Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (3.41 secunde)
Invazie extraterestra in luna mai? ... FARCAS) Din ianuarie 2018, in media romaneasca a inceput sa circule o stire infioratoare: La sfarsitul lunii mai, extraterestrii vor ateriza, cu OZN-urile lor, pe Pamant si ne vor lua in stapanire. Si vai ce va mai fi in continuare.
Presedintele PDL Emil Boc considera ca Stelian Dutu isi pregateste intrarea in PC prin atacarea PDL, acesta fiind motivul pentru care a acordat unui ziar central un interviu plin de "neadevaruri si minciuni".
Emotiile sunt de obicei cu atat mai mari cu cat sunteti pentru prima oara la un interviu. Ce anume trebuie spus si ce trebuie evitat in cadrul unui interviu trebuie sa stiti inca de acum.
Puterea portocalie si-a continuat avansul in Europa de Est, cu victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din Romania, comenteaza “Daily Telegraph“ in editia electronica de ieri.
Presa internationala a anuntat ca in Romania s-a masurat cel mai mare steag din lume. BBC anunta ca Romania a intrat in Cartea Recordurilor, cu un steag gigantic. ... Ziarul The Guardian anunta ca recordul a fost confirmat de oficialiiGUINESS WORLD RECORDS.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. The Huffington Post In 2003 Arianna Huffington a candidat ca independent pentru functia de guvernator al Californiei, concurand cu ArnoldSchwarzenegger.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. The Huffington Post In 2003 Arianna Huffington a candidat ca independent pentru functia de guvernator al Californiei, concurand cu ArnoldSchwarzenegger.
FARCAS) Pe 12 noiembrie 2017 a avut loc in orasul Scandicci, o suburbie a Florentei (Italia), in castelul L'Acciaiolo, a 18-a Conferinta Internationala de Ufologie organizata de asociatia GAUS (Grupul Academic de Ufologie din Scandicci), cea mai veche manifestare de acest tip din Italia propriu-zisa (una mai veche este doar cea din San Marino).
Fenomenul cunoaste o deosebita amploare, fiind adeseori asociat, in situatiile extreme, cu o tulburare psihica, specifica persoanelor care isi petrec o mare parte a timpului in spatiul virtual online si au probleme cu socializarea.
In acest an, petru a marca Ziua Internationala a Femeii, Google si-a dorit sa celebreze femeile viitorului. Fapt pentru care reprezentantii motorului de cautare au vizitat 13 tari, in care au vorbit cu 337 de femei si tinere si le-au rugat sa completeze afirmatia:
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
Fericitul Vladimir va fi celebrat liturgic in fiecare an, in ziua de 16 mai (Autoare : ... Cu un nume de vita domneasca inscris in calendarul romano si greco-catolic.
Joi, 16 mai 2019, ora 18.30, in Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti se celebreaza o Sfanta Liturghie solemna in sarbatoarea Fericitului Vladimir Ghika, prezidata de PS Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti.
Papa Francisc va celebra prima sa mesa de Inviere, in piata Sfantul Petru, de la Vatican, in fata a mii de credinciosi. Suveranul Pontif va rosti, in zeci de limbi, traditionalul mesaj de Paste si binecuvantarea "urbi et orbi". In Romania traiesc peste 1 milion de credinciosi catolici.
E drept, la ora actuala o multime de oameni considera religia un nonsens si o pun in aceeasi categorie cu perceptia extrasenzoriala, cu fantomele si cu indoitul lingurilor prin forta gandului.
Papa Francisc a canonizat doua calugarite palestiniene (Autoare: ... In cadrul colocviilor cordiale, se precizeaza in acelasi comunicat, vorbitorii si-au exprimat profunda satisfactie pentru intelegerea la care s-a ajuns in privinta textului Acordului global bilateral referitor la unele aspecte esentiale din viata si activitatea Bisericii catolice in Palestina.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Ma refer la summit-ul dezvoltarii, care s-a desfasurat la Natiunile Unite in prezenta a peste 150 de sefi de stat si de guvern, de pe toate continentele.
Christos s-a nascut pentru noi, sa tresaltam de bucurie in ziua mantuirii noastre! ... Zi de milostivire, in care Dumnezeu Tatal a revelat omenirii duiosia sa imensa. ... Zi de pace, in care devine posibil sa ne intalnim, sa dialogam si mai ales sa ne reconciliem.
Vaccinarea este un act de iubire, spune episcopul Antonio Napolioni. Acum un an, Papa Francisc a deschis campania de vaccinare la Vatican.
In Piata Sfantul Petru din Vatican are loc slujba de Florii oficiata chiar de Papa Francisc. Sfantul Parinte a fost externat ieri din spitalul Gemelli din Roma, unde a fost internat din cauza unor dificultati de respiratie
google-analytics.com