Cautare

3230 de rezultate pentru "pe 25 iulie scriitoarea areta sandru" (2.66 secunde)
Este, de fapt, o regula pe care o au toate partidele europene", a spus deputatul PIN, opinand ca formatiunea condusa de Mircea Geoana nu ar avea motive sa se opuna unui asemenea demers.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru il acuza pe Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, de intocmirea ilegala a listelor pentru sustinerea candidaturii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca Lavinia Sandru - despre care, deunazi, Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, spunea ca nu o vede "parasutata" drept candidat - nu figureaza pe lista partidului la euroalegeri, pentru ca aceasta e alcatuita doar din membrii ai formatiunii, iar cu PC vor avea loc alte discutii pentru a inlatura obstacolul ce apare din neapartenenta la socialistii europeni.
Lavinia Sandru-Rodica Stanoiu, gafa. ... Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. Iata dialogul purtat de Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu in urma cu cateva zile: Lavinia Sandru: ... Lavinia Sandru:
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
Barometrul INSCOP a masurat increderea in institutii grupate pe patru categorii: ... La capitolul institutii politice, romanii au cea mai mare incredere Primariei (39,6% incredere multa si foarte multa, fata de 37,9% in iulie) in Guvern (34,8% incredere multa si foarte multa fata 35,6% in iulie).
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de internet un text despre o scriitoare - Gabriela Negreanu - care a avut un destin tragic: ... Informatiile sunt la liber, pe Wikipedia.
Pe pagina sa de Facebook, Florian Popa Micsan a postat un text intitulat: ... O femeie, invatatoare, mergea pe strada. ... sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti. ... Invatatoarea lovita cu pumnul in piept se numeste Areta Sandru, si era mama lui Mireille.
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
In ziua de 2 august 2019, la ora 16:14 , Alice Nastase Buciuta scria pe pagina ei de facebook:
L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Am in biblioteca pe care mi-a lasat-o mostenire mama mea, scriitoarea Areta Sandru, 5 carti semnate de Sanziana Pop: ... De fapt, inainte de 1989, mama mea a cunoscut-o pe Sanziana Pop, amandoua au scris si publicat in anii 80 proza, poezie si reportaje in Luceafarul.
Octavian ANDRONIC) Pentru cei care il cunosc - si nu de azi de ieri - pe Cornel Nistorescu, gestul sau a fost unul neobisnuit.
- Un milion pe interviu, i-am zis eu cu aplomb. ... Mi-a zis cu acel prilej ca cunoscut-o pe mama mea, ininte de 1989, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, si mi-a zis despre ea:
Pentru ca zilele acestea m-am gandit deseori la mama mea, scriitoarea Areta Sandru. ... Si in al doilea rand, pentru ca poeziile erau scrise nu pe hartie, ci incizate pe lut sau lemn, pictate sau brodate pe lana, pe borangic sau pe stergare vechi.
Lavinia Sandru va deschide lista PIN la alegerile pentru Parlamentul European.
Presedintele PD, Emil Boc, a anuntat la finalul sedintei de ieri ca, daca propunerea nu se va concretiza, PD va realiza o initiativa legislativa cetateneasca pe aceasta tema.
Ea a adaugat ca, pe langa afirmatiile care s-au facut la adresa sa in presa si in interventiile pe care le-a avut Vadim Tudor la televiziune, ca urmare a publicarii numarului sau de telefon, a inceput sa primeasca tot felul de mesaje, precum si zeci de telefoane cu amenintari si injuraturi.
Liderul PIN Lavinia Sandru a afirmat intr-o conferinta de presa ca cel mai recent "biletel" al sefului statului arata ca Romania este condusa de doi ani de un guvern bicefal - Guvernul Tariceanu si Guvernul Basescu.
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru sustine ca semnaturile de sustinere pentru alegerile europarlamentare nu mai sunt valabile si cere Guvernului sa adopte de urgenta o noua hotarare pentru organizarea euroalegerilor.
google-analytics.com