Cautare

34 de rezultate pentru "nora" (2.70 secunde)
Fosta presedinta a Organizatiei PSD Sector 1, Nora Rebreanu, si-a dat demisia ieri din partid, ca urmare a propunerii Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala de a i se retrage sprijinul politic, considerandu-se ca a avut implicatii in “cazul Omar Hayssam“.
La Editura LIDER a aparut cartea "Promisiunea" de Nora Roberts. ... ROBB (NORA ROBERTS) il poarta pe cititor prin New Yorkul anului 2060, unde locotenentul Eve Dallas infrunta un ucigas de politisti.
Mai apoi am aflat ca mama soacra nu ar putea iubi vreo nora niciodata in viata ei.
SC Nora COM-IND a cerut concesionarea a 12 metri patrati de teren, pe bulevardul Mihai Viteazul, in vederea extinderii constructiei existente, insa Comisia de urbanism a dat un aviz nefavorabil.Luni, 3 octombrie, a avut loc o noua sedinta ordinara a CL.
Insa, in sedinta ordinara a CL din 29 august, consilierii au respins proiectele de hotarare care faceau referire la concesionari in favoarea SC Dulcicom, SC Nora COM IND si SC Ama Electronic.
Al doilea, si cel mai important, este ca Eugenia Voda, principala responsabila, in calitate de moderator, de continutul emisiunii in cauza, este nora cunoscutului scriitor evreu Oliver Lustig, general-maior al armatei romane si fost detinut la Auschwitz-Birkenau si Dachau, unde si-a pierdut cea mai mare parte din familie.
Asociatii societatii Premium News SRL sunt Nora Marcovici (50%) si Diana Tobosaru (50%). Nora Marcovici si Diana Tobosaru conduc agentia de publicitate Graffiti BBDO, detinuta de omul de afaceri Cristian Burci.
Am deja o nora adorabila, sotia baiatului cel mare, care mi-a daruit deja trei nepoti. De ce n-ar fi si Steluta o nora adorabila pentru mine?
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Proiectul de lege initiat de Dutu mai prevede ca persoanele care candideaza pentru functia de judecator al Curtii Constitutionale mai trebuie "sa nu se afle in relatie de rudenie de gradul I in linie dreapta, de gradul 2 pe linie colaterala sau sa nu fie in relatie de sot/sotie, ginere/nora cu persoane care fac sau au facut parte in ultimii 5 ani din conducerile nationale ale partidelor politice".
Aceasta supusa lui Rodrigo, o pazea pe Lucretia si il ajuta pe cardinal in relatia acestuia cu nora sa,Giulia Farnese Orsini, (care luase locul Vannozzei), care avea paisprezece ani.
Toate acestea sunt purtate posteritatii si datorita numerosilor dusmani ai familiei Borgia, printre care si Sannazzaro, (care a definit-o fiica, sotie, nora a papei), Pontano si Guicciardini Faimoasa acuzatie ca ar avea o relatie incestuoasa cu tatal sau, a fost lansata de primul sot, Giovanni Sforza, in timpul procesului pentru anularea casatoriei, in care era acuzat de impotenta.
"Regret ca am facut o nedreptate unor colegi, imi pare rau ca am ales o solutie expeditiva si nedreapta fata de colegii nostri Nora Rebreanu si Dan Tudorache si ii anunt oficial ca am semnat decizia de revocare a acestor sanctiuni", a declarat Mircea Geoana.
S-au remarcat prin a depune, in sesiunea precedenta, cate o initiativa legislativa, deputatii Vasile Bleotu (PSD), Daniela Buruiana (independent), Vasile Butnaru (PSD), Viorel Constantinescu (PD-L), Konya-Hamar Sandor (UDMR), Ovidiu Musetescu (PSD), Gabriel Plaiasu (PNL), Mihail Sireteanu (PSD), Tudor Tanasescu (PSD), Ioan Turc (PNL) si senatorii Octav Cozmanca (PSD), Niculae Marasescu (PSD), Marko Bela (PSD), Nora Rebreanu (PSD), Daniel Savu (PSD).
Trebuie sa precizez ca autoritatile locale ne cam ignora, dar ne-am obisnuit deja cu aceasta situatie ”, a precizat presedintele ANAT, Lucia Nora Morariu.
O nora se vaita tare ca nu-l mai ia Dumnezeu odata sa-l scape de chinuri. S-o scape pe ea de chinul de a-i aduce unicul consum zilnic al batranului, o cana cu apa.
Nora mea vorbeste, eu nu vreau sa vorbesc ca mi-e rau asa cand vorbesc cu el! El ma incurajeaza dar...
Evenimentul de lansare, gazduit de dra. Nora Seroussi, va include si o sesiune de autografe si va beneficia de prezenta unor personalitati de marca.
In plus, cartea pe care o lansez astazi impreuna cu draga noastra prietena Nora Seroussi, prezinta Romania sub o noua lumina, mai calda, mai profunda, lucru benefic pentru imaginea tarii noastre la nivel mondial.
Printre poetii care au confirmat prezenta in proiect se numara Angela Marinescu, Nora Iuga, Liviu Ioan Stoiciu, Gheorghe Iova, Ioan Es Pop, Florin Iaru, dar si autori debutati in ultimii 10 ani, ca Andra Rotaru, Claudiu Komartin, Dan Mihut, Dmitri Miticov, Sivia T sau Livia Stefan.
google-analytics.com