Cautare

66417 de rezultate pentru "nu" (3.67 secunde)
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie. "Nu s-a intamplat nimic.
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie. "Nu s-a intamplat nimic.
In acest context, deputatul Puiu Hasotti a transmis celor prezenti in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta ca PSD trebuie inlaturat de la conducere, intrucat "aceasta plaga, acest cancer asupra trupului tarii nu mai trebuie lasat sa se manifesteā€.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Cu toate acestea, reprezentantii programelor de televiziune au fost de parere ca astfel de emisiuni nu pot fi realizate pentru ca televiziunile nu ar cadea de acord asupra conditiilor sau pentru ca partidele nu ar accepta sa primeasca sfaturi.
"Telul Initiativei Pro Regio este sa sprijine dezvoltarea Tinutului Secuiesc, sa imbunatateasca conditiile de trai, sa intareasca credinta in viitor, fiindca suntem din ce in ce mai multi cei care dorim nu numai pastrarea identitatii nationale, ci si o imbogatire spirituala si economica", a precizat Antal Arpad Andras.
"Am multumit colegilor pentru faptul ca Ministerul Justitiei, initiator al actelor normative in ceea ce priveste reforma sistemului judiciar, s-a bucurat de sprijinul nu numai legat de votarea cu celeritate a acestor texte de lege, dar si in sensul unor contributii de fond, cred eu extrem de interesante si de substanta", a declarat Diaconescu.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
Liderii PNL-PD au prezentat ieri, intr-o intalnire cu reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini, oferta de guvernare a Aliantei D.A. in domeniul mediului de afaceri.
Pe listele PRM pentru alegerile parlamentare se regasesc, alaturi de un mare numar de actuali parlamentari, doua nume noi: Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, si Mircea Druc, fostul prim-ministru al Republicii Moldova.
Proiectul referitor la aparitia respectivei institutii a fost dezbatut, ieri, in Camera Deputatilor - camera decizionala in acest caz - dar nu a putut fi votat decat pe articole deoarece a lipsit cvorumul necesar adoptarii sale.
In legislatura 1996-2000, Bostinaru a fost presedinte al Comisiei de politica externa din Camera Deputatilor, iar la 20 septembrie 2000 a fost numit presedinte al Comisiei parlamentare de integrare europeana. La alegerile din 2000 nu a mai fost ales deputat pe listele PD.
Deputatul a declarat ca are informatii certe despre sustinatori care nu au semnat pentru Mischie. Dintre cele 1.300 de semnaturi verificate ieri, in prezenta membrilor BEJ, s-a constatat ca aproximativ 800 de semnaturi apartin celor 31 de persoane care s-au ocupat de strangerea de semnaturi.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Cristian Parvulescu, liderul APD, a tinut sa precizeze ca principala problema, care nu este inca rezolvata, se refera la posibilitatea ca alegatorii posesori de carti de identitate sa poata vota in mai multe sectii de votare, deci de mai multe ori.
Senatorii au reglementat ieri, printr-un memorandum intern, situatia zilei de joi. Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Desi se bucura de o incredere consistenta din partea electoratului, fiind plasat, potrivit sondajelor date publicitatii, in coasta lui Adrian Nastase, candidatul principal al stangii, Traian Basescu, ar mai fi putut culege inca din primul tur zeci sau chiar sute de mii de voturi de la Ciuhandu, Becali si Milut, daca acestia nu ar fi intrat in cursa electorala.
Ca au sau nu fata sau macar sanse sa ajunga parlamentari, un numar insemnat de politicieni (sau pseudo-politicieni) au hotarat sa-si incerce norocul in fata electoratului.
Petre Roman, prezent la emisiune in calitatea sa de fost premier, nu a dezmintit cele spuse de Radu Vasile, desi la vremea respectiva conducea PD si stia prea bine ce facea in Guvern principalul ministru al partidului.
google-analytics.com