Cautare

325 de rezultate pentru "pavel stratan" (3.05 secunde)
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.
'iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/T4HWxTj4duc" frameborder="0" allowfullscreen''/iframe' Dupa ce timp de cativa ani s-a dedicat scenei Teatrului de Opereta din Bucuresti, Jorge revine in muzica dance si lanseaza single-ul "Geamantan", alaturi de Pavel Stratan.
Pavel Stratan, cantaretul originar din Republica Moldova, lanseaza marti, 13 decembrie, noul album, "Amintiri din copilarie IV", primul dupa o pauza de 6 ani, impreuna cu Gazeta Sporturilor. Chiar pe 13 decembrie, Cezar, fiul lui Pavel, va implineste trei ani.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici).
• 6 feb 2007 - Ministrul demisionar de Externe, Mihai Ungureanu, precizeaza ca a discutat cu omologul sau moldovean, Andrei Stratan, despre parcursul european al Chisinaului, explicandu-i acestuia ca sustinerea Romaniei nu este suficienta si ca Moldova are nevoie de sprijin si din partea altor tari UE.
Comisarul Consiliului Europei (CoE) pentru drepturile omului Thomas Hammarberg (foto) s-a intalnit marti cu ministrul moldovean de externe Andrei Stratan, informandu-l ca la finalul misiunii in Republica Moldova va redacta un raport si recomandari cu privire la situatia drepturilor omului.
Dupa ce a cucerit publicul cu piesa Te las cu inima”, hitul lansat de Cleopatra Stratan se pozitioneaza pe locul 31 in Romania Viral 50 si este in continua ascensiune pe Spotify!
Atributiile primarului comunei gorjene Pestisani, Florin Pavel, arestat pentru luare de mita, vor fi preluate de viceprimarul Pantelimon Tivig. Florin Pavel a depus luni juramantul si si-a inceput cel de-al treilea mandat de primar al localitatii Pestisani.
Sfantul Pavel, inainte de a se pocai, a fost un criminal. Consemnat in Noul Testament, este de notorietate faptul ca rabinul iudeu Saul (numele Sfantului Pavel inainte de convertire) a fost un aprig persecutor al primilor crestini.
• 9 iun 2009 - Republica Moldova analizeaza candidaturile pentru numirea noului ambasador in Romania, afirma ministrul moldovean de Externe, Andrei Stratan, precizand ca se va solicita agrementul partii romane pentru persoana nominalizata.
Faptul ca moartea trupului poate fi biruita era o noutate coplesitoare pentru lumea antica, pagana sau politeista, infricosata si obsedata de moarte, pentru aceia pe care frica mortii ii tinea in robie toata viata, dupa cum spune Sfantul Apostol Pavel (Evrei 2, 15).
De aici a iesit un urias tambalau, care are drept punct de plecare licenta lui Marcel Pavel, care, fiind pus in situatia de a canta doar doua strofe, pentru ca nu avea la dispozitie decat 3 minute, a eliminat, din motive politice, un vers care cuprindea cuvantul Traian.
Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.
CUM A SLABIT CLAUDIA PAVEL 5 KG INTR-O SAPTAMANA!
Vedeta Kanal D are de gand sa isi faca o noua trupa, insa pana atunci va intregistra o piesa cu Pavel Stratan si isi va face un studio de inregistrari.
- Fericitul Avva Pavel, ucenicul sfantului Antonie, a povestit parintilor un lucru ca acesta:
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga.
- Acum canti cu numele tau, Claudia Pavel. ... - Acum sunt Claudia Pavel. ... Claudia Pavel a muncit timp de doi ani la albumul ei. ... Claudia Pavel.
In acel moment au inceput si scandalurile, Florin Pavel, contracandidatul lui Morega, nu a mai reusit sa fie convins sa stea pe un scaun, plimbindu-se tot timpul de colo-colo.
In urma cercetarilor efectuate de autoritati a reiesit faptul ca in anul 2005, in comuna Alimpesti, a fost facut un drum comunal din fonduri Sapard prin intermediul unei firme care apartine lui Pavel Nicovala, unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din Gorj.
google-analytics.com