Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (2.84 secunde)
Dupa eveniment, candidatii PSD au fost invitati la o mica petrecere, "in familie", la hotel Flora.
In cadrul acestui protocol sunt prevazute o serie de actiuni care au ca scop revitalizarea turismului in sudul litoralului romanesc prin organizarea de targuri si expozitii, de competitii sportive internationale care prin reflectarea lor in mass media vor ajuta la imbunatatirea imaginii statiunilor din sud, construirea unor noi centre de petrecere a timpului liber de tipul celor existente in Mamaia (Aqua Magic, Telegondola, parc de distractii pentru copii), reabilitarea infrastructurii statiunilor care apartin administrativ de Mangalia, prelungirea sezonului estival prin promovarea turismului balnear, prelungire care va duce la stabilizarea fortei de munca permanente.
Vegheaza si la buna organizare a activitatilor stiintifice, cultural-artistice, sportive si de tineret, analizarea, avizarea si initierea de propuneri privind ocrotirea sanatatii populatiei, asistenta sanitara, organizarea retelei sanitare, precum si analizarea, avizarea si initierea de propuneri privind activitatile referitoare la problemele mamei si copilului, protectia batranilor si a persoanelor cu handicap, dar si activitati care vizeaza invatamantul de toate gradele, problemele tineretului, activitatea sportiva activitatea de petrecere a timpului liber si de agrement.
"Clasa politica romaneasca ar putea recastiga increderea electoratului prin atragerea si implicarea mai activa a femeilor in procesul de luare a deciziilor, la nivelul administratiei locale si centrale", a declarat duminica, deputatul PDL, la o petrecere a membrelor si simpatizantelor partidului, organizata cu ocazia Zilei Femeii.
"Nu este momentul serbarilor campenesti, al interminabilelor lansari electorale, nu este nici un motiv de petrecere. Daca nu se termina circul politicianist, o sa se termine painea, pentru prea multi dintre oamenii acestei tari", a mai spus Principele Radu.
La vila din Sardinia, oaspetii au luat parte la o petrecere data de premierul italian. Legea prevede ca pot calatori cu avionul oficial doar persoanele care fac parte din delegatii oficiale.
Deputatul PD-L Silviu Prigoana s-a decis sa depuna la Camera Deputatilor o initiativa prin care Parlamentul sa fie mutat la Biblioteca Nationala, iar Palatul sa devina un mall, dar nu cu magazine, ci cu sali de conferinte, cinematografe si alte locuri de petrecere a timpului liber.
La petrecere a fost prezent si adversarul sau, Miron Mitrea, care a venit insotit de sotia sa. Potrivit surselor HotNews.ro, Mircea Geoana s-a dus la masa lui Mitrea, i-a intins mana si i-a zis:
Nu existau nici un fel de activitati de petrecere a timpului liber, in schimb, erau riscuri majore privind sanatatea fizica si mentala a celor internati acolo", a declarat Adina Bobo, purtatorul de cuvant al ITM Dolj.
La petrecere a participat si presedintele PSD, Victor Ponta. Ion Iliescu si-a sarbatorit in avans ziua de nastere. Poimaine se va afla la Paris pentru a participa la o dezbatere pe tema celor 20 de ani de democratie pe care i-a trait Romania.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
ASPOL a organizat vineri seara, la Old School Club din Bucuresti, o petrecere in cinstea tuturor femeilor membre ASPOL.
In 4 noiembrie 2009, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, seful statului si-a serbat ziua de nastere, la un restaurantdin zona centrala a Capitalei, alaturi de sotia si fiicele sale, desi la sediul de campanie membrii staff-ului sau ii pregatisera o petrecere.
Nu este momentul de petrecere si veselie de 1 Mai, cand practic toata populatia Romaniei se confrunta cu o criza economica si sociala.
Din bogata oferta de petrecere a Revelionului si a vacantei de iarna a J'Info Tours, se remarca sejururile in Malta si Egipt, care dispun de preturi ce sfideaza orice concurentaā€¯.
La trei stele, 1,8 milioane lei De Revelion, turistilor le sunt oferite cina festiva de Revelion (cu obiceiuri si traditii romanesti, tombola, programe artistice, divertisment, meniuri cu specific romanesc sau pescaresc), seara de Carnaval de pe 1 ianuarie (cu muzica de petrecere, jocuri distractive, concursuri etc).
Se fac stocuri de benzina si motorina pentru voiajele care urmeaza sa se faca in urmatoarele zile spre destinatiile de petrecere a Craciunului si/sau Revelionului.
Pachetele cuprind noptile de cazare, cu mic dejun inclus, cina festiva de Revelion, cu meniu special cu preparate traditionale, obiceiuri si traditii romanesti, tombola, program de divertisment, iar pentru cele doua oferte de trei si patru nopti, este inclusa si seara de Carnaval (dansul mastilor, concursuri, muzica de petrecere etc).
De asemenea, 60% dintre turistii repondenti au fost insotiti de familie, iar 68% din total au fost veniti pentru odihna si recreere, iar ca mijloace de petrecere a timpului liber, peste 90% au ales sa se plimbe pe malul marii, iar 70% pe promenade si in oras.
In cazul in care nici o astfel de locuinta nu este disponibila, craiovenii interesati de un "private party" (petrecere privata) care sa se intinda pe mai multe zile sunt dornici sa inchirieze un apartament.
google-analytics.com