Cautare

28 de rezultate pentru "nud" (3.21 secunde)
Nud de Modigliani, vandut cu o suma fabuloasa (Autor: Vlad Manolache) Un nud realizat de Modigliani a fost vandut, de o casa de licitatii, cu peste 157,2 de milioane de dolari.
Chiar si acum, senzualul cubanez doarme nud! ... Imi placea sa dorm nud de mic. ... Dar obiceiul a ramas si acum, caci dorm nud!
Hope Solo, intr-un pictorial nud care te va face sa iubesti fotbalul feminin Hope Solo, portarul "nationalei" feminine de fotbal a SUA, a facut visele multor microbisti sa devina realitate. Recent, a pozat nud pentru revista "Body Issue", detinuta de ESPN.
Indiferent cati bani as primi acum, nu m-as mai lasa fotografiata nud. Atunci a fost o experienta de viata si atat", spune castigatoarea concursului "Ms.
Jessica Alba a afirmat intr-un interviu din februarie ca nu va aparea nicodata nud intr-un film. O nevinovata pacaleala Computer Generated Imagery.
Pe internet circula un text insotit de cateva fotografii ale unor englezoaice nud - pe strada.
Dovada se vede in ultima imagine cu actrita din "Desperate Housewife" - Eva a pozat nud pentru fotograful Jork Weismann!
Fotomodelul cu forme "ireale" a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce a urcat pe podium la concursul "Miss Bumbum 2013". Eliana Amaral a pozat nud intr-un pictorial al revistei Sexy.Enjoy (Sursa: Sport.ro)
Pe site-ul www.infopress.tv gasiti un joc amuzant intitulat Scufunda flota. Indicatiile sunt simple : Dezbrac-o pe Udrea din cateva click-uri !!!
Pe de alta parte, presedintele PRM a criticat finantarea de catre institut a unui album de fotografii, intitulat "Nud", realizat de Razvan Vintilescu, tiparit in limbile romana, engleza si franceza si prefatat de Horia Roman Patapievici.
nud, incalcand astfel orice norme ale bunului-simt. Come alcoolice - "darul" de iepuras pentru medicii de la "Urgente" La Maternitatea Mangalia, sarbatorile pascale au adus doi bebelusi imediat dupa noaptea de Inviere.
De exemplu, lucrarea "Nud culcat" de Camil Ressu, pictata in 1932, are un pret de pornire de aproximativ 115.000 de lei.
Iubita lui Ronaldo refuza Playboy Rusoaica Irina Shayk, logodnica fotbalistului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Esquire, ca nu ar accepta sa pozeze nud pentru revista Playboy, chiar daca i-a fost oferita o suma imensa in 2011.
Prin faptul ca Mesnil a aparut nud, s-a urmarit tragerea unui semnal de alarma asupra "imaginii relativ austere care domina atletismul".
"Daca Mourinho credea ca este Special One cand antrena la Inter inseamna ca nu a intalnit-o pe Adelina" xxx Adelina a primit, de-a lungul timpului, multe solicitari de a poza nud in reviste dedicate barbatilor:
Muybridge incerca sa realizeze scurte secvente animate cu femei nud! Cine a fost inventatorul zoopraxiscopului Eadweard J. Muybridge (9 aprilie 1830 - 8 mai 1904) a fost un fotograf englez, care a trait cea mai mare parte a vietii sale in Statele Unite ale Americii.
rozul puternic, rosul, o combinatie de alb cu auriu, turcoaz si piersici nud. In plus, am ales aplicatiile de broderii delicate, pentru ca dau un aer plin de farmec creatiilor mele", spune designerul roman care a decis sa traiasca din anul 1998 in Statele Unite ale Americii.
Logica simbolurilor este ca Traian al nostru (al Sevillei) , prin propriile forte ale corpului (nudul) si mintii a cucerit Roma (lupoaica) si Dacia (sarpele lup) - Daca municipalitatea din Bucuresti ar fi comandat lui Vasile Gorduz o statuie a Imparatului Traian, in niciun caz artistul nu l-ar fi realizat nud, dar sculptorul a murit in 2008 si bietul maestru Gorduz nici nu si-a inchipuit vreodata in timpul vietii lui ca Imparatul lui de la Sevilla va fi dorit la Bucuresti in 2012.
iubirea e o frunza calcata in picioare, femeia-nud se multumeste doar cu prizonieratul unui barbat intr-o colivie. In joc este, permanent, conditia umana subrezita de reguli impuse de cei puternici impotriva celor care nu fac sluj in fata lor.
Judy Dater a ramas in istoria artei fotografice mai ales pentru Imogen and Twinka, prima fotografie cu un nud frontal publicata in revista Life, in 1976.
google-analytics.com