Cautare

2232 de rezultate pentru "papa declaratii" (3.18 secunde)
Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere' Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Craiova, ca Mircea Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere, necolegiale si greu de inteles, referindu-se astfel la o serie de explicatii ale acestuia, privind vizita inainte de turul doi al prezidentialelor, la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
"Presedintele roman nu a facut niciodata atat de deschis declaratii in favoarea aliatilor nazisti. Totusi, el a avut nenumarate declaratii si actiuni provocatoare".
Urban si Placinta, declaratii socante cu privire la masacrul din Norvegia. ... Mai mult, doi senatori PDL, Iulian Urban si Sorina Placinta, au facut declaratii socante din care reiese ca de fapt vina pentru atentatul ucigas apartine politicilor Uniunii Europene.
Mai mult, doi senatori PDL, Iulian Urban si Sorina Placinta, au facut declaratii socante din care reiese ca de fapt vina pentru atentatul ucigas apartine politicilor Uniunii Europene.
In consecinta, Barroso, Reding si van Rompuy au dat niste comunicate in care s-au adresat in egala masura tuturor partidelor si n-au iesit la declaratii comune cu Basescu, ceea ce toata lumea a remarcat, amintindu-si declaratia suspendatului din iulie, care azi ii bate fundul, anume ca "e un semn infiorator pentru Romania" faptul ca Barroso n-a iesit la declaratie comuna cu Ponta.
Ne ocupam de doua declaratii ale unor fruntasi pedelici.
In urma cu 2 saptamani, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a propus adoptarea de catre Senat a unei declaratii cu scopul de a dezavua public afirmatiile neavenite facute la postul Moldova 1 James Pettit, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chisinau, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de independenta a Republicii Moldova.
Ministrul Justitiei a facut primele declaratii privind scandalul DNA. ... Ministrul Tudorel Toader se afla intr-o vizita oficiala in Japonia, de unde a facut mai multe declaratii privind scandalul DNA.
De asemenea, va mai trebui sa depuna declaratii de venit global contribuabilii care au realizat in anul 2004 cistiguri din activitati independente, respectiv profesii liberale (medici, avocati, notari, auditori, experti contabili, contabili autorizati, arhitecti), din cedarea folosintei bunurilor (din arenda sau din inchirieri de constructii sau alte bunuri), din activitati comerciale, cum ar fi prestarile de servicii sau comert.
Conducatorii spitalelor sunt obligati sa completeze declaratii de avere, insa acestea nu sunt publicate nici pe site-ul Autoritatii de Sanatate Publica Dolj si nici pe cele ale spitalelor. ... Respectivele declaratii nu apar insa pe site.
Pe de alta parte, in schimbul vechilor declaratii vamale, o serie de operatori economici care fac comert cu bunuri, cu state membre ale UE vor trebui sa faca lunar o declaratie Instrastat, se arata pe site-ul Euractiv.
Pentru a putea utiliza metoda de depunere a declaratiilor fiscale in sistem electronic, un contribuabil trebuia sa solicite certificatul digital, care se elibera in mod gratuit de Ministerul Economiei si Finantelor - Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), conform instructiunilor pentru utilizarea serviciului "Depunere declaratii".
Liderul SSS este nemultumit si de unele declaratii din cadrul conferintei de presa sustinute duminica de directorul general al Combinatului, Augustine Kochuparampile, care au fost preluate de agentiile de presa.
Procedura actuala vizeaza firmele care nu respecta doua termene consecutive pentru depunerea unor declaratii fiscale. ... Prin Ordinul 819 din 2008 care detaliaza o prevedere a Codului de Procedura Fiscala, sunt declarate inactive firmele care nu depun doua declaratii consecutive si nu au primit nicio derogare in acest scop.
Noua declaratii pentru un singur salariat Culmea birocratiei, pentru plata comisionului, conform art. ... Astfel, in fiecare luna angajatorii trebuie sa completeze si sa depuna, pentru un singur salariat, un numar minim de noua declaratii privind evidenta salariatilor lor si a contributiilor obligatorii la fondurile de asigurari sociale.
Toti producatorii detinatori de cota de lapte pentru vanzari directe, precum si cumparatorii trebuie sa depuna aceste declaratii anuale privind vanzarile, respectiv livrarile, realizate in anul de cota 2008/2009.
Toti contribuabilii pot depune on line, prin intermediul paginii www.e-guvernare.ro, noua declaratii catre institutiile publice, precum plati la bugetul asigurarilor sociale, la cel al asigurarilor de somaj, impozite, deconturi la taxa pe valoare adaugata, accize.
Pe langa aceste declaratii, romanii sunt nevoiti sa achite lunar si darile catre aceste institutii. Desi termenul limita de depunere a declaratiilor si de achitare a impozitelor expira maine, functionarii publici inca nu stiu cum se aplica noile norme ale Codului Fiscal si se contrazic in declaratii.
Pentru ca, pana acum, firmele respective depuneau declaratii la trei luni odata, iar pana sa fie descoperite de autoritati carau multe tiruri cu cereale fara acte din spatiul intracomunitar, pe care le plasau la diverse firme din Romania, dupa care dispareau fara urma.
Pentru a depune insa aceste declaratii in format electronic este necesar un certificat digital care se elibereaza de numai trei firme la nivel national agreate de Ministerul Finantelor.
google-analytics.com