Cautare

101 de rezultate pentru "notele" (2.90 secunde)
Voluntarii PSD au finalizat duminica seara calculul notei finale, dupa ce au adunat toate notele de pe panourile amplasate timp de cinci zile in trei locuri din municipiu: ... “Hoti au fost, hoti au ramas, pentru ca au falsificat notele in birourile PSD.
Singurul inconvenient pe care l-a perceput atunci a fost faptul ca i s-a cerut sa semneze notele cu numele de "Dana", dar finalmente a acceptat.
Notele diplomatiei americane mai amintesc prea putin de rigorile diplomatiece internationale. ... De regula, din ceea ce am cunoscut eu, notele diplomatilor nostri au totusi mai multa sobrietate. ... Cu toata discretia, chiar secretomania existenta, fiecare se gandea ca e posibil, la un momentdat, ca notele sale sa devina publice.
Iar fostul ministru de Externe, Andrei Plesu, a vorbit despre "tabloidizarea diplomatiei" gasind ca notele publicate de Wikileaks ar contine adesea "trivialitati, zvonuri insignifiante si aburi de bodega". ... Dincolo insa de inevitabila perspectiva politica, notele sunt relatari factuale neselectate, neierarhizate si transcrise ca atare.
Notele tuturor vor fi mediate si fiecare va primi aceeasi nota, astfel incat niciunul nu va pica si niciunul nu va primi nota A (maxim). Dupa primul test, notele au fost mediate si toti au primit un B.
Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
Notele armonioase utilizate inseamna idealuri pozitive cum ar fi bunatatea si afectiunea, in vreme ce notele disonante sunt echivalente cu idei negative ca respingerea, cearta si reavointa.
El mai declara ca in privinta numirii unui nou ambasador la Chisinau "se va ajunge in curand la o propunere concreta", in timp ce omologul moldovean a spus ca au fost anulate notele prin care mai multi diplomati romani au fost declarati persona non grata.
Dupa ce a afirmat ca este nemultumit de munca prestata de angajati, Giugea a dat-o la intors si crede acum ca notele bune primite de subordonatii sai sunt meritate.
In conditiile in care, de ani de zile, elevii au mari carente la citirea si scrierea corecta in limba romana, iar notele de la testari si perlele de la evaluarile nationale si examenele de Bacalaureat dovedesc cat de paraleli sunt unii dintre acestia cu gramatica si literatura romana, solutia nu are cum sa fie reducerea orelor de limba romana.
Parfumeria naturala vine astfel cu un mesaj puternic inspirat de tendintele internationale, in care notele verzi si esentele naturale revin in forta in preferinte, pe fondul unui an creativ dominat de culoarea verde Greenery, ce inspira la natura si prospetime.
Fiorenza Ceragioli semneaza prefata prezentului volum de traduceri si o parte din notele care il insotesc.
Se va face media tuturor notelor si fiecare va primi aceeasi nota, astfel incat niciunul nu va pica si niciunul nu va primi nota 10." Dupa primul test, notele au fost adunate si impartite la numarul de studenti, si toti au primit un 8.
Potrivit procedurilor, notele elevilor sunt afisate simultan, atat pe Internet, cat si pe hartie. ... Unde se pot verifica notele de la Evaluarea Nationala Calendarul afisarii rezultatelor la Evaluarea Nationala 2018:
Nu este doar o banuiala bazata pe faptul ca notele obtinute in timpul liceului si la examenul de bacalaureat conteaza in proportii destul de mari pentru admiterea la facultate, desi chiar aceasta motivatie ii impinge pe unii dascali sa umfle nejustificat notele.
Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare. ... una sunt notele proaste obtinute de ei la titularizare, si cu totul alta poveste sunt salariile!
in motivarea hotaririi instanta retine ca parte din autorizatiile de interceptare a convorbirilor telefonice sint emise de catre PNA Oradea in mod nelegal, ca notele telefonice propriu-zise au fost depuse in copii xerox necertificate si ca in dosarul cauzei au fost depuse inscrisurile emise apartinind altor dosare penale.
Notele sale cuprindeau informatii in detaliu despre activitatea sa si despre intalnirile pe care le avea cu Silviu Brucan si Alexandru Paleologu.
Decizia instantei transforma verdictul intr-unul definitiv si stabileste ca notele informative semnate de Musca au incalcat drepturilor omului si au sustinut Securitatea in instaurarea sau mentinerea unui regim de teroare.
Notele de fundamentare, adresele si cererile cu care administratia doljeana a bombardat ministerele au ramas pana in prezent fara nici un raspuns.
google-analytics.com