Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (2.75 secunde)
In 2008 nu mai votez decat cu mine! ... Dar anumite personaje care dau tonul in acest partid efectiv nu ma lasa. Nu ii pot trece cu vederea si nu merita baietii aceia...
El a precizat ca partidul sau exclude orice colaborare cu PSD si cu PRM, “partide construite pe structuri securist-comuniste, care au dovedit ca nu pot si nu doresc reconstructia tarii pe bazele capitalismului democratic“.
1 Aprilie este Ziua Mondiala a Pacalelii si este momentul cand facem farse celor apropiati si suntem pacaliti, la randul nostru, de prieteni sau… nu neaparat prieteni. In aceasta zi nu este numai permisa, ci este chiar incurajata realizarea farselor de tot felul.
Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi 'sarcina de partid', tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte. ... Dar nu cred ca mai aveti onoare. ... Nu ati facut nimic bun, cu exceptia condamnarii comunismului.
El a subliniat ca dezbaterea a fost „absolut colegiala“, „nu au existat tensiuni“ si s-a stabilit „prin consens ca aceasta este cea mai buna solutie“ dintre variantele propuse de deputatul UDMR Marton Arpad, liberalii Dan Rusanu si Titu Gheorghiof si social-democratul Miron Mitrea.
S-au implinit, anul trecut, in luna noiembrie, 100 de ani de la infiintarea Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare, care s-a ocupat de irigatiile acestea si care se numeste ‘Anghel Saligni‘, unul dintre cei mai reprezentativi oameni inteligenti ai Romaniei, si ne batem joc, nu facem nimic cu aceste irigatii.
ßeful statului a anuntat ca va incerca sa convinga partidele ca Romania are nevoie de "o Constitutie care sa nu mai tina cont de interese de partid sau de interesele unor oameni politici". ... "Nu vreau sa jignesc pe nimeni, doar observ:
Liberalii spun un "nu" categoric organizarii alegerilor anticipate pana la sfarsitul acestui an. ... Lansata de presedintele Traian Basescu la scurt timp dupa instalarea Guvernului Tariceanu, ideea organizarii unor alegeri inainte de termen este reluata de fiecare data cand PD se supara pe unul dintre colegii de coalitie.
Dar si probleme, pe care primarul Tudorel Calapod spera sa le rezolve daca nu imediat, in timp, cu rabdare, dar si sanctiuni, asa cum este cazul angajatilor institutiei pe care o reprezinta.
Senatorul PSD Ion Iliescu nu se dezminte si face noi "caracterizari" acelora care - l supara.
Desprecopii.com te poate ajuta sa alegi ce e mai bine pentru tine si pentru familia ta si iti ofera multa puncte de suport. ... Triplul test nu poate insa diagnostica 100% sindromnul Down dar poate spune daca riscul este mare sau nu.
Problemele cu partenerii nu se sting de-a lungul acestui interval, ci par sa se complice din cauze minore. Doar nativele nu trec prin incurcaturi sentimentale. ... talente care nici nu banuiau ca exista. ... nu poate fi explicat decat de experienta si dorinta de a va impune!
Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi. ... Si totusi, exista speranta In ciuda tuturor acestor probleme, magia Craciunului nu a disparut cu totul, scrie directmatin.fr.
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului: ca nu se mai poate domnuleee chiar asa.
Berbec Mergi la job, dar nu esti deloc interesat ce se intampla astazi acolo. ... Te cam joci cu optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru ca sunt in numar ceva mai mare ceea ce-ti inspira sentimentul ca, orice ai alege, tot bine va fi.
PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA x In domeniul sanitar, reforma si progresul sunt inexistente x Nici o tara din lume nu-si permite luxul Romaniei:
Cel putin asta reiese din declaratiile platformistilor, mai putin aspectul credibilitatii PNL, lucru care nici nu pare a fi luat in considerare de adeptii ideii promovate de Stoica-Stolojan.
El a mai precizat ca decizia luata "nu este un act de suparare, este un act de normalitate". Mitrea a mai asigurat ca nu intentioneaza sa se retraga din PSD.
Deputatul PSD Adrian Nastase a dat asigurari ieri ca nu a discutat cu Miron Mitrea, dupa ce acesta a pierdut functia de secretar general, despre constituirea unei miscari care sa se distanteze de actuala conducere a partidului.
Primarul Harsovei, Tudor Nadrag, a declarat ca nu exclude varianta de a pleca la PSD, dar deocamdata, dupa cum tot el a marturisit, sta in expectativa si cerceteaza chichitele legislative care l-ar putea face scapat de eventualele repercursiuni ale legii adoptate impotriva migratiei politice.
google-analytics.com