Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (2.86 secunde)
Si pentru ca e zi aniversara, Nicole Cherry le ofera, in dar, fanilor, propriul ei canal de Vevo (https://www.youtube.com/channel/UCAo5LFz3w_0NWVufWcp4aRA) unde, peste putin timp, va lansa single-ul si videoclipul Yo Soy Como Soy, alaturi de artistul international Joey Montana.
Daca ai un total de cel putin 100 de lei te poti inscrie si la TOMBOLA ANIVERSARA! Detalii la telefon 0727 170 170 sau pe www.theretroshop.ro / www.lambrettaromania.ro Magazinul THE RETRO SHOP a dat joi seara startul weekend-ului aniversar LAMBRETTA!
De-a pururea tanar, Calarasi, placheta aniversara a Cenaclului Literar - Artistic Phoenix (Autoare: Ioana Calin) Cu ocazia implinirii a 422 de ani de atestare documentara a municipiului Calarasi, membrii Cenaclului Literar - Artistic Phoenix au editat placheta De-a pururea tanar, Calarasi.
- Editia aniversara Art Safari Bucuresti marcheaza premiere importante pentru arta romaneasca, printre care un pavilion expozitional de arhitectura contemporana la standarde internationale, demn de a gazdui valori universal, precum Brancusi, Cantor, Ghenie, Muresan etc.
La editia aniversara, artistii de banda desenata au fost invitati sa participe cu pagini BD care contin imagini, personaje, intamplari din Bucuresti, povesti reale sau dintr-un univers imaginar.
Kotanyi lanseaza campania "Vrei bucatarie noua?/ Hai, rasneste cu noi doua!" si va rasplati cu premii generoase pe cei care vor bucatari cu seturile promotionale de rasnite.
Deoarece mancarea fara condimente este ca fotbalul fara spectatori, pentru a aniversa campionatul mondial de fotbal FIFA WORDCUP 2014, Kotanyi a lansat, in editie limitata, o tripleta de rasnite al caror capac are un design evocativ special, in forma de minge de fotbal.
Marea tombola va fi organizata chiar pe 1 decembrie, in ziua aniversara. Surprizele organizate cu ocazia aniversarii de 5 ani nu se vor opri aici.
Editia aniversara a targului le va avea ca invitate speciale pe Adela Popescu si Dana Rogoz, care isi vor expune in fata vizitatorilor de toate varstele produse create sau inspirate de ele.
Ziua Fortelor Armate Romane a fost sarbatorita pentru prima data la 2 octombrie 1951, iar din anul 1959 a fost stabilita ca zi aniversara ziua de 25 octombrie.
In perioada 12 - 15 noiembrie 2015, sub auspiciile Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Geografie va gazdui conferinta aniversara Environment at CrossrOads:
La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro.
Gazda evenimentului (editie aniversara) este Hotelul Arc de Triomphe (strada Clucerului, 19), situat la 500 de metri de Arcul de Triumf si Parcul Herastrau si la mai putin de 5 minute de mers pe jos, de Piata Victoriei.
Daca ii cauti pe la birouri, toti sunt plecati pe la cate o conferinta sau seminar ori pe la nu stiu care ceremonie aniversara.
Astazi sarbatorim ziua Marii Uniri. Ar trebui s-o intampinam asa cum se cuvine. Dar stim oare ce inseamna asta? Deformati de atatea aniversari patriotice zgomotoase, festiviste, cu carnati, fasole si sarmale, vom intelege oare candva ce inseamna o sarbatoare de suflet?
astfel, la aniversarea a 50 de ani de UE, de emotie si coplesiti de importanta evenimentului, parlamentarii n-au putut asista la sedinta festiva aniversara.
Cea mai violenta manifestare a avut-o la o reuniune (terminata cu petrecere) cu ofiteri si subofiteri de politie la cabana piscicola din satul Bercu Nou comuna Micula unde, aflandu-se in stare de ebrietate, fara nici un motiv, a folosit un pistol cu socuri electrice impotriva sefului de post din localitate, pe care l-a doborat la podea, fiind necesara interventia unor subofiteri pentru a fi imobilizat si dezarmat.
Sper ca anul viitor, cand voi implini 40 de ani, sa organizez o petrecere mai mare. Marti a fost o zi normala, de lucru“, a precizat Emil Boc.
Iata, totusi, inevitabilul s-a intamplat, iar Corina Danila si-a facut aparitia, dupa o pauza de aproximativ patru ani, la un eveniment public. A aparut, miercuri seara, la o petrecere publica.
Iar ca o incheiere, deputatul a dorit sa ureze "celor de religie musulmana un Bayram fericit, iar celorlalti constanteni invitatia de participa alaturi de musulmani la petrecere, asa cum si musulmanii s-au bucurat alaturi de crestini de Craciun si Sfantul Ion".
google-analytics.com