Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (6.67 secunde)
S-au intalnit pe 13 octombrie la o petrecere de botez, acolo unde Fuego a sustinut un recital de exceptie. Nadine l-a ascultat cu placere, iar la sfarsitul cantarii s-a dus la Fuego si s-a fotografiat alaturi de el, spunandu-i ca il apreciaza si il admira.
Muzica, voia buna si alcoolul au fost ingredientele tocmai potrivite pentru o petrecere reusita. PSD-istele, majoritatea singure, si-au facut de cap dansand, chiuind si....
Cei doi au oficializat relatia cu o petrecere si o superba nestemata care a fost pusa pe inelarul focoasei brunete.
• Parcul Cismigiu - Targul Bucurestiului Incepand de vineri, 19 septembrie si pana in data de 21 septembrie, in Parcul Cismigiu se va desfasura Targul Bucurestiului, unde, in intervalul 10:00- 22:00, vizitatorii sunt asteptati cu o gama diversa de produse, de la obiecte ale mesterilor populari la cele apartinand tinerilor creatori autohtoni, iar in zona culinara, culturala si sociala acestora li s-a pregatit un spatiu alternativ de relaxare si de petrecere a timpului liber, in natura, alaturi de familie si prieteni.
Fara sa faca vreo petrecere cu fast, artista a petrecut alaturi de cei mai apropiati prieteni. Alexandra a fost surprinsa si de reprezentantii bijuteriei La Rosa (www.bijuteriilarosa.ro).
Radar de Media si Ambasad'Or Events va invita la cea mai mare petrecere a verii: Radar de Media Summer Party 2017.
Discutiile au fost intrerupte deoarece auzind usa de la intrare si-au dat seama ca s-au intors parintii de la petrecere.
La petrecere a fost invitat si liderul partidului, Mircea Geoana, care a venit cu metroul pana in centru. Sorin Oprescu a declarat ca l-a invitat si pe Ion Iliescu, dar acesta nu a mai putut ajunge pe motiv ca a racit la petrecerea de la Ploiesti.
Ziua de 1 Mai reprezinta pentru cei mai multi dintre noi un bun motiv de relaxare si petrecere in aer liber, la iarba verde, cu prietenii.
Peste scurt timp de la aparitia articolului, a reiesit ca participantii la o petrecere de nunta, de la un hotel de langa cazarma soldatului, au lansat "lampioane chinezesti" (balonase de hartie, cu aer cald provenind de la lumanari) in aceeasi noapte in care a fost filmata "invazia flotei extraterestre".
La acea petrecere, unchiul i-a povestit lui si tatalui sau ca, la un moment dat, a fost solicitat sa mearga la baza Wright-Patterson din Dayton, pentru a examina niste mostre de metal provenind de la un "disc zburator" care s-a prabusit la Roswell spre sfarsitul anilor patruzeci.
Daca vreti sa organizati o petrecere, evident ca nu trebuie sa lipseasca din meniul de bauturi Campari. Iata cateva retete inedite propuse de revista Beau Monde:
Ziua festiva s-a incheiat cu o petrecere intre prieteni, parteneri, colaboratori, bloggeri si jurnalisti, ce a avut loc la restaurantul La Mama Ateneu, iar dress-code-ul a fost la fel de versatil precum meniul:
La sfarsitul acestei zile, prietenul tau decide sa organizeze o petrecere cu gratar si bautura, iar tu esti dispus sa sustii aceasta idee.
"In numele etniei elene, va dorim petrecere placuta!", a urat de la tribuna deputatul apartinand grupului minoritatilor nationale, Sotiris Fotopolos.
Presedintele Parlamentului European, Joseph Borrell, a declarat ca nu va merge in Romania, intrucat nu-i este clar "ce se va intampla acolo, ce fel de petrecere ar fi aceea" la care el ar putea participa.
Sfarsitul de an inseamna nu doar petrecere si intalniri cu cei dragi sau timp petrecut cu familia.
Acesta a declarat ca va organiza acasa o petrecere cu membrii familiei. Mischie a afirmat ca singurul cadou pe care si-l mai doreste la varsta sa este sa ii dea Dumnezeu sanatate pentru a putea continua lupta prin care doreste sa isi dovedeasca nevinovatia.
Cele 180 de femei au marturisit, dupa petrecere, ca au avut parte de "o seara de vis" alaturi de acesta, pe care nu o vor uita toata viata.
Ei vor sa aiba si la Cumpana locurile lor de petrecere a timpului liber, dar parca nimeni nu are curaj sa mai investeasca in comuna pentru ca investitorii nu au facilitati, nu au protectie, nu exista infrastructura", este de parere Dumitru Burcin.
google-analytics.com