Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (2.74 secunde)
Liderul social-democratilor da primul semnalul ca situatia nu poate fi acceptata, chiar daca nominalizarea lui Marian Vanghelie drept candidat la alegerile pentru fotoliul de primar general al Capitalei s-ar fi facut in mod democratic.
Va sa zica nu poticnelile guvernarii, nu coruptia generalizata camuflata de pulpana primitoare a fostei puteri, nu nivelul de trai aflat la limita subzistentei, nu fuga in masa a investitorilor straini de teama fiscalitatii exagerate, nu umilinta la care au fost supusi dascalii si medicii, nu bataia de joc din agricultura.
Unul dintre defectele lui Basescu este acela ca se inconjoara de femei frumoase, dar nu neaparat destepte.
Cu doar citeva zile inaintea semnarii Tratatului de aderare, presedintele Traian Basescu a acordat un interviu unui grup de jurnalisti acreditati la institutiile Uniunii Europene de la Bruxelles, iar unul dintre acestia i-a cerut sa comenteze declaratiile recente ale ministrului francez de Externe, Michel Barnier, care a spus ca Romania nu are reflex european, avind in vedere si declaratiile presedintelui Jacques Chirac din urma cu un an, care a afirmat, referindu-se la criza irakiana, ca Romania ar fi avut ocazia sa taca.
Numai ca sint cam multi cei care l-au invatat si daca ii asculta pe toti, ca altfel se supara, ies o suta de Basesti intr-unul singur. ... Mai intii a vrut s-o fixeze cu piuneze, dar acestea nu intrau; ... - Eu nu sint Samson ca sa-mi luati puterea taindu-mi parul.
Numai ca sint cam multi cei care l-au invatat si daca ii asculta pe toti, ca altfel se supara, ies o suta de Basesti intr-unul singur. ... Mai intii a vrut s-o fixeze cu piuneze, dar acestea nu intrau; ... - Eu nu sint Samson ca sa-mi luati puterea taindu-mi parul.
Pina ce sa se hotarasca Basescu, Tariceanu, Voiculescu si ceilalti daca fac sau nu alegeri anticipate, s-ar putea sa se organizeze la Botosani, pentru Consiliul Judetean. ... Nici una dintre tabere nu pare speriata de perspectiva unor noi alegeri.
Lanseaza zvonuri, pentru a testa reactiile, pentru a vedea daca intentiile lor, izvorate din testele batute de prea mult soare, ridica sau nu tensiunea constantenilor. Iar in cazul in care constantenii nu reactioneaza, luminatele minti ale Constantei o pun de o hotarare-doua, prin care isi legitimeaza aberatiile.
Pe la spate ai inchis ochii cand l-au injunghiat noii sefi de partid, dar pe fata lacrimezi si te autointitulezi vocea PSD-ului mahnit de insolenta unor autoritati cu siguranta instigate de actuala putere sa mai necajeasca cate un pesedist de seama.
Pe la spate ai inchis ochii cand l-au injunghiat noii sefi de partid, dar pe fata lacrimezi si te autointitulezi vocea PSD-ului mahnit de insolenta unor autoritati cu siguranta instigate de actuala putere sa mai necajeasca cate un pesedist de seama.
La toti am incercat pe cit posibil sa le raspund, unele mesaje au fost chiar amuzante, cineva imi scria ca articolul a fost cit de cit obiectiv, l-am luat in serios si l-am intrebat unde am gresit, cum am fi putut scrie mai obicetiv, dar nu a mai raspuns.
Aceleasi inundatii si dezastrul din care cu chiu cu vai incearca sa-si revina Romania, scot in prim-plan nu doar digurile pe care fosta guvernare, prin alesii locali sau in mod direct le-au incredintat clientelei politice, dar si alte aspecte.
Cu riscul de a-l supara rau de tot pe Mircea Dinescu, cel care vorbea zilele trecute despre "recuperarea demnitatii pierdute a scolii romanesti ", dau de stire domniilor voastre ca Mircea Dinescu vorbeste cu multa pricepere, dar nu destula.
In urma unor articole, publicate saptamina trecuta, cei din conducerea Termica ne-au intrebat daca ne datoreaza ceva bani, inchipuindu-si ca au de a face cu un soi de campanie indreptata impotriva lor si nu cu relatarea unor evenimente absolut reale de la acea societate comerciala.
Mai ales cand acesta nu ne convine. ... "Daca spuneti ca teroristii erau profesionisti, cum de nu au nimerit pe nimeni dintre dumneavoastra cand va aflati in balconul CC-ului?". ... Sa fie clar, nu iau apararea Ceausestilor, si nici lui Zoe;
Nimic nu este parca mai stresant decat sa constanti ca nu ti se face dreptate. ... Razbunare pe cei din jur, razbunare mai ales pe cei care nu iti fac dreptate, desi sta in puterile lor sa o faca. ... vezi sa nu.
Fiindca, daca nu s-ar mai fi certat, totul ramanea anost si chiar s-ar fi putut crede ca, intr-adevar, daca presedintele se simte rau... nu exista nimic care sa il inlocuiasca! ... Aceasta nu este o bascalie la adresa presedintelui sau a faptului ca este bolnav.
Asadar, daca in valurile marii nu se vor intalni, cu siguranta ca instantele vor fi campul lor de desfasurare a "dragalaseniilor". ... Sau poate ca, din punctul de vedere sulfinescian, nu conteaza tot turistul sau vicele Nemirschi de exemplu (care a zis ca dansa e "tampita"), conteaza el, primarele!
Nimeni nu l-a luat in serios. ... nu vom mai fi independenti, dar cu cine ne reunim/unim, cu Republica Moldova sau cu Rusia? Nici un stat nu recunoaste legitimitatea referendumului, pentru ca niciunul nu recunoaste existenta vreunei republici transnistrene.
mai un meci aranjat, mai o injuratura de mama celuilalt care supara, mai un fault sau gest nepermis... ... De ce sa nu aiba mai multi sanse si de ce sa nu devina competitia mai acuta?
google-analytics.com