Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (2.75 secunde)
"Cunoastem 2-3 camine in care studentii au ales si aceasta optiune, de a locui intr-un spatiu mai liber prin restrangerea paturilor, insa, pana in acest moment, nu avem nici o sesizare grava in acest sens”, a declarat Laura Batranu, responsabila cu administrarea caminelor studentesti ce apartin Universitatii Ovidius.
De-a lungul anilor, presa a semnalat in nenumarate randuri devalizarea fostelor intreprinderi de stat de catre noii proprietari, dar nimeni nu a centralizat pana acum aceste nereguli.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Mircea Ursache, a surprins pe toata lumea declarand la prima conferinta de presa dupa instalare ca privatizarea Avioane SA Craiova cu un singur ofertant ar putea supara UE.
Returnarea masinilor catre firmele de leasing nu scuteste clientii de alte plati. ... Totusi, nici una dintre cele doua solutii nu este prea buna, pentru ca, daca firmele de leasing ies in pierdere dupa revanzarea masinii, clientii le raman in continuare datori.
In cel de-al doilea filmulet, intitulat "Basescu vs Gadea&Stan", care dureaza 1 minut si 55 secunde, presedintele Basescu apare tot sprijinindu-se cu un cot pe un televizor, nu spune nimic, doar se uita la ecran. ... Site-ul respectiv contine mesajul "Voteaza, crede si nu cerceta!".
Un Opel cu portiere care se deschid in sens opus nu va trece cu siguranta neobservat, dar de la o privire la un cec e cale lunga.
Un Opel cu portiere care se deschid in sens opus nu va trece cu siguranta neobservat, dar de la o privire la un cec e cale lunga.
Pentru un nene de la Cotroceni nu e nici una si nici alta. ... Nu s-a marginit doar la conceptul cu pricina, ci s-a dedat si la invataturi pentru presa si pentru societatea civila. ... Ca anul 2011 va aduce cu sine si inchiderea unor posturi TV care supara Puterea.
Lazaroiu a fost intrebat, in timpul unei discutii online cu cititorii Hotnews, de ce nu l-a reclamat pe Mircea Badea la CNA "pentru injurii si aluzii rautacioase". "Nu te poti supara pe un clovn.
Nu sunt dispus sa las fara replica slugarnicia fata de unul care iti da un ban din cand in cand. ... (...) Romania nu va accepta niciun alt standard decat cel aplicabil tuturor statelor din UE.
Sau ei sunt geimsibonzi in misiune, trimisi sa dea na-na la baieteii care nu fac cuminti la olita? Ma rog, nu conteaza. ... Exista aceasta idee ca, daca o companie face profit, atunci nu este nevoie sa te atingi de ea. ... Acum nu se mai pune problema in termenii astia.
Nu lipsesc nici veniturile pentru care se aplica regimul de retinere la sursa a impozitului, veniturile care nu sunt impozabile sau veniturile neimpozabile.
Daca Badea se supara pe pamfletari si-i da in judecata? ... De gustibus non disputandum - gusturile nu se discuta.Asteptam reactia lui Mircea Bade fata de acest pamflet (partial) reusit.
Nu mai putin de 7.000 de euro lunar este remuneratia Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 17:00.
Desi am ajuns superobisnuiti sa fim bombardati zilnic si sistematic de tot felul de prostii si aiureli, nu cred sa se fi atins altadata densitatea orara si la hectar de enormitati ca in perioada dupa ce Guvernul PSD - ALDE a adoptat de altfel derizorii taxari impotriva flagrantelor abuzuri de monopol ale unor companii din sectoarele energetic si bancar.
Tinerii David Lazar si Adrian Horvat nu-i pun, inca, lusitanului in pericol postul de titular. ... Lusitanul de 31 de ani nu are parte de concurenta adevarata intre buturile gorjenilor, tinerii David Lazar si Adrian Horvat fiind "necopti"
Nu se schimba nimic insa in scenariul meciului. ... Intrarile lui Kapetanos si Tatu in locul lui Adi Popa si Piovaccari nu schimba absolut nimic. ... Stanciu, singura lumina Steaua iese cumva din incercuire, fiindca Schurrle nu mai are obiectul muncii numit Georgievski, inlocuit de Varela.
Chilianul nu se multumeste cu sistemul de rotatie al lui Luis Enrique si a decis sa plece la City, anunta Sport.es. ... Intrebat la Bucuresti despre venirea lui Bravo, Guardiola nu a dorit sa comenteze: "Nu vorbesc despre jucatorii altor echipe", a spus catalanul.
Becali a spus ca este vinovat de infrangerea cu CSU Craiova, motiv pentru care nu il da afara pe Dica. ... - Va spun eu, ca sa nu mai speculati. Va spun adevarul, ca sa nu mai speculati. Sa nu mai spuna domnul Balint ca ocolesc.
Cel mai mare portal din lume, Yahoo, pregateste lansarea versiunii on line a popularei aplicatii Messenger, care va permite utilizarea sistemului si celor care nu pot instala aplicatii pe computer si sunt obligati acum sa foloseasca solutii furnizate de alte site-uri, informeaza www.bloombiz.ro.
google-analytics.com