Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (2.66 secunde)
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare: iata, in sfarsit, un om politic care din clipa disparitiei sale devine sfant.
Acest fapt este confirmat de alegerea cardinalului Joseph Ratzinger in fruntea Curiei Papale, in scaunul pontifical.
Iranul ar putea suspenda duminica exporturile de petrol catre statele UE Parlamentul de la Teheran ar putea deja duminica sa aprobe un proiect de lege privind suspendarea completa a exporturilor de petrol din Iran catre tarile membre ale Uniunii Eu¬ro¬pene, inainte ca embargoul european asupra petrolului iranian sa intre complet in vigoare, relata in editia sa de ieri "Financial Times", citand o declaratie facuta de Emad Hosseini, reprezentantul Comitetului pentru Energie din Mejlis (legislativul iranian).
Celelalte au fost dezintegrarea in atmosfera a unui bolid, provenit dintr-o cunoscuta familie de meteoriti.
In caz contrar, spune Ponta, Severin va fi exclus din partid. ... Decizia a fost luata in urma scandalului din Parlamentul European in care a fost implicat social-democratul.
Potrivit “Financial Times“, mai multe lanturi de supermarketuri sunt interesate sa investeasca in Romania in urmatorii ani. Astfel, grupul de retail Plus, detinut de concernul german Tengelmann, se pregateste sa inaugureze, in august, un mare centru de distributie in apropiere de Ploiesti.
Dupa cum chiar el a marturisit cotidianului The Times, prima afacere a lui Ion Tiriac a fost sa vanda coniac la rusi in schimbul unor aparate foto, pe care le vindea apoi in Romania.
Financial Times: ... Stagflatia, ce se reflecta intr-o stagnare a activitatii economice si continuarea unui proces inflationist, isi face simtita prezenta in Europa, una din tarile amenintate de acest fenomen fiind Romania, scrie Stefan Wagstyl, editorul pe piete emergente al Financial Times, pe blogul beyondbrics.
Sute de oameni din saracul municipiu vâlcean Dragasani s-au îmbogatit înselând clienti ai site-ului de licitatii eBay, carora le propun afaceri ce par prea bune ca sa fie adevarate, scrie The Sunday Times, în editia electronica de ieri.
FARCAS)In articolul de saptamana trecuta am prezentat emotia produsa de aparitia, pe 16 decembrie 2017, in prestigiosul The New York Times, a stirii despre faptul ca Pentagonul a cheltuit, intre 2008 si 2012, 22 de milioane de dolari pentru Proiectul de identificare a amenintarilor aviatice avansate (AATIP), de fapt un proiect vizand fenomenul OZN.
Lucian Gheorghiu) In aprilie 2013 se repeta un scenariu care este foarte cunoscut scenei politice romanesti. ... Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta.
Specialistii din domeniul resurselor umane spun ca atitudinea si gandirea pozitiva a celor care merg la interviuri de angajare sunt un factor-cheie al reusitei in orice domeniu. La acestea se adauga scrisoare de multumire, o practica mai putin obisnuita in Romania.
Am avut privilegiul de a colabora la ziarul Cronica Romana, in perioada in care ziarul era condus de dl Dinu Sararu. Am publicat mai multe interviuri cu diverse personalitati in paginile Cronicii Romane conduse de domnia sa. ... M-a intrebat cat cred eu ca trebuie sa primesc pentru un interviu.
Cotidianul elvetian Neue Zuercher Zeitung a publicat un comentariu pe tema alegerilor legislative din Romania ti a rezultatului lor neconcludent, apreciind ca acesta reprezinta "o palma pentru politicienii Romaniei", relateaza Deutsche Welle, in pagina electronica.
Dupa ce tocmai a primit OK-ul Parlamentului European pentru aderarea la UE la 1 ianuarie 2007, intr-un articol intitulat “Fara acte si periuta de dinti in cartierele mizere“, ziarul “Die Welt“ prezinta sumbru situatia din Romania.
Romania ar putea vinde din nou energie electrica catre Republica Moldova, care in prezent se confrunta cu o criza in acest domeniu.
Ion Iliescu publica pe blog articolul "CALOMNIATORII", pe care il puteti citi in continuare.
cinci ani de activitate si lanseaza Ziarul Metropolis Teatrul Metropolis a implinit cinci ani de activitate, aniversare care nu ar fi putut fi celebrata fara ajutorul spectatorilor, regizorilor, actorilor, intregii echipe care il ghideaza.
Desi nici unul nu este casatorit, relatia lor a fost tinuta departe de ochii lumii, la evenimentele mondene, Oprescu aparand mereu singur, iar in Spitalul Municipal, acolo unde lucreaza doctorita, femeia nu a fost vazuta in compania vreunui barbat.
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii". ... Cu un format tabloid, "Monitorul de Galati" s-a pliat rapid pe ceea ce dorea in acel moment cititorul:
google-analytics.com