Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (8.16 secunde)
Previziunea a fost facuta publica de liderul social-democrat la intalnirea aniversara a Partidului Socialist Roman (PSR), unde a mai sustinut ca in conducerea PSD sunt "filfizoni" care "fac lectii de morala si echitate", fara a avea retineri "sa se infrupte din ce li se ofera", conform editiei de vineri a unui cotidian central.
La sedinta aniversara a NATO au participat si fostii presedinti ai tarii, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, dar si fosti premieri si ministri.Traian Basescu a punctat faptul ca, odata cu aderarea la NATO, in urma cu cinci ani Romania s-a angajat sa fie mai mult decat consumator de securitate, adica sa devina si "un furnizor net de securitate".
Deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto) a participat, marti, la reuniunea de aniversare a 60 de ani de la infiintarea Consiliului Europei.
Astazi, la zi aniversara, ne alaturam celor care isi indreapta gandurile de bine si urarile spre primarul Lucian Iliescu, dorindu-i sanatate si forta pentru a-si realize proiectele edilitare.
Pentru parintii care vor sa fie sigurti ca vor rupe gura targului cu petrecerea aniversara a copilului lor, in schimbul unui tarif suplimentar de 75 RON pot beneficia de inca un clovn, de jocuri interactive, concursuri, karaoke, picturi pe fata si multe alte surprize.
Shop-urile Orange si ale partenerilor Orange au fost imbracate in haine de sarbatoare, iar cei care le-au trecut pragul la zi aniversara au avut surpriza de a primi flori, in semn de recunostinta pentru incredere.
Toti clientii magazinelor OBI, carora le este destinata in intregime petrecerea aniversara OBI vor fi rasplatiti cu premii si cadouri neasteptate.
Federatia sarbatoreste la parlament Federatia Romana de Baschet va organiza Gala Aniversara la Palatul Parlamentului, pe 30 ianuarie, pe lista invitatilor numarandu-se nume mari ale baschetului autohton si international, informeaza Mediafax.
Cand va decide UEFA cui acorda Euro Mircea Sandu a anuntat ca Romania va candida oficial pentru organizarea unor partide la CE 2020, editie aniversara ce va fi organizata in 13 orase din Europa.
Ajunsa la cea de-a XXX-a ediție (Maratonul lacului Zurich se organizeaza din anul 1987), aniversara, a fost infiintata de fapt cu 40 de ani in urma, cand s-au organizat concursuri de inot pe distante cuprinse intre 2 mile si 3100 de mile (4989km), cursa considerata de organizatori drept una de Self Transcendence si, din 1997, certificata ca fiind cea mai lunga cursa din lume.
Editia aniversara B’ESTFEST Summer Camp se apropie cu pasi repezi si promite trei zile si trei nopti de experienta, libertate totala si distractie pana la orele diminetii!
Alaturi de sutele de oaspeti, numerosii reprezentanti ai presei de specialitate si ai televiziunilor au atestat faptul ca aceasta gala aniversara a fost un eveniment cu o semnificatie aparte.
La aceasta ora, cand are loc sedinta in care noi, senatorii, sustinem declaratiile politice saptamanale, la Salonul Alb al Senatului se desfasoara o importanta sedinta aniversara a Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO.
Acea partitura a deschis a doua seara aniversara si avea sa deschida noul album al trupei. Devenisem membru Celelalte Cuvinte!" Tot in orasul de pe Bega, in 1984, Celelalte Cuvinte participau la un festival, ce se tinea in Parcul Rozelor.
Va reamintim ca METALHEAD Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de "METALHEAD 10 ani", editie ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.
Desi edtia aniversara ‘10 ani de METALHEAD‘ de pe 27 septembrie a METALHEAD Meeting de anul acesta inca nu a avut loc, METALHEAD anunta deja editia de anul viitor a festivalului.
- 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 21 septembrie) - 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (dupa 21 septembrie si la intrare) - 199 de lei Meet & Greet + Golden Circle METALHEAD Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de "METALHEAD 10 ani", editie ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.
In urma cu numai cateva zile a fost lansat un material ce se numeste "Modern Talking - 30" si cuprinde toate hiturile formatiei germane - 30 la numar, ca sa se potriveasca cu frumoasa cifra aniversara, plus un mix neintrerupt de 35 de minute!
Cu ocazia evenimentului aniversar, Alexandru Ciucu a tiparit in editie limitata, o colita aniversara de 9 timbre, care prezinta evolutia costumului barbatesc din 1939 pana in prezent.
Iar aceasta piesa putem spune ca este una aniversara. Sarbatorim mai devreme 10 ani de proiect Dj Rynno si Sylvia.
google-analytics.com