Cautare

252 de rezultate pentru "papa francisc" (3.08 secunde)
Vizita Papei Francisc in Romania. Care este traseul Suveranului Pontif si unde il pot intalni credinciosii Vizita istorica pe care Papa Francisc o face in Romania are loc peste doar cateva zile. ... In a doua zi a vizitei, Papa va merge la Sumuleu Ciuc si la Iasi.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei.
Papa Francisc: Unele pasaje din Biblie sunt depasite, deoarece contrazic mesajul de iubire si adevar care in rest radiaza din intreaga scriptura Papa Francisc spune adevarul:
Papa in Romania/ Bucuresti - prima etapa a vizitei apostolice a Suveranului Pontif Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de 3 zile a Suveranului Pontif in tara noastra.
La intoarcerea la Roma, papa o cheama la Vatican si ii propune sa se marite cu ducele de Gravina, care in 1498 fusese pretendentul ei.
Papa Francisc: ... Monica Stoica) Papa Francisc a oficiat mesa de Craciun sambata seara, Suveranul Pontif indreptandu-si gandurile catre copiii aflati in dificultate, care sufera infometarea si pericolul in teatrele de razboi ale lumii, mai ales in Siria, dar si catre marginalizati si refugiati, informeaza Corriere della Serra.
Mesajul Papei Francisc de Craciun Papa Francisc a condamnat joi, in mesajul sau de Craciun, traficul, abuzurile, exploatarile si violentele la care sunt supusi copiii si persecutia brutala a minoritatilor, masacrele si luarile de ostatici din lume, relateaza AFP.
Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana (Autor: Marius Nedelcu) Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua in perioada 31 mai-2 iunie 2019 o vizita in tara noastra. ... Aceasta intrevedere va fi urmata de vizita Papei Francisc la Catedrala Nationala, la ora 17:00, transmite Biroul de Presa al Patriarhiei Romane.
Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Papa Francisc, aflat in Polonia cu ocazia festivitatilor prilejuite de Ziua Mondiala a Tineretului, a spus ca cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau, deoarece, in zilele noastre, inchisorile sunt suprapopulate cu oameni tratati ca animale.
Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Papa Francisc, aflat in Polonia cu ocazia festivitatilor prilejuite de Ziua Mondiala a Tineretului, a spus ca cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau, deoarece, in zilele noastre, inchisorile sunt suprapopulate cu oameni tratati ca animale.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania.
Papa Francisc, apel la pace si dialog pentru Tara Sfanta si Peninsula Coreeana in mesajul Urbi et Orbi Siria, Tara Sfanta, Peninsula Coreeana si Venezuela au fost mentionate de papa Francisc duminica mesajul sau traditional de Paste, inainte de binecuvantarea traditionala Urbi et Orbi.
Sint citeva din gindurile, cuvintele si titlurile cele mai sugestive ocazionate de trecerea in nefiinta si in eternitate a Sfintului Parinte, Papa Ioan Paul al II-lea, dupa 26 de ani de pontificat. A fost cel mai mare, mai cunoscut si mai influent papa al tuturor timpurilor.
Intemnitat si torturat de comunisti la Jilava, Monseniorul Vladimir Ghika, declarat martir al Bisericii de catre Papa Francisc Sfantul Parinte Papa Francisc a semnat decretul prin care preotul roman de confesiune catolica Vladimir Ghika (1873-1954) este declarat martir pentru credinta.
Mariustuca.ro / Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Radio Vatican transmite ca Papa Francisc a prezidat in bazilica Sfantul Petru, sambata 11 aprilie, vigilia celei de-a doua Duminici a Pastelui sau a Milostivirii Divine, ceremonia solemna de proclamare a Anului Sfant al Milostivirii (8 decembrie 2015 - 20 decembrie 2016).
Mesajul de Craciun al Papei Francisc Papa Francis a transmis un indemn la solidaritate catre romano-catolici, in timpul slujbei de Craciun de la Vatican. ... Papa a adresat traditionalul sau mesaj de binecuvantare Urbi et Orbi, luni, de la balconul central al Vaticanului.
Nimeni si nimic nu ii poate impiedica pe pasionatii de speculatii sa se avante in orice fel de teorii ale conspiratiei vor fi putut fi nascute de bogata lor fantezie, dar in cazul de fata sustinerea ca papa ar fi abdicat ca urmare a unui santaj este nedreapta si indica o totala necunoastere sau neintelegere a personalitatii complexe a lui Ratzinger.
Ce a declarat Papa Francisc despre creatia Universului si reactia comunitatii stiintifice. ... Este declaratia facuta de catre Papa Francisc intr-un discurs sustinut la Academia Pontificala de Stiinte din Vatican, relateaza jurnal.md. ... Papa Francisc s-a declarat de acord cu teoriile evolutioniste si cu teoria Big Bang-ului.
Papa Francisc ar urma sa viziteze Catedrala Patriarhala si sa oficieze o slujba in Parcul Izvor. ... Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea in 1999.
google-analytics.com