Cautare

201 de rezultate pentru "o zi de lectura" (5.57 secunde)
Ce urmeaza dupa 2 ani de nimic bine facut? ... Acum 2 ani, Klaus Iohannis nu ne-a promis nimic si s-a tinut de cuvant.
Daniel Octavian Bejan) Intr-o normalitate pe care nu intentionam sa o vizitam prea curand, dupa votul de duminica lucrurile ar fi trebuit sa fie simple, pasii urmatori perfect previzibili. Votul exprimat de catre cetateni, intr-o maniera neasteptat de ferma, ar trebui sa fie raspunsul clar la toate intrebarile.
Adrian NASTASE) Numele agentului rus Skripal ar putea sa ramana in istorie prin consecintele generate de incercarea de asasinare a sa.
In disperarea sa de a aduce cat mai multi bani la buget, Guvernul majoreaza suplimentar de la 1 aprilie accizele pentru a compensa deprecierea monedei unice europene. Cele mai importante cresteri de preturi vor fi la produsele cele mai folosite:
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut ministrului Finantelor Publice, Ionut Popescu, sa elimine de la scutirea de la plata Taxei pe Valoarea Adaugata (TVA) si a accizelor o gama foarte larga de produse.
Guvernul a aprobat ieri Strategia nationala anticoruptie si Strategia privind reforma din sistemul judiciar, precum si Planurile de actiune aferente acestora. Romania a indeplinit astfel la termen obligatiile din clauza de salvgardare referitoare la justitie, a carei activare ar fi putut amina cu un an aderarea la Uniunea Europeana.
Comentand semnarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeana (UE) a Romaniei si a Bulgariei, Deutsche Welle (DW) descrie evenimentul de la Luxemburg prin ceea ce postul de radio numeste “topirea completa a entuziasmului si euforiei cu care, acum un an, fusesera primite in bloc cele zece noi membre ale UE“.
La rectificarea bugetara, intrata ieri la Guvern, in prima lectura, ministerele din domeniile pentru care se poate activa clauza de salvgardare primesc sume suplimentare de la bugetul de stat, in timp ce alte ministere vor trebui sa suporte reduceri considerabile de bugete.
Pe 3 aprilie, Banca Romaneasca lansa unul dintre cele mai atractive credite pentru nevoi personale de pe piata bancara. ... O reclama agresiva, un slogan simpatic ("un credit cu 10 pe linie", alaturat imaginii unui carnet scolar in care tronau, tantosi, cei trei de 10:
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, isi propusese initial ca proiectul sa fie avizat de Guvern in prima jumatate a lunii mai, pentru ca legea sa poata fi adoptata de Parlament pana la 1 iulie. In sedinta de saptamana trecuta a Executivului a avut loc o prima lectura a proiectului.
Automobile Dacia, cel mai important constructor auto local, va prezenta pe piata cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan, echipata cu motor de 1,6 litri pe benzina, cu 16 supape.
Proiectul legii bugetului de stat va fi discutat maine, intr-o prima lectura in sedinta de guvern, potrivit secretarului de stat in Ministerul Finantelor, Catalin Doica, citat de NewsIn. ... La elaborarea proiectului de buget pentru 2007, Ministerul Finantelor ia in calcul un deficit de 2% din Produsul Intern Brut (PIB).
Un proiect al Comisiei Europene prevede inlesnirea conditiilor prin care cetatenii pot lua credite mai usor de oriunde de pe teritoriul tarii, potrivit Agentiei Reuters, citata de Mediafax.
In zilele de 6 si 7 iunie a.c. la Bruxelles va avea loc o noua sedinta in plen a Parlamentului European.
Taxa auto va reprezenta 2-3% din valoarea masinii, potrivit noii metode de calcul dezbatute ieri de guvern într-o prima lectura.
Propunerea Comisiei Europene cu privire la separarea proprietatii intre companiile de productie de energie electrica si cele de transmisie este sprijinita de Comisia pentru Industrie a Parlamentului European.
Bugetul pentru constructia de locuinte prin ANL s-ar putea dubla pana anul viitor, acest aspect fiind discutat la sedinta de Guvern de saptamana trecuta. "Bugetul alocat programului de construire a locuintelor s-ar putea dubla pana anul viitor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei.
Doina Silistru, senator PSD de Vaslui, a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Ce ofera televiziunea publicului?", pe care o puteti citi in continuare.
'Romania perioadei urmatoare va fi marcata de multe galagii de strada. "Orizontul politic se limpezeste." Astfel debuteaza una dintre cele mai seducatoare bucati de publicistica iscalite de I.L. ... La 132 de ani dupa, pot afirma si eu, la fel de fericit ca I.L.
Vadim Tudor, sufocat de procese cu despagubiri de miliarde.
google-analytics.com