Cautare

644 de rezultate pentru "octavian ursulescu" (5.65 secunde)
Alexander Rybak, norvegianul care a castigat concursul muzical Eurovision 2009, frumoasa cantareata Paula Seling, celebrul prezentator si jurnalist de radio si televiziune Octavian Ursulescu si trupa Amadeus.
Social-democratii si liberalii gorjeni au ajuns la o intelegere in privinta sustinerii unui candidat comun la alegerile din Turburea, in turul al doilea urmand sa se confrunte Daniela Ursulescu, de la PNL, si pedelistul Ion Barca.
Lansarea va fi prezentata de OCTAVIAN URSULESCU.
Evenimentul a avut loc la CAFENEAUA LITERARA si a fost prezentat de Octavian Ursulescu.
La evenimentele care vor fi moderate de OCTAVIAN URSULESCU si-au anuntat prezenta numerosi colegi de breasla ai interpretelor, reprezentanti din show-biz, compozitori, textieri, muzicieni, interpreti de muzica usoara si populara, colaboratori, prieteni dragi ai artistelor.
"Ponta s-a folosit de PSD!" Sinecurile politice acordate de Victor Ponta unor oameni din afara propriului partid arata ca actualul presedinte al PSD intoarce spatele partidului ca sa isi consacre, cu prioritate, o cariera individuala, sustine Octavian Stireanu, consilierul prezidential al lui Ion Iliescu in perioada 2000-2004, citat de bursa.ro.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Garda Financiara Dolj are nevoie de inca zece comisari pentru ca activitatea sa acopere tematicile de control, a afirmat ieri comisarul-sef al institutiei, Dragos Ursulescu. ... Ca activitatea sa functioneze asa cum ar trebui, am mai avea nevoie de zece oameni", a afirmat Ursulescu.
Ultima transa de angajari se va finaliza însa spre sfârsitul verii, dupa cum a precizat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj. ... Laptopuri si pistoale pentru comisariComisarul-sef Dragos Ursulescu a spus ca institutia îsi va extinde în curând programul de lucru.
Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, spune ca „verificarile nu au rolul de a intimida agentii economici cu datorii, ci vrem sa mergem pe firul banilor:
Comisarul-sef al GF Dolj, Dragos Ursulescu, a precizat ca anul trecut si in intervalul scurs din 2009 cele mai mari evaziuni fiscale descoperite in Dolj sunt cele legate de comertul cu cereale.
Biorezonanta - 17:00 - 18:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu: ... Avantajale colagenului hidrolizat aminolock genacol in tratamentul durerilor articulare - 12:00 - 13:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu: ... Vindecare perfect naturala - 15:00 - 16:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu:
Cunoscutii antrenori ai lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au devenit de la inceputul acestui an consilieri de stat la Cotroceni, avand ca atributie promovarea sportului. ... In acelasi an, Octavian Bellu si-a cumparat si el un teren, dar in Sarulesti, de 1.135 mp.
Ieri, intr-o conferinta de presa la sediul PNL, candidatul liberal Mircea Malan s-a declarat socat de atacul pe care Octavian Bot, contracandidat in Colegiul 9, l-ar fi lansat la adresa familiei avocatului oradean.
Octavian Stireanu) Radicalizarea disputei pe tema gratierii, survenita dupa descinderea lui Klaus Iohannis in sedinta de Guvern si impinsa pana la anuntarea unui referendum aiuritor pe o tema de neinteles a adus in prim-planul atentiei marota unei noi demagogii:
Si Octavian Bud s-a dus la Cenaclul Flacara de dincolo Si Octavian Bud a trecut la echipa de dincolo a Cenaclului Flacara, la nici 59 de ani.
Prezentarea evenimentului de la Magazinul MUZICA va fi facuta de Octavian Ursulescu.
Romanii Lui (Autor-Octavian Stireanu Octavian Stireanu ii dedica o parte a editorialului din AZI lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, cel care a primit intr-o dimineata vizita lui Iohannis. ... Octavian Stireanu descifreaza planul secret al lui Iohannis, pus in practica pas cu pas:
Daca, in urma cu cateva zile, liderul pedelist Octavian Bot sustinea in fata presei ca si-a deschis blog ca sa poata fi injurat in voie, se pare ca "fanii" nu l-au lasat prea mult sa astepte. ... Acesta il intreaba pe Octavian Bot:
Octavian Andronic, 40 de ani de caricatura: ... Danut Deleanu) Jurnalist de aproape 5 decenii, Octavian Andronic a avut dintotdeauna o mare pasiune pe care a ridicat-o la rang de virtute:
google-analytics.com