Cautare

201 de rezultate pentru "o zi de lectura" (5.31 secunde)
In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere. Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Va asteptam alaturi de noi la sarbatoarea hramului Catedralei Sf. ... Liturghie a Hramului, prezidata de IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti, alaturi de care vor concelebra PS Mihai Fratila - episcop greco-catolic de Bucuresti, PS Cornel Damian - episcop romano-catolic, auxiliar de Bucuresti, preoti diecezani si calugari;
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Sonetele sale alcatuiesc un cantonier petrarchist izvorit din sentimentele traite de poet vreme de 3-4 ani in prietenia sa cu un tinar blond si in dragostea fata de o doamna bruna (the dark Lady), persoane a caror identitate si azi incerta nu are relevanta in studiul de fata.
Tratatul de aderare a Romaniei la UE va intra pentru o prima lectura in Bundestag la 22 septembrie, la 18 octombrie se vor intalni comisiile parlamentare, iar la 26 octombrie va fi votul final, astfel incat presedintele Kohler sa poata promulga documentul pana la sfarsitul anului, informeaza MIE.
10.000 de dolari pentru descifrarea unui document (Autor: ... FARCAS) Una dintre cele mai dezbatute probleme ale ufologiei este faimoasa prabusire a unui presupus OZN, in semidesertul aflat nu departe de orasul Roswell din New Mexico, probabil in seara zilei de 4 iulie 1947.
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. Afirmatia a fost facuta la Conferinta comisiilor parlamentare pentru controlul serviciilor de informatii din tarile UE, care s-a desfasurat ieri la Palatul Parlamentului.
"Hanul Piratilor" din Navodari are de mai bine de o luna un nou proprietar. Astfel, SIF Muntenia a anuntat pe 11 octombrie ca a vandut pachetul majoritar de 84,4% din actiuni, in schimbul a peste patru milioane de euro, catre o persoana care a solicitat anonimatul.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca specialistii juridici ai partidului au finalizat forma juridica a sesizarii ce va fi trimisa Curtii Constitutionale in vederea suspendarii presedintelui, in sesizare fiind retinute 30 de capete de acuzare.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a luat cunostinta ieri de lista de dotari independente pentru 2007, in valoare de 15.300.000 de lei (153 de miliarde de lei vechi).
Liberalii sunt de parere ca principalul vinovat pentru criza politica pe care o traverseaza Romania este Traian Basescu, care, "dupa ce a semanat timp de doi ani de zile vant, culege acum furtuna", dupa cum s-a exprimat ieri vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti.
Alegerea presedintelui Comisiei parlamentare de control al activitatii Serviciului de Informatii Externe a fost amanata, parlamentarii prezenti la sedinta comuna de ieri a celor doua Camere fiind prea putini pentru a asigura cvorumul necesar.
Judetul Constanta a avut, in cei 17 ani de democratie parlamentara, peste 60 de deputati si senatori.
Social-democratii au anuntat miercuri ca sunt gata cu textul motiunii de cenzura si ca urmeaza a lua decizia privind momentul depunerii acesteia.
Parlamentul European este institutia comunitara care reprezinta cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, in numele a 492 de milioane de cetateni.
Consiliul Local Cernavoda s-a intalnit, aseara, in sedinta ordinara din aceasta luna, pentru a dezbate 17 proiecte de hotarari initiate de primarul orasului, Mariana Mircea (foto).
Cititi in paginile Gazetei de Sud de saptamana aceasta cateva repere despre cine sunt si ce au facut oamenii politici propusi de principalele partide pentru fotoliile Parlamentului European.
Intre partenerii de coalitie este la moda comunicarea prin mesaje publicate in presa. Astfel, Serviciul de Comunicare al PD-L a remis presei un comunicat referitor la neintelegerile existente intre PD-L si PSD in privinta programului de guvernare. ... "Liderii PSD au probleme de memorie.
Guvernul nu va modifica numarul de semnaturi necesare unui persoane pentru a candida la Presedintie, nu va introduce obligativitatea depunerii vreunei sume de catre candidat si nu va modifica alte conditii legate de depunerea candidaturii, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc.
google-analytics.com