Cautare

3229 de rezultate pentru "pe 25 iulie scriitoarea areta sandru" (2.74 secunde)
Solidaritatea feminina nu se dezminte, ba chiar a facut-o pe Lavinia Sandru (fosta membra a PD) sa-l reclame pe Traian Basescu la Comisia de abuzuri a Camerei Deputatilor pentru comportamentul nedrept aplicat Simonei Marinescu (ex-democrata si ea).
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri, public, ca presedintele PRM a facut politie politica. ... Sandru a refuzat sa precizeze din ce zona provin documentele prezentate, dar a aratat ca a verificat veridicitatea documentului si ca originalul actului se afla in dosarul pe care Vadim il are la CNSAS.
Ea a adaugat ca "in cazul in care ei fac modificari la Legea CNSAS, sa se vina si cu modificarea pe care o propunem noi: ... Pe baza acestora sa faca CNSAS-ul cercetarile", a declarat ßandru.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
O tanara bloggerita din Romania, Livia Carbunescu, publica pe blogul ei, http://paradis-in-destramare.blogspot.ro, impresii despre una dintre cartile prozatoarei Areta Sandru (nascuta la 25 iulie 1953 - decedata la 18 mai 1991), intitulata "Valiza cu zapezi".
Cine nu are o relatie sa fie atent pe 8 sau 9 iulie. Sentimentele si afectiunea vor fi supuse unor teste pentru a-si da seama pe ce se sprijina relatia lor. Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie. ... Zile aprinse 4, 5 si 6 iulie.
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
Deputatul independent Lavinia Sandru a declarat ieri ca va inainta o adresa presedintilor Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor cu privire la activitatea Comisiei de ancheta a SRR si SRTV. Lavinia Sandru a precizat ca ancheta comisiei a depasit cadrul stabilit in Parlament, trecand la “anchetarea ziaristilor“.
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Liderii PIN, Lavinia ßandru si Cozmin Gusa, sustin ca intre reprezentantii CNSAS si cei ai partidelor politice exista negocieri subterane pentru a "spala" trecutul anumitor politicieni privind colaborarea cu fosta Securitate.
Solicitarea liderului Organizatiei Femeilor Democrate Mures, Valeria Antonie, adresata Serviciului de Asistenta Sociala pentru a o decadea din drepturile parintesti pe deputatul PIN Lavinia ßandru a generat o reactie-raspuns si din partea PSD.
PIN a intrerupt negocierile cu PSD in vederea formarii unei aliante PSD-PC-PIN, a anuntat, marti, vicepretedintele Lavinia Sandru, precizand ca aceste negocieri au etuat din cauza lui Ion Iliescu.
Intrebarea uluitoare a Laviniei Sandru:
Lavinia Sandru si Darius Valcov au decis sa divorteze oficial dupa ce s-a scris ca nu ar mai forma un cuplu de mai multa vreme. ... ro conform careia Lavinia Sandru si Dariuv Valcov nu ar mai forma de ceva timp un cuplu a fost confirmata chiar de aceasta.
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. Sarbatorile traditionale ale lunii iulie sunt: 1 iulie: ... 15 iulie: ... 16-18 iulie: ... Marina (17 iulie).
La inceput, broasca a ramas pe prima treapta a scarii din recipient. ... Areta Sandru (din volumul de proza Jurnal de una singura, Editura Cartea Romaneasca, Bucuresti, 1980, p. 24- 25)
Ori de cate ori avea sa-l intalneasca atunci si mai tarziu pe Pictor, Medana nu putea uita cuvintele pe care le rostise in seara aceea de iarna: ... o oprise el intr-o zi cand incercase sa urce pe un bustean plin de zapada.
Zile de foc in luna iulie. ... Conform estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), in iulie, temperaturile vor creste, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizatede catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata.
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului. Deputata a spus ca Lavinia Sandru a convins-o sa semneze un convocator, folosindu-i apoi semnatura fara a-i mai cere permisiunea.
google-analytics.com