Cautare

3230 de rezultate pentru "pe 25 iulie scriitoarea areta sandru" (3.15 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a recunoscut joi ca a avut in cursul zilei de miercuri o discutie exploratorie cu vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, despre posibilitatea unei colaborari electorale intre cele doua formatiuni.
Momentul psihologic s-a consumat in minutul 45, la scorul 22-22, cand Energia a speculat doua erori ofensive ale gazdelor si a marcat pe contraatac. ... Formatia lui Andries reuseste al treilea succes in deplasare in acest sezon si ramane pe locul patru in Liga Nationala.
Ruxandra Sandru a expus recent la targul organizat de Craciun la MTR. ... Poate sa porneasca de la o piatra sau o imagine pe care o transpun in bijuterii", ne-a spus Ruxandra Sandru.
Astfel, pe cinci din cele sase bancnote sint prezentate aceleasi portrete ca si pe leii vechi, fondul color fiind in foarte putin diferentiat, a sasea bancnota, cea de 500 de lei, fiind noutate absoluta. Noile cupiuri au opt elemente de siguranta impotriva falsificarii, prezente pe fata si pe verso.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. TAUR Stau bine pe toate planurile. ... 27 si 29 iulie. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie. ... Zile norocoase 12 si 21 iulie. ... 16 si 21 iulie.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. TAUR Stau bine pe toate planurile. ... 27 si 29 iulie. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie. ... Zile norocoase 12 si 21 iulie. ... 16 si 21 iulie.
Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat. ... Pe plan profesional, mai ai cateva luni bune, in care poti face schimbari benefice - la viteza redusa pana in martie, dar cu posibilitati mai mari din martie incolo.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. ... Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti.
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
4 iulie, Ziua Independentei SUA (Autoare: ... Statele Unite ale Americii sarbatoresc, la 4 iulie, Ziua nationala. Cunoscuta ca Ziua Independentei, aceasta marcheaza aniversarea Declaratiei de Independenta din 4 iulie 1776, fata de Marea Britanie, semnata de 13 colonii de pe continentul nord-american.
Parlamentara Lavinia Sandru poate candida pentru un nou mandat in Camera Deputatilor, dupa ce sambata seara judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis recursul acesteai la o decizie a Tribunalului Bucuresti.
Autoritatea presedintelui Traian Basescu asupra fostilor subalterni din PD scade pe zi ce trece. Dupa ce actualul lider al democratilor l-a contrazis “putin“ in problema autostrazii Bechtel, acum Lavinia Sandru refuza “oferta“ lui Basescu de a se intoarce in PD.
Tripleta de politicieni care a divortat cu scandal de PD, Cozmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu, toti trei deputati, si-a facut un partid propriu.
Decizia grupului deputatilor PD de a-l numi pe Cozmin Gusa drept lider a fost invalidata de Biroul Permanent National, pe motiv ca acesta nu are o vechime de doi ani, asa cum prevede statutul.
Ea a afirmat ca presedintele PE, Joseph Borell, i-a spus presedintelui PIN, Cozmin Gusa, ca "instantele parlamentare si guvernamentale trebuie sa vegheze ca Legea Statutului minoritatilor sa nu intre in contradictie nici cu Constitutia tarii, nici cu normele europene".
El a sesizat insa ca nu s-a facut atata tam-tam atunci cand presedintele Traian Basescu a trimis-o pe fosta democrata Lavinia ßandru pe centura politicii.
Vicepresedintele PIN, Lavinia ßandru, a prezentat ieri un bilant critic al activitatii, din prima jumatate a mandatului, a celor sapte primari bucuresteni, dupa care le-a decernat diplome siluetelor cartonate ale celor sapte edili pentru "relatiile transpartinice de la nivelul primariilor".
Totodata, presedintele PRM a anuntat vineri ca a dat-o in judecata pe Lavinia Sandru, vicepresedinte PIN, pentru "minciunile si aberatiile" la adresa sa, cerand daune morale de 2 milioane RON. Sandru a sustinut acum o saptamana ca liderul PRM a facut politie politica.
Vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a declarat ieri pentru Mediafax ca detine informatii conform carora SIE ii pregateste un dosar premierului Tariceanu.
"Strategia noastra de campanie se va axa, in principal, pe renegocierea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana. Dupa parerea noastra, Romania nu a stiut sa negocieze, negocirea fiind una cat se poate de proasta", a declarat vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru.
google-analytics.com