Cautare

64 de rezultate pentru "nicola odobescu" (2.63 secunde)
Managerul Marian Nicola a investit si în agroturism, prin Pensiunea „Cristian“ de la Perisor, care a luat anul trecut distinctia „Margareta de Aur“, pentru promovarea traditiilor locale.Marian Nicola se poate lauda ca si-a condus afacerea catre o cota de piata „frumusica“ în regiunea Olteniei.
Managerul Marian Nicola a investit si în agroturism, prin Pensiunea „Cristian“ de la Perisor, care a luat anul trecut distinctia „Margareta de Aur“, pentru promovarea traditiilor locale.Marian Nicola se poate lauda ca si-a condus afacerea catre o cota de piata „frumusica“ în regiunea Olteniei.
Inspector general este Lelioara Nicola, iar inspectori generali adjuncti sunt Nicusor Cotescu si Florea Georgica Bercea.ISJ Dolj, institutie ravnita de majoritatea partidelor politice din judet, are oficial noi inspectori generali, dupa ce Diana Busoi, Luminita Chirigiu si Luminita Popescu, fostii inspectori generali, au primit ordinele de incetare a contractelor manageriale.
30 de inspectori de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Dolj au fost demisi ieri de inspectoarea generala Lelioara Nicola.
Diferenta este însa promovarea“, a declarat Marian Nicola, general manager Mapamond.  Potrivit acestuia, Doljul nu trebuie luat din contextul regiunii Oltenia si al euroregiunii formate din Oltenia si Bulgaria de Nord.
Cum s-a dat de gol pe Facebook Nicola Haighton, in varsta de 25 de ani, a fost prinsa cu ajutorul Facebook-ului, dupa ce a incasat pe nedrept suma de 4.800 de euro din ajutoare sociale.
Cel de-al doilea administrator, de data aceasta acuzat de inselaciune, este Constantin Nicola, de 56 ani, din Constanta, administrator al S.C. ... Nicola a promis contractantului sau ca ii va livra 1.000 de tone de porumb, dar i-a cerut in avans 500 de milioane de lei vechi.
Munteanu - viitorul lider hristic al studentilor â€" voia sa arunce in aer amfiteatrul Odobescu din Facultatea de Litere. ... Avea o grenada si se hotarase sa dea cu ea in Odobescu.
Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu Calarasi organizeaza, sambata, 30 septembrie, Nocturna Bibliotecii 2017, noaptea in care biblioteca prinde viata, editia a VII-a.
Recent, a avut loc vernisajul expoztiei de caricatura Zambete si grimase de iarna la Biblioteca Alexandru Odobescu din Calarasi. ... Expozitia va fi deschisa o luna si va putea fi admirata pe simezele bibliotecii judetene Alexandru Odobescu din Calarasi.
In sala de expozitii a Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de pictura initulata Eternul feminin.
Dupa ei, au urcat pe scena Mariana Ionescu, Nineta Popa, Laura Lavric, Maria Ciobanu, Ro-Mania, Nicola si Cream, spectacolul incheindu-se in jurul orele 23. ... Dupa ce politicienii au terminat discursurile, spectacolul a continuat cu recitalele Mariei Ciobanu, formatiei Ro-Mania, Nicola si Cream.
Printre preferatii Lelioarei Nicola se afla si Laura Maruntelu, care pana acum a fost profesoara de limba romana si purtatoarea de cuvant a CN "Carol I" din Craiova si care, se pare, este fata profesorului Maruntelu din Dabuleni, locul de bastina al actualei inspectoare generale.
Camelia Sucu, femeie de afaceri de succes, muzicianul Damian Draghici, artist premiat cu Grammy, jurnalista Floriana Jucan, Edy Uzunov, proprietarul Regatta si Mihaela Nicola care este antrepenor in PR.
Nicola Rizzoli (central) - Renato Faverani, Andrea Stefani (asistenti) - Gianluca Rocchi, Paolo Tagliavento (asistenti suplimentari) - toti Italia - Craig Thomson (rezerva) - Scotia. ... Arbitrul Nicola Rizzoli a dat startul partidei.
Partidul irlandez Sinn Fein cere un referendum pentru o Irlanda unificata Premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, a anuntat ca a inceput pregatirile pentru un nou referendum privind independenta de Marea Britanie, relateaza Sky News. ... Prim-ministrul Scotiei, Nicola Sturgeon, a declarat:
Si nu, nu vorbim despre vreo sportiva de performanta, ci despre Nicola, care ne invata cum sa ne mentinem tineri si cum sa includem sportul in rutina noastra zilnica.
Colegiul 3 (67.121) pentru Camera Deputatilor are in componenta localitatile Lehliu Gara, Alexandru Odobescu, Dor Marunt, Ciocanesti, Dorobantu, Frasinet, Gradistea, Giubanesti, Ileana, Independenta, Lehliu Sat, Lupsanu, Manastirea, Nicolae Balcescu, Sarulesti, Ulmu, Valea Argovei si Vlad Tepes.
Ca sa ajungi la Radovanu cobori din tren in plin camp, langa satul Negoiesti, locul de unde incepe Baraganul si in imprejurimile caruia Alexandru Odobescu a trait intimplarile sale vanatoresti.
De curand afost evacuata sala de lectura a Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, ce functiona in fostul cinema iar societatea RomaniaFilm, institutie ce administreaza cladirea respectiva nu are nicun plan de perspectiva privind utilitatea acesteia.
google-analytics.com