Cautare

518 de rezultate pentru "onorarii ghita munteanu" (3.30 secunde)
Despre legionarul Marian Munteanu - fara partinire si ranchiuna (Autor:
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Candidatura lui Marian Munteanu - renastere nationala, conspiratie antinationala sau oportunism politic? ... Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Apogeul luptei dintre Sebastian Ghita si Elan Schwartzenberg pentru Realitatea TV: ... Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
Atac de tip servicii secrete la Crin Antonescu Ghita nu se lasa Controversatul patron al Romania TV, Sebastian Ghita, acuzat de Sorin Rosca Stanescu ca este "ofiter acoperit" si de Ioan Niculae ca este "informator al SRI", incearca, in loc sa lamureasca acuzatiile care i se aduc, sa manjeasca imaginea unuia dintre adversarii lui Traian Basescu, Crin Antonescu, care nu a fost niciodata nici macar suspectat - precum Ghita - de legaturi cu serviciile secrete sau de afaceri oneroase cu statul ori de coruptie.
De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat (Autor: ... Cata credibilitate mai avea un presedinte neamt care viziteaza Yad Vashem din Israel, se reculege la Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite, dar defileaza acasa cu neolegionari gen Marian Munteanu la Bucuresti?
Ghita mi-a spus ca vrea un loc la masa de joc, a cerut sustinere pentru Ponta la presedintia Romaniei.
Maestrul Ion Cristoiu (cum ii spunea cu respect si admiratie Mihai Gadea, directorul Antenei 3, in vremurile de glorie si prietenie), a abordat pe blog, vineri seara, cateva aspecte legate de demisia patronului RTV, Ghita, din PSD, si misterioasa deplasare la Abu Dhabi, a lui Ponta si Ghita.
Marian Munteanu sau Gabriela Firea? (STIRI PE SURSE) Senatorul PSD, Sorin Iliesiu, a facut un apel, printr-o scrisoare deschisa, catre bucuresteni sa decida in cunostinta de cauza intre principalii candidati la functia de primar al Capitalei, Marian Munteanu, respectiv Gabriela Firea.
Ipoteza socanta vizand razboiul Vantu - Ghita Razboiul declansat intre Sorin Ovidiu Vantu, patronul Realitatea TV, si omul de afaceri, Sebastian Ghita, care, relativ recent, a acceptat sa preia managementul postului de televiziune si sa investeasca si o suma de bani considerabila, este in plina desfasurare.
Sebastian Ghita atac la premierul Victor Ponta Lucratura a serviciilor secrete? Pentru a doua oara in decurs de 24 de ore, Sebastian Ghita il ataca pe premierul Ponta.
Sebastian Ghita, noul patron de la Rapid Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au cedat 50% din actiunile clubului omului de afaceri Sebastian Ghita, informeaza GSP.ro. ... Sunt discutii cu Sebastian Ghita.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
PNL va RENUNTA la candidatura lui Marian Munteanu! ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3. Anuntul a fost facut in prezenta lui Marian Munteanu, care insa nu a comentat.
La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto): ... Sorin Ovidiu Vantu, actionarul majoritar al postului Realitatea TV, este nemultumit de decizia lui Ghita de a opri brusc emisiunea "Ora de foc".
Sebastian Ghita nu va mai fi managerul Realitatea Media.
In acest fel, au aparut doua noi personaje, Sebastian Ghita si Elan Schwartzenberg, aflate in prezent intr-o mare disputa. Intre timp, se consuma, intr-un mod extrem de dubios si de scandalos, conflictul, de acum penal, dintre Vantu si Ghita. ... Cine este celalalt protagonist, Sebastian Ghita?
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu. Candidatura lui Marian Munteanu este din ce in ce mai contestata.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media.
5 ani, si totodata sa fie convingator, a fost nimeni altul decat Petrica Munteanu, director in cadrul Primariei Municipiului Constanta.
google-analytics.com