Cautare

201 de rezultate pentru "o zi de lectura" (4.31 secunde)
Scrisa intr-o maniera emotionanta, dar si extrem de amuzanta, cartea Sinucidere fericita si La Multi Ani!, aparuta la Editura Lider, este o lectura atat de necesara in zilele noastre, fiind o celebrare a vietii, scrisa cu finete si umor.
Cornel NISTORESCU) O familie de prieteni ne-a invitat sa traim clipele noptii de Inviere undeva, intr-un schit pierdut, in Muntii Orastiei.
88), in cadrul Festivalului International de Poezie Bucuresti (FIPB) si al TNCP (Targul National al Cartii de Poezie), a avut loc editia a XI-a a Maratonului de Poezie si Jazz.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara. ... Iubitorii de lectura vor putea sa aleaga cele mai frumoase carti pentru copii la preturi reduse cu pana la 35%, softuri educationale si e-readere.
AGERPRES :Targul Gaudeamus Carte Scolara s-a deschis miercuri in Piata Universitatii Cea de a XII-a editie a Targului Gaudeamus Carte Scolara, care isi propune sa creeze, pentru toti cei interesati - parinti, elevi si cadre didactice - un cadru adecvat pentru a analiza si achizitiona manuale si auxiliare scolare, s-a deschis miercuri in Piata Universitatii.
chirurg urolog si neurobiolog, absolvent de Sciences Po, HEC si ENA, fondator al Doctissimo si autor al eseului "Moartea Mortii". ... Suna ca o provocare... • Nu e o provocare, e un condamnare.
Nu mai citesc de mult romane. Totusi, din cand in cand, cedez sentimentului de culpabilitate, revizitand cate un autor care ma fascina in tinerete, numai ca sa observ ca, de fapt, la prima lectura nu intelesesem nimic.
Ziarele, dar si televiziunile ne-au adus vestea neobositei activitati duse de Miron Mitrea pentru ca parlamentarii PSD sa nu mai plece din partid.
Aflat pe punctul de a primi si un sut in PUR (dupa ce UDMR-ul i-a intors deja dosul), PSD descopera deliciile lecturarii Constitutiei ignorate atata vreme.
Guvernul va modifica normele de aplicare ale Ordonantei de Urgenta nr.
Guvernul va modifica normele de aplicare ale Ordonantei de Urgenta nr.
Guvernul va modifica normele de aplicare ale Ordonantei de Urgenta nr.
Guvernul va modifica normele de aplicare ale Ordonantei de Urgenta nr.
Presedintele Traian Basescu a criticat, saptamana trecuta, ineficienta Guvernului, modul in care a actionat acesta in timpul inundatiilor din Banat, pentru evitarea crizei din sistemul de sanatate, precum si pentru indeplinirea angajamentelor fata de UE, sugerand ca este nevoie de schimbari.
Pe internet nu gasesti prea multe articole despre semnificatia zilei de 30 Decembrie 1947. Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Intrarea in Clubul Tineretului social-democrat este flancata de o masa de ping-pong, in timp ce in hol se gasesc mai multe fotolii de piele.
Guvernul va discuta in prima lectura, in sedinta de azi, proiectul de Lege prin care va fi interzisa cumularea pensiilor de peste 1. 500 de lei cu salariul de la stat.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Asumarea raspunderii Guvernului pe pachetele de legi privind Sanatatea si Justitia ar putea fi amanata pana va fi finalizata si o noua Lege a functionarii CNSAS, care sa fie promovata o data cu acestea.
google-analytics.com