETTA!
In perioada 19 iunie - 16 iulie, Carrefour Romania lanseaza o noua provocare clientilor sai si ii invita in Marea Vanatoare Aniversara pentru a sarbatori 13 ani de preturi incendiare pe piata din Romania.
De Revelion, din petrecere in petrecere. ... In timp ce lumea ciocneste o cupa de sampanie, cantaretii alearga de la o petrecere la alta ca sa incinga atmosfera. ... Trupa va concerta pe 50.000 de euro, la o petrecere privata, la Baku, in Azerbaidjan.
Ea publica pe pandoras.realitatea.net un reportaj de la o petrecere desfasurata intr-un spatiu inchiriat la Palatul Parlamentului. ... Petrecere aniversara.
Distractie pe cinste pentru cei mici Copiii merita tot ce e mai bun pentru ziua lor aniversara, iar oferta societatii Dunarea poate satisface toate exigentele.
Cu ocazia aniversarii, ParkLake deruleaza campania Sarbatoreste un an alaturi de ParkLake, prin care organizeaza o multime de activitati care sa aduca zambete pe fetele vizitatorilor - concert aniversar Smiley, mii de vouchere cadou, tombola aniversara care va oferi prin tragere la sorti un Land Rover Discovery si multe premii pe loc, in valoare totala de peste 80.000 de euro.
Oana Roman s-a decis ca anul acesta sa-si sarbatoreasca ziua de nastere printr-o mega-petrecere.
Mamica singura, dar foarte activa in ceea ce priveste cariera ei, i-a organizat baietelului ei, Noah o petrecere fabuloasa de ziua lui, la implinirea a patru anisori, alaturi de familie si prieteni.
Aseara, la Gaia Boutique din Bucuresti, a avut loc o petrecere aniversara de 15 ani a revistei Cosmopolitan. ... "M-am simtit minunat aseara, a fost o petrecere minutios organizata de o echipa de profesionisti.
A mai fost un caz, in care o fata a fost la o petrecere aniversara, in casa unui prieten. ... Apoi, fata s-a speriat si a coborat pe scara pe care se si urcase in nava, s-a intors inapoi la petrecere si a povestit intamplarea mamei si familiei.
Informatii secrete privind lansarea aniversara Apple Misterul lansarii noului produs aniversar Apple a nascut noi polemici si presupuneri in lumea IT, a fanilor Apple si a purtatorilor de iPad-uri, informeaza bgr.com.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
"Rar se intampla ca la o petrecere sa ai alaturi peste 40.000 de prieteni si, apoi, sa-i poti vedea pe toti in fotografie (...) Uriasa poza de la ‘Revelionul Bucurestiului‘ va fi pentru toti un prilej de a se mandri cu atmosfera efervescenta de care s-au bucurat in cea mai importanta noapte din an", se arata in comunicatul de presa al evenimentului.
• Persoanele necasatorite petrec cel mai mult timp zilnic in fata calculatorului, in medie 49 de minute (mai mult barbatii, 51 de minute, decat femeile, 46 de minute), fata de persoanele casatorite care aloca acestui mod de petrecere a timpului liber 7 minute zilnic (10 minute barbatii si 3 minute femeile).
Ad Hoc, impreuna cu King’s Stone restaurant medieval, a pregatit o petrecere ca-n vremurile de demult. ... Sustinator de petrecere:
Artista este o sotie model, asa ca a planificat indeamanunt o petrecere fastuoasa pentru sotul sau, Zsolt Csergo. ... "Am vrut foarte mult ca anul acesta sa ii organizez o petrecere lui Zsolt, mai ales ca a implinit 18 ani.
- SECTORUL 6 Primaria Sectorului 6 organizaza la randul ei, de mai multi ani, o petrecere de Revelion, intr-un cort incalzit, pe Strada Brasov nr. ... Astfel, la petrecere sunt asteptate 1.800 de persoane.
google-analytics.com