Cautare

3230 de rezultate pentru "pe 25 iulie scriitoarea areta sandru" (6.37 secunde)
Am gasit printre manuscrisele ramase de la mama mea, scriitoarea Areta Sandru, un articol scris de prozatorul si traducatorul Alexandru Calais. ... Puteti citi in continuare textul integral al articolului scris de Alexandru Calais, si el plecat din aceasta lume, in data de 19 iulie 2000.
Astazi, 18 mai, se implinesc 23 de ani de cand scriitoarea Areta Sandru a murit. ... Areta Sandru (n. 25 iulie 1950, Lazuri, Satu Mare, d.
Desi scriitoarea Areta Sandru a incetat sa mai existe fizic, a ramas in inimile oamenilor care i-au citit cele 6 carti, dar si in inimile celor care i-au fost prieteni apropiati. Areta Sandru (n. 25 iulie 1950, Lazuri, Satu Mare, d.
Azi se implinesc 29 de ani de cand scriitoarea si jurnalista Areta Sandru isi incheia povestea vietii. ... Areta Sandru a lasat in urma ei 6 carti (5 de proza si una de publicistica). ... Areta Sandru traieste in gandurile celor care au cunoscut-o.
Azi, 25 iulie, este ziua de nastere a prozatoarei si jurnalistei Areta Sandru (n. 25 iulie 1950, Lazuri, judetul Satu Mare - d.
Lavinia Sandru se chinuie din greu sa isi recapete statutul de politician de top, pe care l-a detinut in perioada in care a fost promovata de PD-L in Parlamentul Romaniei.
Areta Sandru (25 iulie 1950, Lazuri, judetul Satu Mare - 18 mai 1991, Bucuresti) este o prozatoare. Este fiica Clemantei Sandru (nascuta Tomescu), educatoare, si a lui Erast Sandru, invatator.
Areta Sandru (25 iulie 1950, Lazuri, judetul Satu Mare - 18 mai 1991, Bucuresti) este o prozatoare. Este fiica Clemantei Sandru (nascuta Tomescu), educatoare, si a lui Erast Sandru, invatator. ... Areta Sandru a lasat in manuscris un volum de poezie. ... Iata unul dintre poemele semnate Areta Sandru.
Strangerea de inima este pentru ca e vorba de mama mea, scriitoarea Areta Sandru, autoare a 6 carti de proza, care a trait doar 40 de ani.
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Conform Barometrului INSCOP â€" Adevarul, clasamentul increderii in institutiile politice interne este condus de Presedintie cu 46,3% incredere multa si foarte multa (fata de 48,9% in iulie 2015), urmata de Primarie cu 36,3% incredere multa si foarte multa (35,4% in luna iulie 2015), se arata intr-un comunicat transmis marti Pe pozitia a treia se afla Curtea Constitutionala, care se bucura de aprecierea a 35,1% dintre romani (38,2% in iulie 2015).
Miercuri seara, la Targu Mures, Lavinia Sandru a amenintat ca va vorbi despre relatia lui Emil Boc, presedintele interimar al PD, cu PSD.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Areta Sandru: ... Si vine un timp cind regasesti pe undeva un scrinciob, e drept, putin schimbat, si descoperi un Sirius, desigur ceva mai putin stralucitor, dar ce importanta au toate acestea, principalul e ca lucrurile se numesc la fel si au fost regasite, echilibrul putin restabilit.
Si caii se iarta, de Areta Sandru As fi trecut Dunarea inot, in dupa amiaza aceea vroiam sa-mi obosesc bratele, muschii mei simteau nevoia sa se dezlantuie, as fi alergat in goana pe niste strazi necunoscute, atingand copacii si gardurile cu varfurile degetelor intinse in sus, poate cineva m-ar fi privit ciudat, dar strazile erau pustii, noroiu cleios, in straturi, pe asfalt.
Jurnal de una singura, de Areta Sandru mamei mele Au inchis usa si-au plecat. ... Deci, stau cu capul pe perna; ... Le aud pasii pe parchet si loviturile de spada. ... Pun morcovii la fiert pe resou pentru un inutil soteu pe care oricum tot n-am sa-l inghit.
Areta Sandru: ... Fructul ramase pe tava, tava pe masa, dupa ce-a fost fotografiat si impuscat, si iarasi fotografiat, cine l-a mancat oare ? ... A iesit din camera, a inchis usa, apasand pe clanta, l-am condus in hol.
Areta Sandru: ... Daca oceanul e prea departe si ne va obosi curand genunchiul drept sau stang, vom gasi un rau pe aproape in care sa se anunte dar si precis ca pescuitul in apa nu-i deloc interzis.
Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, un regim termic normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 33 de grade Celsius, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 7-20 iulie 2014.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
google-analytics.com