Cautare

612 de rezultate pentru "octavian" (6.40 secunde)
"Ponta s-a folosit de PSD!" Sinecurile politice acordate de Victor Ponta unor oameni din afara propriului partid arata ca actualul presedinte al PSD intoarce spatele partidului ca sa isi consacre, cu prioritate, o cariera individuala, sustine Octavian Stireanu, consilierul prezidential al lui Ion Iliescu in perioada 2000-2004, citat de bursa.ro.
Cunoscutii antrenori ai lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au devenit de la inceputul acestui an consilieri de stat la Cotroceni, avand ca atributie promovarea sportului. ... In acelasi an, Octavian Bellu si-a cumparat si el un teren, dar in Sarulesti, de 1.135 mp.
Ieri, intr-o conferinta de presa la sediul PNL, candidatul liberal Mircea Malan s-a declarat socat de atacul pe care Octavian Bot, contracandidat in Colegiul 9, l-ar fi lansat la adresa familiei avocatului oradean.
Octavian Stireanu) Radicalizarea disputei pe tema gratierii, survenita dupa descinderea lui Klaus Iohannis in sedinta de Guvern si impinsa pana la anuntarea unui referendum aiuritor pe o tema de neinteles a adus in prim-planul atentiei marota unei noi demagogii:
Si Octavian Bud s-a dus la Cenaclul Flacara de dincolo Si Octavian Bud a trecut la echipa de dincolo a Cenaclului Flacara, la nici 59 de ani.
Romanii Lui (Autor-Octavian Stireanu Octavian Stireanu ii dedica o parte a editorialului din AZI lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, cel care a primit intr-o dimineata vizita lui Iohannis. ... Octavian Stireanu descifreaza planul secret al lui Iohannis, pus in practica pas cu pas:
Daca, in urma cu cateva zile, liderul pedelist Octavian Bot sustinea in fata presei ca si-a deschis blog ca sa poata fi injurat in voie, se pare ca "fanii" nu l-au lasat prea mult sa astepte. ... Acesta il intreaba pe Octavian Bot:
Octavian Andronic, 40 de ani de caricatura: ... Danut Deleanu) Jurnalist de aproape 5 decenii, Octavian Andronic a avut dintotdeauna o mare pasiune pe care a ridicat-o la rang de virtute:
Marc Antoniu, Octavian ( care mai tarziu avea sa fie cunoscut ca "Augustus") si Marcus Aemilius Lepidus. ... Pierde simpatia romanilor atunci cand se abandoneaza in bratele Cleopatrei si trebuie sa infrunte armatele lui Octavian.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul onorific al publicatiei era Alexandru Birladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. In prezent, Azi se afla in proprietatea lui Octavian Stireanu.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul onorific al publicatiei era Alexandr uBirladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. In prezent, Azi se afla in proprietatea lui Octavian Stireanu.
Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Octavian Bellu a demisionat, vineri, din functia de secretar de stat al Ministerului Tineretului si Sportului. ... Octavian Belu a ocupat functiile de consilier de stat la Administratia Prezidentiala (intre 2005 si 2006) si de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport (intre 2006 si 2009).
Alexander Rybak, norvegianul care a castigat concursul muzical Eurovision 2009, frumoasa cantareata Paula Seling, celebrul prezentator si jurnalist de radio si televiziune Octavian Ursulescu si trupa Amadeus.
Octavian Andronic, fondatorul ziarului Libertatea in 22 decembrie 1989, al carui redactor-sef si director a fost pana in 1998, a murit in urma unui atac de cord.
O noua aparitie editoriala semnata de Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai: ... Sorin Paraschiv xxx La Editura Tracus Arte a aparut "Cartea sfanta a nuferilor", scrisa de Daniel Octavian Bejan.
Lansarea va fi prezentata de OCTAVIAN URSULESCU.
La sediul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, a avut loc sustinerea tezei de doctorat a jurnalistului Octavian Stireanu. ... Forta si vulnerabilitatea mass media", teza de doctorat a lui Octavian Stireanu a fost realizata sub indrumarea acad.
Sandra Izbasa, campioana olimpica la LONDRA 2012 in proba de sarituri, l-a impresionat pana la lacrimi pe antrenorul coordonator al lotului national de gimnastica, Octavian Bellu. Sandra Izbasa s-a dus imediat dupa festivitatea de premiere la Octavian Bellu, si-a scos medalia si a pus-o la gatul antrenorului.
Constantin Hertzog si Octavian Podeanu. ... Octavian Podeanu, consilier municipal si director al Grupului Scolar "Matei Basarab", urmeaza sa se ocupe de partea de invatamant subordonata administratiei publice locale.
google-analytics.com