Cautare

495 de rezultate pentru "oana nicolau" (4.97 secunde)
Gestul lui Rares Bogdan a venit dupa ce Oreste Teodorescu si Oana Stanciulescu nu au mai fost primiti ca invitati la Realitatea TV.
Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Iulia Managarova, Ramona Farcau, Oana Manea, Adina Meirosu, Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Aurelia Bradeanu, Alexandrina Barbosa, Daniela Babeanu, Adriana Nechita si Iulia Puscasu. ... Din lotul Oltchimului nu mai fac parte nici Oana Chirila si Sanela Knezovic.
Robert Turcescu (38 de ani) si Oana Sarbu (46 de ani) au decis sa-si spuna "adio", dupa o relatie care dura de mai bine de 10 ani. ... In opt ani, de cand suntem impreuna, am trecut printr-un miliard de lucruri", spunea Oana Sarbu in 2013.
Pentru ca dragostea trece prin stomac, iar Oana Turcu stie asta foarte bine, prezentatoarea ii face mereu surprize dulci Agentului Vip, cum ar fi un desert delicios pe baza de GranCrema, inghetata de baut cu cafea espresso, in combinatii cu ingrediente afrodisiace.
"Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei. ... Afacerile sunt afaceri, asa e, Oana?".
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Oana Spanu, Medic Specialist Dermatolog, reprezentant La Roche Posay, care au interactionat cu publicul prezent pe tot parcursul conferintei. ... Oana Spanu, Medic Specialist Dermatolog, care a vorbit si despre preventia cancerului de piele si produsele de fotoprotectie adaptate tipului nostru de piele".
Prin Oana Maria Bogdan fosta membra a guvernarii Ciolos si membru fondator al PLUS, despre care fostul premier spunea, recent: - Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica romaneasca are nevoie pentru a capata substanta, omenie si justete.
Haineala vrea sa blocheze numirile procurorilor-sefi prin CCR Avizul consultativ pe care Consiliul Suprem al Magistraturii il da in privinta numirii sefilor de Parchete ridica o problema de constitutionalitate, a declarat, duminica seara la Digi24, presedintele institutiei, Oana Schmidt Haineala.
Un celebru doctor din Romania reactioneaza virulent dupa ce cantareata Oana Radu si-a incurajat fanii sa cumpere pastile de slabit, si le catalogheaza ca fiind niste "minciuni gogonate".
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr.
In tot acest timp, Oana nu prea a fost vazuta pe la spital. Cu toate astea, se pare ca Oana sufera in tacere. Te iubesc mama mea....iar daca tacerea ar putea 'vorbi', ai sti cat de mult te iubesc", a scris Oana pe pagina ei de Facebook.
Oana Cuzino - prezentatoare a emisiunii Ce se intampla doctore? ... Oana Cuzino este medic primar geriatru, doctor in stiinte medicale si jurnalista, prezentatoarea emisiunii Ce se intampla doctore?, difuzata zilnic, din 2002 incoace, la ProTV.
Oana Sorescu a devenit primul trainer in Tehnicile de Eliberare Emotionala EFT MR din Romania, in urma cursurilor si examinarilor care au avut loc in Brighton, Sussex, Marea Britanie, in perioada 1-3 aprilie 2016. ... Oana Sorescu ne explica:
- Ar trebuie sa demisioneze, sa faca un pas in lateral, spune Oana Vasilescu - reiterand cererile Opozitiei adresate PSD. In plus, Oana Vasilescu ii atrage atentia lui Kovesi asupra unui aspect:
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie.
Oana si Viorel Lis au oferit un interviu exclusiv. "Daca nu era Oana nu mai eram. M-a salvat de multe ori", a spus Viorel in primul interviu dupa ce a ajuns la Urgente.
Oana Sarbu, una dintre cele mai apreciate voci ale Romaniei. Oana Sarbu: "In ultimii doi ani am suferit foarte mult.
Ghinionul nu a ocolit-o pe Oana Zavoranu nici in Noul An. ... Oana Zavoranu a spus ca cineva a creat conturi false de TikTok, conturi care ii preiau live-urile care sunt ulterior postate in numele ei.
Oana Lis, declaratii in exclusivitate de ziua ei de nastere. ... Ce cadou i-a facut Viorel Lis si daca este impacata cu tot ce a trait pana acum, ne spune Oana.
google-analytics.com