Cautare

3230 de rezultate pentru "pe 25 iulie scriitoarea areta sandru" (4.62 secunde)
Programul meciurilor care se vor disputa in perioada 12 iunie - 13 iulie, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (ora Romaniei): ... Grecia — Cote d‘Ivoire, la Fortaleza, in Grupa C • Miercuri 25 iunie:
Programul Cupei Mondiale din Brazilia intre 28 iunie si 3 iulie 2014: ... GERMANIA (locul 1 Grupa G) — ALGERIA (locul 2 Grupa H), la Porto Alegre (meciul 54) Marti 1 iulie:
Consiliul UE a aprobat, ieri, noile reglementari privind tarifarea in serviciul roaming, noile tarife pentru mesajele scrise si pentru transferul de date in roaming pe teritoriul statelor membre, care vor intra in vigoare la 1 iulie, potrivit datelor Consiliului UE.
Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
Biroul Electoral Municipal a respins miercuri candidatura Laviniei Sandru pentru un mandat de deputat in colegiul 22 din Bucuresti, anunta Agerpres, citat de Hotnews. ... Pana in prezent, membrii Biroului Electoral Municipal au respins si candidatura independentilor Gheorghe Radulescu si Bogdan Ratiu, pe aceleasi considerente.
"Concluziile finale ale raportorului (György Frunda - n.r.) s-au indepartat de la mandatul primit din partea Comisiei juridice a APCE, propunand ca ideile etnocentrismului si separatismului pe baze etnice sa reprezinte principiile de baza ale constituirii statelor centrale", a apreciat grupul parlamentar al PSD din Senat.
Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, deputata Lavinia ßandru, a anuntat ieri ca, alaturi de deputatul Cozmin Gusa, a depus o initiativa legislativa de modificare a Legii Arhivelor Nationale din 1996 elaborata insa de echipa jurnalistilor de la "Jurnalul National".
Peremistii gaalaateni vor saa-l raazbune pe C. ... In acest sens, Carol Dina a anuntat caa intreaga organizatie politicaa il va sprijina pe liderul PRM cind acesta o va da in judecataa pe cea care l-a numit turnaator.
Acuzatiile reciproce despre "valize cu bani", rezolutii, interventii si minciuni pe care presedintele Basescu si premierul Tariceanu si le-au facut public au ajuns pe masa procurorilor prin intermediul Opozitiei.
Acestia vor semnala eventuale nereguli constatate la scrutinul de pe 19 mai. Coordonatorul Politiei pentru Referendum va fi Lavinia Sandru. ... Se va ajunge la aceeasi situatie din 2004, cand toate se vor bloca, pentru ca avem aceiasi actori pe scena.
Deputatul PIN Lavina Sandru a prezentat ieri la Cluj un raport al filialei privind "mafia PD" din jurul lui Emil Boc, in care liderul democrat si primar al municipiului Cluj-Napoca este acuzat ca patroneaza o increngatura de interese din jurul sau.
In plus, liberalii stiau de acum doua luni de zile la ce sa se astepte din partea lui Stefan Galbau, vicele Navodariului, pe care l-au "mirosit" ca fiind prea apropiat de primarul democrat al orasului, Tudorel Calapod.
In cadrul actiunii „Testarea curajului PIN”, ei au sarit cu parasuta de la o inaltime de 4.000 de metri, pe aerodromul de la Strejnic, langa Ploiesti. ... Duminica, vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia Sandru, a anuntat ca Gusa s-a „autopropus”
"Asteptam ca asociatia Accept sa ne remita o sesizare oficiala in urma careia pe numele domnului Becali se va constitui un nou dosar", a spus Monica Vasile, membru al CNCD.
Presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ca va demisiona din functia de lider al partidului, deoarece partidul din care face parte a obtinut doar 2,64 la suta la alegerile pentru PE.
Institutul de Politici Publice (IPP) a dat publicitatii, marti, un raport privind activitatea parlamentarilor in sesiunea februarie - iunie 2008, analiza urmarind prezenta senatorilor si deputatilor la sedintele de vot ale celor doua Camere, prezenta pe grupuri parlamentare si activitatea legislativa, masurata in initiative legislative.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a reprosat ieri colegilor sai ca este tratat "ono-rific" si le-a spus sa nu mai conteze pe el daca nu il consulta in legatura cu numirile din partid sau in guvern au declarat surse din PSD.Iliescu i-a reprosat lui Mircea Geoana numirea lui Cozmin Gusa drept consilier al sau sustinand ca aceasta decizie luata pe "la colturi" da un semnal gresit si ca ar nemultumi inclusiv oameni din teritoriu.
Asa se face ca, desi membri din conducerea PDL Constanta sustineau ca sefia Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta urmeaza sa fie "atribuita" lui Mihai Clocean, iar postul de adjunct lui Dragos Sandru, in continuare director ramane Marcel Nadrag (foto).
Mergem pe cont propriu si absorbim aceste formatiuni care s-au anuntat alaturi de noi.
google-analytics.com