Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (3.59 secunde)
In Craiova nu exista modalitati de petrecere a timpului liber! Craiova e un oras - centru universitar, oamenii ar trebui sa aiba si preocupari de petrecere a timpului liber!", crede Jikky.
Statiunea este atat un loc de petrecere a vacantei, cat si un loc de tratament pentru cei bolnavi.
La o petrecere clasica organizata de o firma, animatorii pot veni deghizati in personaje de poveste sau desene animate si ofera copiilor diverse jocuri si activitati de face-painting sau modelare de baloane.
Pe langa amenajarea spatiilor verzi pana in cele mai mici detalii, autoritatile locale din Sectorul 3 sustin ca, pana in vara anului viitor, bucurestenii care vor vizita Parcul Titan vor avea multiple modalitati de petrecere activa a timpului liber.
Una dintre cele mai in trend variante de petrecere corporate este teambuilding-ul Delice Cook & Fun.
Terasa a fost inaugurata in vara anului 2015 cu o petrecere din care nu au lipsit baloane cu heliu inaltate spre cer.
Invitatul Iulianei Tudor in emisiunea Petrecere, de vineri - Cornel Ilie - a facut cateva declaratii surprinzatoare, lucruri nestiute de foarte multa lume. ... Emisiunea Petrecere poate fi ascultata la Smart FM, 107,3FM, in fiecare vineri de la ora 19.00.
Asigura-te ca nu ratezi cea mai dance petrecere din anii "90 incoace! Pe 21 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalenta.
Prietena buna cu fratele acestuia, Junior Drogba, care a jucat in filmul ei de debut, "D’ORA", actrita si regizoarea nu rateaza nicio petrecere a familiei Drogba.
Rodica Miron a implinit 25 de ani si a vrut sa faca mare petrecere. ... Entuziasmata la maxim, frumoasa blonda s-a pus pe dat telefoane si a invitat la petrecere peste 50 de persoane.
Cu rochia de la petrecere, Francesca a iesit in evidenta si a atras toate privirile colegilor, caci la fiecare pas pe care il facea, de sub rochie ii ieseau la iveala picioarele lungi, frumoase, de sportiva.
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
A asteptat ceva timp pana cand a fost preluata de acolo de o masina cu sofer si dusa la petrecere, dar a considerat ca a actionat extrem de bine, pentru ca nu a vrut sa-si puna viata in pericol.
organizeaza Balul Primaverii - o petrecere in stilul anilor ‘20, la Athenee Palace Hilton, vineri 7 Martie 2014, incepand cu ora 19,30. ... sarbatoresc impreuna sosirea primaverii cu o petrecere in stilul extravagant al anilor ’20.
"Cel mai frumos 8 Martie" "La Coffeol Brasov m-am simtit ca la o petrecere cu prietenii apropiati, carora le-am cantat cu drag cele mai iubite piese ale mele. ... A fost cea mai reusita petrecere de Ziua Femeii din viata mea", a marturisit Nico.
Incepand cu orele 20:30, la Biavati Events, te asteptam la cea mai tare petrecere a momenului in cadrul careia vom sarbatori impreuna aniversarea celor 101 ani de existenta ai Academiei de Studii Economice.
Impreuna cu 30 dintre prietenele sale, sotia antrenorului Walter Zenga a organizat o super petrecere pe iaht, cu tema Sirene si alte creaturi mitologice. ... Am organizat, asadar, o petrecere pe iaht, care ne-a oferit o priveliste mirifica din mare asupra Dubaiului, a spus sarbatorita.
• La o pensiune de 3 stele din Poiana, un sejur de 3 nopti in perioada Revelionului ajunge la 545 de euro de persoana pentru 5 nopti de cazare, cu mic dejun, cina si cina festiva si petrecere de Revelion.
FARCAS) (Continuare) O petrecere de nepamanteni La Teresopolis, statul Rio de Janeiro, Brazilia, in seara zilei de 12 ianuarie 2011, indata ce a disparut lumina zilei, martorul intamplarii a auzit mai multe zgomote, venind din diferite directii, din jurul casei sale.
adev.ro - Petrecere pe malul Borcei. ... Asadar unul dintre principalele obiective este promovarea pescuitului ca si mod de relaxare si petrecere a timpului liber, dar si atragerea atentiei publicului spre principala atractie naturala a judetului Calarasi, bratul Borcea.
google-analytics.com