Cautare

3230 de rezultate pentru "pe 25 iulie scriitoarea areta sandru" (3.84 secunde)
Scriitoarea Silvia Kerim s-a stins din viata. ... Distinsa scriitoare si jurnalista, a fost o mare iubitoare de animale si a scris carti frumoase pe aceasta tema.
Scriitoarea Elisabeta Lasconi, pe numele ei real Elisabeta Rosca, a murit in noaptea de sambata spre duminica, la varsta de 59 de ani. Anuntul a fost facut de Denisa Comanescu, directorul general al Humanitas Fiction, duminica seara, pe Facebook.
In ultimii ani a fost sarbatorita exclusiv pe 21 iunie. Se sarbatoreste si Ziua Mondiala a Hidrografiei, instituita de Organizatia Hidrografica Internationala in vederea promovarii navigatiei in siguranta pe ape si in porturi si a protejarii rezervelor marine.
Tanase, care, in loc sa joace acum alaturi de aceasta mare actrita, pe care eu o cunosteam, erau de aceasta data alaturi de sicriul cu trupul ei neinsufletit. ... Am simtit aceeasi neputinta pe care am simtit-o cand mama mi-a murit in brate, la doar 40 de ani.
Am gasit pe okazii.ro coperta cartii mele de poezii. ... In loc de Cuvant inainte - ultima scrisoare a prozatoarei Areta Sandru, mama autoarei.
Am scris azi noapte un poem in proza pe care l-am intitulat Tipatul cocorului in noapte. L-am publicat pe facebook. Nu am reusit sa dau spatii, l-am scris pe telefon. Un poem in proza cum scriam eu pe vremuri.
Pe Lucian Avramescu, poetul si gazetarul, il cunosc din adolescenta. Mama mea, Areta Sandru, a fost colega lui la un ziar pentru tineret din 1980 pana in 1991, cand a plecat dintre noi.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou. ... Preschimbarea bancnotelor si a monedelor din vechea emisiune se va efectua pe o perioada de maximum 3 ani, incepand cu data de 1 ianuarie 2007.
Daca luam in calcul ca si salariul mediu net pe economie a cunoscut in ultimele luni o crestere continua, putem aprecia ca, oficial, adica in inscrisuri, romanii o duc din ce in ce mai bine.
Numarul vizitatorilor straini in Romania inregistrati la punctele de frontiera in iulie a fost de peste 962.000 de persoane, in crestere cu 38,7 % fata de iulie 2006, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Ezitarile guvernantilor în privinta taxei auto, a taxei de poluare sau cum s-ar mai numi aceasta au determinat schimbari majore pe piata autoturismelor. Doljul tine pasul cu media pe tara.
In perioada 23 iulie - 18 august, in fiecare seara, de marti pana duminica, incepand cu ora 21:30, Asociatia Culturala Metropolis ii invita pe bucuresteni la proiectii de film in aer liber.
Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni la cea de-a XIX-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE VARA, care debuteaza in acest weekend.
Prognoza meteo pana pe 11 august Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie - 11 august. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. Metalurgiei, sectorul 4, pe T. ... La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 22:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd.
Presedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri ca premierul Emil Boc va reduce indemnizatia pentru cresterea copilului doar peste cadavrul sau.
Federatia Patronilor Bihor a premiat cu 500 de euro pe cea care a creat logoul si sigla (Sapou) Federatia Patronilor Bihor si-a lansat, ieri, noua sigla si logoul pentru Centrul de Afaceri Exclusivist (CAE) care se va deschide pana la finele anului in Sanmartin.
Punerea in circulatie, la data de 1 iulie, a leului greu a generat o adevarata panica printre speculantii de senzatii tari.
Poate putin lichida, maximul atins în acest an de 0,452 lei din iulie este de peste trei ori mai mare decât minimul de 0,12 lei din ianuarie.
google-analytics.com