Cautare

201 de rezultate pentru "o zi de lectura" (2.68 secunde)
Alexandra Svet initiaza prima "grassroots movement" (miscare spontana) de amploare din Romania. ... Autoarea manifestului online nominalizeaza 5 oameni pe care ea ii considera competenti si de valoare:
Presedintele PSD Mircea Geoana si presedintele Consiliului National Adrian Nastase s-au abtinut vineri sa comenteze sentinta judecatoreasca data de Curtea de Apel Bucuresti (CAB) in cazul lui Dan Voiculescu.
"In clasa politica exista jigodii, iar cei care stau cu sticla in mana nu sunt oameni de stat"', pe care il puteti citi in continuare.
Boc a luat cuvantul in deschiderea sedintei grupului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale, la care au luat parte ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, ministrul justitiei, Catalin Predoiu, precum si ministrul de interne, Vasile Blaga. "Se pune intrebarea de ce avem acum o urgenta in raport cu situatia anterioara.
Guvernul nu a mai discutat proiectul Legii salarizarii in sedinta de ieri, acesta urmand sa fie analizat intr-o noua reuniune programata pentru maine, din cauza ca nu a fost inca primit avizul Consiliului Economic si Social (CES).
'In interviul d-lui Traian Basescu, difuzat joi seara de televiziunea publica, devenita oficina cotrocenista in toata regula, sunt destule subiecte contondente, care confirma cat de jos a putut sa coboare statutul institutional si public al unui presedinte de tara.
Crin Antonescu cere demiterea lui Baconschi, pentru declaratia privind voturile din diaspora Presedintele PNL, Crin Antonescu, ii solicita premierului Emil Boc demiterea ministrului de Externe, Teodor Baconschi, pentru declaratia de la congresul PDL potrivit careia obiectivul sau este ca legea votului prin corespondenta sa le aduca democrat-liberalilor un milion de voturi.
Cu atat mai mult cu cat au aparut pe surse si primele harti care descriu intentiile puterii de a reorganiza administrativ-teritorial Romania pe 16 regiuni. O prima privire asupra acestora invedereaza clara intentie de a redesena echilibrele de putere locale in favoarea formatiunilor aflate vremelnic la guvernare.
Legea privind votul prin corespondenta ar putea fi aplicata la viitoarele alegeri parlamentare din 2012 daca proiectul de act normativ va fi adoptat si promulgat in aceasta toamna, a declarat, miercuri, ministrul de externe, Teodor Baconschi.
Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Cu alte cuvinte e rost pe undeva de tras linie, de facut calcule.
Noua lege a sanatatii, haos si limba de lemn Reforma sistemului sanitar arata ca mintea lui Traian Basescu Cei care au nervi si timp de pierdut pentru a lectura noua lege a sanatatii elaborata de "specialistii" de la Cotroceni ai lui Traian Basescu, vor constata ca mult invocata reforma a sistemului sanitar seamana izbitor cu haosul din mintea presedintelui Romaniei.
Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. Protectorii autointitulati ai democratiei auavut mintea in vacanta cand au comparat legea electoralaaprobata de Senat cu votul de pe vremea comunistilor.
Ceea ce inseamna ca nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier in vremea in care Traian Basescu e la Cotroceni.
"Daca Basescu se mai tine de smenuri va fi suspendat!" Daca Traian Basescu se va tine de "smenuri prezidentiale" pentru a nu-l numi premier pe Victor Ponta, exista un unic remediu:
DIKTATUL DE LA BRUXELLES VA FI IN ANUL 2014 ?! (1) In anul 2013, romanii se pregatesc sa sarbatoreasca 95 de ani de la Marea Unire de la Alba-Iulia, de la infaptuirea Romaniei Mari.
Adrian Nastase crede ca in perioada urmatoare Crin Antonescu va trebui sa isi exerseze calmul (Autor:Ionut Baias) Fostul premier Adrian Nastase a declarat joi seara, la Reghin, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este unul dintre oamenii politici cu cea mai larga cultura generala, ca indeplineste elementele unui profil de prezidentiabil, insa in ceea ce priveste personalitatea, in perioada urmatoare va trebui sa isi exerseze calmul, potrivit Agerpres.
Parerea-mi despre Mihai Razvan Ungureanu e de mult formata, uscata, intarita, a strans si pulbere fina de praf de cand e la odihna, in raftul potrivit. Omul mi-a fost candva recomandat drept "un intelectual de elita", lucru pe care l-am acceptat, fara a-l pune la indoiala.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o declaratie politica intitulata "Distanta dintre mesaje electorale de conjunctura si convingeri", pe care o puteti citi in continuare. Desigur, orice campanie electorala e o experienta unica.
Un an interesant Cred ca, dupa Anul Nou, ne asteapta miscari interesante in tintarul politic de la noi. ... Dincolo de retorica de uz electoral a asumarii unei anumite asezari ideologice, in mod traditional deja, trasarea liniei frontului a depins de pozitionarea formatiunilor politice in raport cu Cotroceniul.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Inainte de orice, permiteti-mi sa urez tuturor, de aici sau de acasa, o primavara frumoasa si insorita, sanatate si ganduri curate. ... Ce pacat insa ca bucuria si energia pozitiva aduse de anotimpul renasterii naturii nu ii anima pe toti!.
google-analytics.com