Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (2.66 secunde)
S-a intamplat de Anul Nou, cand barbatul a avut o idee out of the box. ... Acum, de Revelion, le-a adunat pe 4 dintre ele pe un grup de WhatsApp si le-a lasat sa se certe intre ele. Capturile de ecran au aparut pe Internet.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Fara sa clipeasca, seful guvernului italian a explicat ca pur si simplu vrea fete noi la Parlamentul European. ... Eleonora Gaggioli, de 29 de ani, a fost prezentatoare de televiziune si a pozat in lenjerie intima.
Jumatate din perioada de campanie electorala a trecut, iar eforturile de pana acum ale candidatilor si partidelor politice nu par sa ii convinga pe craioveni.
'Presedintele Traian Basescu a atacat ieri pe toata lumea, de la presa la Parlament si Ion Iliescu, si chiar si pe parlamentarii PDL care au votat din greseala legile privind reducerea TVA si reducerea cotei unice la 10%.
Buna treaba cu scutul antiracheta, lucrata de mai multe administratii ale Romaniei, incepand cu administratia Constantinescu.
"Cu pantalonii rupti in cur si la fete dai bonjur!". ... La cate "reevalueaza" si imbarliga Traian Basescu, de ce-ar fi cinstit cand isi afiseaza dusmania fata de rusi? Are vreun efect sa injuri Rusia, altul decat strangerea de voturi, aici, in Romania?
Imaginea cu presedintele Romaniei, care face valuri pe internet este realizata de un fotograf din Sibiu Traian Basescu s-a numarat printre personalitatile care au fost prezente sambata, la Sibiu, la canonizarea mitropolitului Andrei Saguna.
Grupul PDL, prin vocea consilierului Stefan Stoica, le-a cerut ieri socoteala celor de la PNL pentru ca l-au desemnat vicepresedinte al CJ pe probleme economice pe Laurentiu Ivanovici, fost director al Camerei Agricole Dolj, dar si fost "trecator"
Cum a fost perceput de public? ... Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
De curand a fost deschis cel de-al 21-lea magazin Sophia, din strada Pache Protopopescu nr. ... La evenimentul de deschidere au participat numerosi jurnalisti din presa de specialitate, bloggeri de home&deco si lifestyle, dar si alti colaboratori si prieteni de-ai brandului.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare). Ancuta Vlad, sportiva legitimata la CSM Craiova, a revenit acasa cu medalia de argint, la senioare.
Atletii craioveni au fost printre remarcatii Campionatului National de mars (iarna), desfasurat recent la Resita cu participarea a 110 sportivi (64 de fete, 46 de baieti) de la 26 de cluburi din tara.
Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Pentru al doilea an consecutiv, echipa de handbal feminin de junioare III de la Colegiul Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea a devenit campioana nationala, terminand un sezon de exceptie fara infrangere.
Ovidiu Ioanitoaia) Fostul coleg de la Sportul romanesc, Paul Popescu, mi-a zis ca, daca ma aflu in zona, ar fi pacat sa nu asist la concursul de sarituri cu schiurile de la Bischofshofen, ultimul din circuitul celor 4 trambuline.
SELMA LAGERLOF,155 de ani de la nastere, celebrata de Google SELMA LAGERLOF, prima femeie care a primit Premiul Nobel pentru literatura, este omagiata de Google printr-un Doodle, la 155 de ani de la nastere.
Google sarbatoreste 40 de ani de cand a fost inventat CUBUL RUBIK CUBUL RUBIK.
Cele mai frumoase fete din Capitala isi vor disputa coroana duminica Cele mai frumoase fete din Capitala au concurat pentru titlul de Miss Bucuresti 2013, iar toti romanii pot afla maine, 19 Mai, de la ora 20.00, exclusiv la TVH, finala concursului Miss Bucuresti 2013.
google-analytics.com