Cautare

708 de rezultate pentru "oana georgescu" (3.07 secunde)
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
Avand in vedere suspiciunile de abuz, coruptie si partizanat politic ce planeaza asupra numitului Horia Georgescu, senatorul Valer Marian revine azi si cere Senatului Romaniei sa adopte de urgenta o hotarare prin care sa solicite Consiliului National de Integritate, organism desemnat si coordonat de Camera superioara a Parlamentului, revocarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al ANI.
Paul Georgescu, primul roman Campion Mondial la Ice Swimming (proba 500 m - Murmansk, Rusia, 2019) a anunțat un nou proiect extrem, de Guiness Book - Antarctica 2020 Swim (https://antarctica2020swim.com/) Anul viitor, in perioada 17 - 28 februarie va inota in Antarctica si va incerca sa doboare recordul mondial de distanta, de 2,5 km!
9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe. ... Evenimentul a fost prezentat de Mirela Traistaru, artist plastic, co-curator Galeria ANAV, Irina Bejenaru, membru fondator ANAV si jurnalista Oana Georgescu.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani). ... - Florin Georgescu, actualmente prim-vice-guvernator al BNR, a fost ministru al Finantelor si vicepresedinte PDSR.
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Carmen Radulescu ne-a dat un interviu in exclusivitate, dezvaluind lucruri incendiare legate de Serban Georgescu si de moartea Madalinei Manole. ... - Ati colaborat si cu compozitorul Serban Georgescu, fostul sot al Madalinei Manole.
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan. Fosta tehnocrata, intrata in politica odata cu PLUS, Oana-Maria e membra in conducerea centrala a partidului lui tati Ciolos.
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului:
”Si a fost mana lui Dumnezeu...”, de Oana Georgescu.
9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe.
Marti, 29 septembrie, la ora 12.00, la restaurantul Jaristea, va avea loc lansarea cartii DESTINE CA-N FILME (aparuta la Editura ALLFA) scrisa de jurnalista Oana Georgescu impreuna cu Iuliana Marciuc.
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor.
Oana Mizil pare sa fi rupt, iremediabil, relatiile cu colegii sai din BPJ. ... Deci, inclusiv Oana Mizil s-a exprimat, atunci, pentru inlaturarea sefului Senatului. O saptamana mai tarziu, Oana a uitat de mandatul primit de la Colegii din Birou, votand in CExN impotriva excluderii lui Mircea Geoana!
Oana Turcu lucra pe atunci in televiziune, asa ca era un impediment sa apara in fata camerelor cu anumite imperfectiuni ale tenului. ... Realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" este prima romanca al carei nume a devenit brand international de produse cosmetice: "Linia Oana Turcu".
Prefectul Eugen Georgescu "imbie" primarii din judet cu mesaje pe telefon sa consulte intranetul pentru lamuriri privind masurile pe care trebuie sa le ia ca sa duca la bun sfarsit reforma administratiei locale.
Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu. ... Cristina Georgescu este restaurator la Institutul de Arheologie Vasile Parvan din Bucuresti, membru titular AFAPRR:
google-analytics.com