Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (3.31 secunde)
N-am internet, deci nu exist.
O stiti pe Delia, a adus-o Pyuric acum niste ani pe la intalniri din online, era cuminte si timida si acum ne explica lucruri serioase (adevarul e ca online-ul te strica). ... Nu stie sa se miste, nu stie cand si ce sa faca si asa mai departe.
"Recunosc, nu m-am suparat. Mai degraba m-am amuzat la gandul ca asemenea vorbe ar putea supara pe cineva.
"Problema cea mai mare este ca e greu sa facem targuri in Centrul Istoric si nu reusim! Ni se spune ca nu se mai dau aprobari, dar daca ar fi sa deschidem o carciuma am obtine aprobare.
Daca oamenii nu ii respecta ziua, Sf. ... Motii din Apuseni cred ca pe cei care nu respecta ziua Pricupului ii iau pe sus doua vanturi puternice, numite Harcodan si Dornados. ... Pentru a nu intampina certuri in familie in timpul anului, acestea sunt evitate in ziua de 15 iulie.
Niciodata nu mi-am imaginat cata munca, efort si rabdare presupune meseria de ospatar. Promit ca nu ma voi mai supara niciodata pe ospatari nici daca imi vor gresi comanda. ... Nu au lipsit momentele amuzante ale serii, cand echilibrul unui platou i-a dat batai de cap campionului:
Celebritatea si popularitatea actorului au venit nu doar din rolurile de pe scena, ci si din cele de pe marele sau micul ecran, el avand o bogata activitate in cinematografie, unde a jucat in peste 55 de filme.
Celebritatea si popularitatea actorului au venit nu doar din rolurile de pe scena, ci si din cele de pe marele sau micul ecran, el avand o bogata activitate in cinematografie, unde a jucat in peste 55 de filme.
Adrian Paunescu l-a primit acolo pe Tavi, sa-l mangaie, sa-l certe, sa-i scrie versuri pe care noi nu le auzim si apoi sa-l anunte ca intra-n scena.
Nu vreau sa mă judece lumea si cred ca mama se va supara, dar o spun. ... Nu recomand nimanui! ... Dar ce mi s-a intamplat mie nu doresc nimanui. ... Repet, nu recomand pastilele nimanui!
Se bucura intotdeauna cand venim si nu ne cearta in momentul in care suntem mai morocanosi sau n-avem chef de ea, nu se supara pe noi, din contra, incearca sa se apropie si reuseste sa ne schimbe starea de spirit" spune Alina Patru, psiholog, potrivit csid.ro.
Sunteti intr-o stare de spirit creativa, asa ca nimeni nu va opreste sa realizati si ceva proiecte ramase restante. Insa activitatile vi se vor parea mai putin placute daca nu le veti combina si cu distractia. ... Primiti solicitarea unui coleg si nu veti sta pe ganduri sa-l ajutati.
Asa cum se intampla si cu alte categorii socio-profesionale, cum ar fi magistratii, judecatorii de Curtea Constitutionala, angajatii de la Curtea de Conturi si, de ce nu?, cei alesi in organele centrale si locale ale statului.
"Nu da, daruieste!" , pe care o puteti citi in continuare. ... ea ar vrea sa divorteze, dar nu vrea ca el sa ajunga la inchisoare. ... daca nu-i dai, nu se supara; are barbat - sofer, o bate, o ignora si nu aduce nimic acasa;
Pe 14 august, anul asta, am implinit 65 de ani si nu s-a intamplat nimic miraculos, decat intalnirea cu informatia ca pot iesi la pensie. Sa iasa fiu-meu, am zis, soacra-mea, iubitele mele din tinerete, eu nu ies. Nu-s pregatit pentru cuvantul pensie.
9 semne secrete ca iubitul tau e psihopat Ai cunoscut un tip nou, simpatic, dar unele trasaturi de personalitate ale lui te pun pe ganduri? Te vezi cu un barbat despre care nu stii mare lucru, mai ales cand vine vorba de trecutul lui?
BALANTA - Nu va neglijati. ... De exemplu, o raceala indelungata poate indica faptul ca nu suportati pe cineva. Iar tratamentul in acest caz nu este medicamentos, ci prin constientizare si iertare. ... in aprilie-iunie nu e cazul sa exagerati cu experimente indoielnice, care va pot afecta sanatatea.
Te invitam la restaurant... ... Niciodata nu mi-am imaginat cata munca, efort si rabdare presupune meseria de ospatar. Promit ca nu ma voi mai supara niciodata pe ospatari nici daca imi vor gresi comanda.
Sa nu vorbiti despre nenorocirile traite, pentru ca ele pot prelungi durata lor... Cand nu vorbim cuiva despre problemele noastre, noi ne indepartam de ele. ... sa NU cautati mila sau compatimiri... Daca aveti o mare suparare sau tristete, incercati sa nu aduceti sentimentele acestea acasa.
Verificati-va posta la timp deoarece aveti tendinta de a nu lua in seama toate scrisorile. Sa nu deschideti prea tarziu vreun plic important. ... Daca nu va stapaniti influentele subconstientului va vor face sa actionati irational.
google-analytics.com