Cautare

421 de rezultate pentru "oana georgescu2121121121212 1" (3.11 secunde)
Oana Marinescu, purtatorul de cuvant al Guvernului, a anuntat ca vila in care a locuit fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, este ocupata in prezent de Mircea Geoana si, in consecinta nu poate fi repartizata actualului presedinte, Traian Basescu.
(1), art. ... (1) si a dispozitiilor referitoare la constituirea birourilor teritoriale judetene ale Autoritatii Electorale Permanente; ... (1) si art.
Oana Murarus, Facultatea de litere, Universitatea din Bucuresti; Prof. dr. Marina Muresanu Ionescu, Facultatea de limba si literatura franceza, Universitatea ' Al.
In urma discutiilor, s-a convenit ca Guvernul si Parlamentul sa-si intareasca cordonarea interinstitutionala pentru pregatirea aderarii Romaniei la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007, pe baza consensului existent la nivelul clasei politice asupra acestui obiectiv strategic.
"Realizarea acestei unitati este o prioritate in cadrul procesului de restructurare si de modernizare a sistemului energetic national", a precizat purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu.
"Realizarea acestei unitati este o prioritate in cadrul procesului de restructurare si de modernizare a sistemului energetic national", a precizat purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a dezmintit ieri, in numele premierului, stirea Mediafax potrivit careia Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat pesimist in ultima sedinta a conducerii PNL in privinta viitoarei colaborari cu presedintele PD, Emil Boc.
Astfel, daca in 1989 la nivelul intregii tari erau 495 de publicatii, dintre care 36 de cotidiene, in 1990 numarul acestora a crescut semnificativ, ajungand la un total de 1.444 de publicatii, dintre care 65 - cotidiene.
Sorin Rosca Stanescu va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care CorectNews, un portal de stiri care va fi condus de fostul redactor-sef al Cotidianului, Oana Stanciulescu, informeaza paginademedia.ro.
Oana Alexandra) - Incasarile mai mici la bugetul statului au adus Guvernul in situatia de a face o rectificarea bugetara negativa, ceea ce vine cumva in contradictie cu creterea economica anunata.
Astfel, daca in 1989 la nivelul intregii tari erau 495 depublicatii, dintre care 36 de cotidiene, in 1990 numarul acestora acrescut semnificativ, ajungand la un total de 1.444 de publicatii,dintre care 65 - cotidiene.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
• Totodata, Filarmonica "George Enescu" din Bucuresti va marca Ziua Culturii Romane printr-un recital vocal sustinut marti, intre orele 19.00 - 20.00, la Ateneul Roman, de sopranele Iuliana Dima, Oana Neagoe si Alexandra Tarniceru si tenorul Andrei Plesca, care vor fi acompaniati la pian de Inna Oncescu.
"Gala este o reuniune a valorilor din toate domeniile si in fiecare an aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante care au impresionat publicul din punct de vedere professional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public", spune Mihaela Serban Categoria activitate sociala 1.
"Cand m-am facut eu blonda peste noapte si mi-am taiat breton, mi-am luat amenda", a dezvaluit Simona Gherghe la Antena 1.
De asemenea, au mai fost premiate Oana Garbea, care a primit titlul de Miss Fotogenie, Gabriela Filipciuc - Miss Ambasad'Or si Andreea Negrea - Miss Popularitate.
Alina Ghica a fost revocata cu 11 voturi pentru si 7 impotriva, in timp ce in cazul lui Cristi Danilet s-au inregistrat 14 voturi pentru si 4 impotriva, a anuntat presedintele CSM, Oana Schmidt-Haineala.
Au luat cuvantul asistenti universitari craioveni, precum Madalina Nica, Oana Berceanu, iar studentii au fost reprezentati de Iulia Roxana Bulmez, studenta la Facultatea de Litere.
Florinel Badulescu (foto), presedintele Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania (SNOMR), Dr Oana Costan, Directia Programe Nationale de la CNAS, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABCR).
Oana Chirita: Pai sa ne mai miram ca a ajuns asta din nou in Parlament daca partidul lui basescu a reusit sa treaca pragul.
google-analytics.com