Cautare

74 de rezultate pentru "nicolau" (3.57 secunde)
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
Presedintele SRTV, Valentin Nicolau, incearca sa se puna la adapost dandu-si o demisie la misto, care ar urma sa devina efectiva "in momentul in care presedintele Romaniei va promulga o noua lege de organizare si functionare a TVR”.
In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice. ... Critici dure la adresa fostei conduceri a TVR Directorul general al STRV, Valentin Nicolau, a lipsit de la sedinta de ieri a plenului reunit.
Valentin Nicolau, membru in cadrul noului CA al SRTV, s-a declarat dezamagit, marti, de alegerea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie, afirmand ca este prima data in istoria televiziunilor publice din Europa cand in fruntea structurii de conducere este desemnat un ‘sef de serviciu secret’.
Dupa ce a servit PSD-ul din toate pozitiile, Valentin Nicolau incearca acum sa-si faca scut din respectarea legii Coincidenta sau nu, directorul SRTV, Valentin Nicolau, a adresat tot ieri o scrisoare deschisa membrilor comisiei parlamentare care va controla activitatea institutiei conduse de el.
El a recunoscut acest lucru intr-o convorbire cu Valentin Nicolau, presedintele TVR. Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca ar putea sa-l dea in judecata pe presedintele-director general al SRTV, Valentin Nicolau. ... “Mi se pare ca declaratiile domnului Nicolau sunt expresia elocventa a cuvantului 'tupeu'.
Dosarul fostului director al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Gheorghe Nicolau, dupa ce a trecut in prima instanta de fostul Parchet National Anticoruptie, aflat pe atunci in mainile pensionatului Ioan Otel, a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.
Valentin Nicolau, proprietar al Editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a murit. ... Valentin Nicolau se afla in masina personala cand a inceput sa se simta rau.
Grupul parlamentar PSD din Camera Deputatilor a trimis la inceputul acestei saptamani o adresa catre Biroul Permanent al acestui for legislativ in care propune ca locul ramas vacant in urma decesului lui Ralu Filip sa fie ocupat de Valentin Nicolau. ... Valentin Nicolau este proprietarul postului de radio Smart FM.
Gabriel Nicolau, directorul Agentiei Poduri din cadrul Societatii de Constructii in Transporturi (SCT) SA Bucuresti. ... Gabriel Nicolau. ... A trebuit sa evacuam apa, iar asta ne-a intarziat", a declarat Gabriel Nicolau.
Presedintele-director general al Televiziunii Romane, Valentin Nicolau, dezaproba faptul ca deputata Raluca Turcan, presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRTV si SRR, face referiri cu privire la rezultatele anchetei inainte de prezentarea raportului final al comisiei.
Gherasim Nicolau-seful sectiei de chirurgie. ... Gherasim Nicolau a ocupat aceasta functie pana la pensionarea sa in anul 1975, fiind inlocuit de dr. ... Eugen Nicolau de la Spitalul Malaxa din Bucuresti pentru numeroaselor fotografii privind activitatea medicala de la Calarasi pe care mi le-a pus la dispozitie cu multa amabilitate.
Inpolitics publica articolul 'Valentin Nicolau: ... 'Dramaturgul Valentin Nicolau, vicepresedinte al Clubului Roman de Presa si fost presedinte al TVR, este de parere ca includerea presei pe lista amenintarilor la siguranta nationala reprezinta un reflex dictatorial al statului surogat care a ajuns Romania.
'Valentin Nicolau despre cazul Sobaru:
In taraboiul iscat de activitatea Comisiei parlamentare de anchetare a SRR si SRTV, oficioasele guvernamentale s-au straduit sa ne convinga ca Valentin Nicolau si Dragos Seuleanu trebuie dati afara.
In replica, directorul general al SRTV, Valentin Nicolau, a declarat ca va primi comisiile de ancheta, cu conditia ca acestea sa nu vina “cu sentinta in plic“.
In document se solicita inlocuirea celor doi presedinti-directori generali, Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, precum si inlocuirea consiliilor de administratie ale SRR si SRTV.
Legat de declaratiile recente ale presedintelui-director general al televiziunii publice, Valentin Nicolau, purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, considera ca acesta isi demonstreaza aservirea fata de PSD.
google-analytics.com