Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (3.75 secunde)
Romania nu mai are nevoie de un acord cu Fondul Monetar International (FMI), in masura in care va deveni membra UE, iar Uniunea nu a ridicat obiectii cu privire la programul economic romanesc, declara la inceputul acestei saptamani premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Adrian SEVERIN) Cel putin trei posturi de televiziune si un batalion de deontologi furiosi au infierat cu manie revolutionara vreo doua fraze rostite de mine la Conferinta Nationala dedicata independentei justitiei, provocand o reactie de furie colectiva in randul consumatorilor de stiri false.
Kearney, citata de ziarul "Financial Times Deutschland", a venit ca o profetie a Pythiei, in timp ce Romania participa la primul ei Consiliu European cu drepturi depline. Suntem, alaturi de Slovenia si cele trei state baltice ex-sovietice, in topul membrilor UE atractivi pentru investitii.
1 in zona-tampon dintre petrolul caspic si Europa avida de resurse, stiam de mai multa vreme. ... Vladimir Putin si-a asigurat sprijin european pentru Varna-Alexandroupolis printr-un lobby pe care l-a facut mai agresiv la inceputul lui 2007, dupa cum observa ziarul "Financial Times".
Ce sanse de dezvoltare are constructia europeana cu Nicolas Sarkozy ca presedinte si, de luna viitoare, cu un nou prim-ministru britanic in persoana lui Gordon Brown? Este clar ca Germania nu va reusi sa urneasca de una singura Tratatul constitutional din punctul mort in care se afla din 2005.
Dupa ce au ucis personalul de la Charlie Hebdo, au demarat in graba, omorand inca un politist. ... Demarand in tromba, au lovit un stalp de parcare si au fost nevoiti sa schimbe masina cu alta furata.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Suveranul Pontif a adresat un mesaj presedintelui Iohannis dupa tragedia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Clubul Colectiv din Bucuresti Textul integral al mesajului Papei Francisc:
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional si racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, i-a inlocuit din functii pe directorul general al Transelectrica, Stelian Gal, si pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, cu Adrian Baicusi si, respectiv, Marcel Piteiu.
Printul Vladimir Ghika, primul pas pe treapta catre sfintenie "Credinciosii au avut la dispozitie peste 7.000 de scaune, iar altarul care a fost pregatit va avea o cruce foarte inalta, de peste 10 metri, pentru ca acest spatiu expozitional sa devina o biserica in toata regula si pentru ca toti crestinii sa traiasca un moment de inaltare spirituala, de apropiere de Dumnezeu si in acest perimetru generos", a anuntat purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, parintele Francisc Dobos.
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gaandul la istoria genului:
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Totusi 4% mi se pare mult pentru teoria cu reptilienii si, conform aceluiasi sondaj, 29% dintre americani cred in extraterestri si 14% cred in Bigfoot, asa ca nu se stie cati se tem de pisici in zilele noastre.
Presedintele Traian Basescu a declarat intr-un interviu acordat cotidianului britanic "The Times" ca va da Parlamentului un ultimatum, 30 iunie, pentru a adopta o noua lege electorala, in caz contrar urmand sa convoace un referendum pe aceasta tema.
El a continuat spunand ca “daca Romania va avea un ritm de crestere mediu de 5,5% pe an, in 8 ani se dubleaza PIB, ceea ce e foarte mult.“.
Ford ar putea produce în uzina de la Craiova noua generatie a modelului Fiesta, masina care va fi prezentata la salonul auto de la Frankfurt, sub forma unui concept numit Verve, scrie cotidianul britanic The Times, în editia sa electronica.
FUMIGENE DE WEEKEND (83) - Baietii astia (d)in PLUS spun lucruri traznite. ... Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
google-analytics.com