Cautare

3230 de rezultate pentru "pe 25 iulie scriitoarea areta sandru" (2.86 secunde)
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru se afla pe primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare. Sandru a obtinut punctajul maxim la concursul pentru intrarea in competitia electorala din aceasta toamna.
Lista celor 35 de candidati PIN care vor participa la scrutinul pentru Parlamentul European este deschisa de catre deputatul Lavinia Sandru, care a obtinut punctajul maxim la concursul organizat de partid, se arata intr-un comunicat de presa.
Cel mai important partid al ultimelor sapte zile este Partidul Social Democrat care, pe langa pregatirile intense pentru campanie, pentru care a facut fel de fel de proiecte si strategii, nu a uitat sa critice bugetul proiectat pentru anul viitor.
Anuntul a fost facut de vicepresedintele PIN Lavinia Sandru care a mai mentionat ca detaliile acestei decizii urmeaza sa fie prezentate intr-o conferinta de presa.
Este absurd ceea ce ni s-a intamplat, iar motivatia BEC este una absurda, pentru ca nu este bazata pe niciun text concret.
"Poate nu o sa reusi sa transformam Bucurestiul in cel mai curat oras din Europa, dar o sa reusim sa facem un gest concret prin care o sa atragem atentia bucurestenilor ca drumul pe care trebuie sa-l urmeze este acesta pe care noi facem primii pasi", a declarat seful de campanie al PIN, Lavinia Sandru, vicepresedinte al formatiunii politice.
Deputatul Lavinia Sandru a anuntat, marti, ca isi va depune candidatura ca independent pentru Colegiul de deputat 22 - Cotroceni, dupa ce a demisionat din PIN, unde era prim-vicepresedinte, si a afirmat ca intentioneaza sa duca in viitorul Parlament spiritul partidului.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
A gresit calculele cu o singura zi Promulgand legea referendumului pe 14 decembrie si in cazul in care aceasta lege este publicata in Monitorul Oficial astazi pe 15 decembrie, exact pe 14 decembrie 2014 intra in vigoare pragul de participare de 30%.
Pentru a-si adapta aparatele de marcat electronice fiscale la cerintele impuse de denominarea leului, firmele vor avea un termen de cinci zile lucratoare, incepand de la 1 iulie 2005. Decizia apartine Guvernului, care considera ca efectuarea acestei operatiuni in noaptea de 30 iunie-1 iulie nu este posibila.
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Inzestrata cu o solida fibra pedagogica, se exerseaza pe sora ei, care o adora si asupra careia se bucura sa-si practice deplina influenta. Alaturi de Helene, Simone de Beauvoir isi petrece timpul citind si studiind, mai ales in timpul vacantei, pe marile proprietati din sud-est ale familiei.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
Grupul Evenimentul Romanesc, ai carui actionari sunt jurnalistii Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a cumparat Editura Eminescu de la scriitoarea Silvia Cinca. Tranzactia a fost parafata saptamana trecuta, de catre fostul proprietar, scriitoarea Silvia Cinca, si de directorul general al Grupului Evenimentul Romanesc, jurnalistul Vlad Pufu.
Abia la doi ani dupa aparitia acestui "esec literar", un traducator danez a talmacit cartea in daneza si astfel "Gosta Berlings" a ajuns pe masa de lucru a lui Georg Brandes, cel mai autorizat critic literar din vremea sa, iar recenzia favorabila a acestuia a adus consacrarea definitiva a cartii.
Scriitoarea A.G. Billig prezinta noul sezon al emisiunii Sala de repetitii Scriitoarea A.G. ... In trecut, emisiunea a fost prezentata si de chitaristul Eugen Mihaescu, cel care i-a gasit titlul si a vazut-o ca pe o intalnire a trupelor in sala de repetitii.
Recent, a avut loc o noua editie a caravanei Traieste Inteligent, care i-a purtat pe Dana Savuica, dar si pe invitatii sai:
Dupa succesul de care s-a bucurat in tara, Caravana Traieste Inteligent revine la Bucuresti pe 23 noiembrie, ora 17.00, la Brasserie Cotroceni, (Dr. ... Din multitudinea de produse si servicii oferite pe piata, cum le selectam pe cele care sunt competitive cu cerintele noastre?!
Seria acestor carti biografice oferite de Editura ALL in ultimii ani publicului cititor va continua si in 2015 cu alte titluri si personaje foarte interesante, unul dintre autori fiind scriitoarea Oana Georgescu, Secretar Literar Artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
google-analytics.com