Cautare

73 de rezultate pentru "parola" (2.68 secunde)
Cat de sigura este parola dvs.? Primul pas pentru a va proteja confidentialitatea online este sa va creati o parola sigura - adica una pe care un program de computer sau o persoana perseverenta sa nu o poata ghici cu usurinta dupa un scurt timp.
Modifica datele de logare ale routerului Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa modifici parola de administrator care permite utilizatorilor sa se conecteze la router.
De cat timp are nevoie un hacker pentru a-ti sparge parola Utilizatorii de Internet se lovesc de parole de fiecare data cand isi creeaza un cont nou pe un site, cand se logheaza pe o retea de socializare sau pe un program de mesagerie instant, insa putini dintre acestia au parole sigure.
Mihaela Rosana Bitu, operator ghiseu unic, fata educata, retrasa, de încredere, a furat parola directorului pentru transferul ilicit catre conturi din Timisoara si Bucuresti.În cei trei-patru ani de când era angajata, Mihaelei Bitu i-au trecut prin mâna sume impresionante, atât lei, cât si valuta, începând de la banii încasati în contul facturilor de curent ale craiovenilor pâna la depuneri sau retrageri bancare.
acest soft poate fi "pacalit" sa trimita parola catre site-ul web al unui hacker. ... Aceasta pagina trimitea username-ul si parola catre alt site web, iar utilizatorii MySpace care au folosit browserul Firefox pentru a accesa aceasta pagina ar fi putut foarte usor sa-si piarda informatiile confidentiale.
Cum intri intr-un calculator fara sa stii parola. ... Uneori, vrei sa folosesti un calculator chiar daca nu ii stii parola, si aici exista cateva situatii legitime, nu doar povesti cu hackeri care fura date si identitati.
Cum sa accesezi un calculator FARA sa stii parola Ai uitat parola si vrei sa folosesti calculatorul? ... Este recomandat sa incerci schema macar o data, ca sa stii sa o folosesti in cazul in care ti-ai uitat parola si trebuie sa accesezi urgent calculatorul.
Cu cat adaugam mai multe litere sau cifre, probabilitatea de a exista o alta parola la fel scade. ... Bineinteles, degeaba alegem o parola lunga daca este usor predictibila. Spre exemplu, LadyGaga nu reprezinta o parola sigura pentru nimeni si nici 1234567890, chiar daca are zece caractere.
Protejeaza-ti parola In primul rand, asigura-te ca parola este aleasa bine si nu o mai folosesti pe vreun alt cont.
Pentru a permite accesul la PC-ul vostru, tot ce trebuie sa faceti este sa porniti Team Viewer si sa ii comunicati persoanei care va acorda suport tehnic, ID-ul (Your ID) si parola (Password) afisata in fereastra programului, exact asa cum vedeti in imaginea de mai jos.
Nu s-a amanat termenul de depunere a registrelor Potrivit legislatiei in vigoare, angajatorii puteau transmite aceste registre atat on line (procedura presupune ca angajatorii sa se prezinte la ITM pentru a obtine aprobarea accesului la portal - denumire utilizator si parola), cat si pe suport electronic (CD sau discheta).
Hasuirea permite ca fiecare parola a utilizatorului sa treaca printr-o functie matematica unilaterala, care creeaza un sir de litere si cifre, denumite in engleza hash. Cand un utilizator isi introduce parola pe un serviciu online, sistemul "hasuieste" cuvantul folosit este comparat cu parola utilizatorului care nu a fost hasuita.
Google Apps arata, de exemplu, ca un internaut britanic din sase foloseste ca parola numele animalului de companie.
De exemplu, daca mama ta vrea sa isi schimbe parola, ii poti trimite un link care o va conduce direct in meniul "password manager". ... Sa zicem ca te-ai inregistrat pe Youtube ori alt site de pe computerul de acasa si ai setat optiunea "remind password/retine parola".
Bataile inimii vor fi folosite ca parola pentru telefoane si calculatoare Uitati de recunoasterea faciala sau de amprenta digitala, in curand va veti putea debloca smartphone-ul sau PC-ul folosind bataile inimii.
A fost scos pe piata softul care sparge PIN-ul oricarui telefon O companie suedeza a creat un soft care poate sparge parola oricarui smartphone in doar cateva minute si copia orice date de pe el, indiferent de sistemul de operare.
Schimba parola Cel mai simplu mod de a-ti proteja contul este schimbarea parolei in mod regulat. ... Revendica-ti contul Daca cineva a obtinut accesul la contul tau de Facebook, este posibil sa schimbe parola.
Specialistii de la Facultatea de Informatica a Universitatii California - Berkeley au creat un dispozitiv care verifica identitatea utilizatorului pe baza undelor cerebrale, inregistrate prin electroencefalograma (EEG), scrie descopera.ro. In locul parolelor alfanumerice folosite in mod obisnuit, acest dispozitiv utilizeaza ca "parola" un gand.
parola, admin, password. ... E clar ca avem nevoie de altceva ca sa inlocuim parola, cea mai arhaica metoda de deblocare a telefonului, calculatorului ori a site-urilor preferate.
In acest sistem Passpoint, autentificarea NU se realizeaza cu nume de utilizator si parola, ci doar cu ajutorul cartelei SIM a clientilor.
google-analytics.com