Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (7.28 secunde)
Evz.ro / Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor a primit o oferta de munca la Senatul Romaniei Senatorul Haralambie Vochitoiu, impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, a decis sa le ajute pe fetele si sotia Tribunului.
Ramona Timofte din Brasov a vorbit in calitatea de mama a unei fete bolnave de cancer, dar si de presedinte al unui ONG, Amuradia, in cadrul unui seminar despre drepturile pacientilor, la Scoala de boli rare NoRo, editia a IV-a, desfasurata la Zalau.
M-a ferit Dumnezeu de ambele ispite. ... Iata de ce mi-am propus sa inteleg profilul psihologic al singurului antreprenor care, il ultimele decenii, a ajuns liderul lumii libere. O lectie predata de omul de afaceri Trump se adreseaza inteligentei emotionale.
BBC a publicat pe site-ul sau un reportaj amplu despre industria de videochat din Romania, sectorul cu cea mai rapida crestere din domeniul pornografiei globale. In Romania, mii de femei fac videochat din studiouri si de acasa.
Pentru ca e prilej de tocmeli de Sanmedru, precum si praznic mare de Sfantul Cuvios Dimitrie cel Nou (Basarabov), ocrotitorul Bucurestilor, la Targul de Antichitati Taranesti de la Muzeul Taranului isi dau intalnire 50 de colectionari din toata tara.
De la an la an, numarul persoanelor afectate de bronhopneumopatie obstructiva cronica (BPOC) creste alarmant. Este denumita totodata si boala cu mai multe fete, din cauza faptului ca poate ataca intreg organismul.
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: ... Alexandru Voiculescu) Istoria lui Mos Craciun, personajul care aduce daruri copiilor cuminti in perioada sarbatorilor de iarna, este una complexa, fiind influentata inclusiv de schimbarile sociale care au avut loc de-a lungul timpului.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
Giorgiana Radu a publicat pe AMPRESS un articol despre cazul de la Caracal, intitulat: Cine ucide, de fapt? Autoarea articolului afirma ca, intr-un fel sau altul, cei care ar fi trebuit sa le apere pe Alexandra, Luiza si cine stie cate alte fete, au mainile patate cu sange.
Pe blogul Contele de Saint Germain a aparut un articol intitulat: ... Articolul are ca subiect faptul ca in scandalul Caracal circula o stire care naste valuri de tzunami:
La fiecare mare sarbatoare, pelerinaj cu moaste si inalte fete bisericesti de fata, alaturi de poporul aproape isteric sa atinga ramasitele sfinte plimbate dintr-un loc intr-altul, este inevitabil sa nu zaresti si fetele mai putin luminate de ganduri curate.
Oricat ni s-a interzis pana acum sa facem anumite referiri la cetatenii de etnie rroma, pentru a nu comite discriminari, iata ca evenimentele din ultima perioada ne-au permis sa mai spunem si adevarul: ... Dar, de aici pana la remarca presedintelui referitoare la acordeoane...
Doua adolescente de 11 si 16 ani au fost lovite in plin, in timp ce traversau regulamentar o strada din Turda, de o masina condusa de un sofer in varsta de 85 de ani. In urma accidentului, cele doua fete au fost transportate la spital.
Doi tineri din Buzau, in varsta de 21 si 23 de ani, au pretins ca sunt politisti, apoi au furat banii si cardurile a patru fete. Cei doi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.
Politistii botosaneni au retinut o femeie de 37 de ani, din municipiul Botosani, pentru proxenetism. ... Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), Stela Cleopatra I.
Fiul unui cunoscut om de afaceri din orasul gorjean Targu Jiu, care a provocat in noaptea de 22 spre 23 aprilie un accident de circulatie soldat cu doi pietoni raniti, a fost retinut pentru 24 de ore in dimineata zilei de 24 aprilie, informeaza Realitatea TV.
O femeie din Giurgiu a batut doua eleve de 12 ani in timpul orelor. Femeia care le-a batut pe fete era mama unui baiat din scoala. Femeia le-a batut pe fete din cauza unei neintelegeri mai vechi.
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni. ... Festivalul Medieval de aici nu este doar un eveniment, ci o adevarata calatorie in timp.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin. ... - Dar ce, dom'le, viata mea a fost doar un sir baban de gagici?
Nu mai departe de acum doua zile, un pusti, de doar 15 ani, a mincat o bataie sora cu moartea de la un tinar pe motiv ca a suparat-o cu glumele lui pe iubita omului. ... Si toate astea pentru ca a facut glume pe seama unei fete.
google-analytics.com