Cautare

1312 de rezultate pentru "muzica liliana stegan" (8.51 secunde)
Liliana Petrus s-a nascut in 8 martie 1965, in localitatea Carastau, judetul Hunedoara. ... La Editura Flacara, Liliana Petrus a publicat un volum exceptional de reportaje, intitulat "Supravietuirea prin reportaj", care au fost publicate de-a lungul timpului in revista Flacara. ... Liliana. Liliana Petrus.
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
Prestigiosul proiect cultural Zestrea by Liliana Turoiu a fost prezent, pe 7 si 8 septembrie, la celebrarea a 150 de ani de Regalitate in Romania.
Candidatul PSD+PC pentru Colegiul 19, Liliana Minca, si-a inceput campania electorala pentru Camera Deputatilor mergand printre oameni, impartind fluturasi si bratari cu iconite si notand problemele alegatorilor, pentru a le rezolva alaturi de edilul sectorului 4,liderul PC Cristian Popescu Piedone.
Candidatul PSD+PC la un mandat de deputat in Colegiul 19 Bucuresti, Liliana Minca, a declarat, duminica, la sectia unde si-a exercitat dreptul de vot, ca voteaza pentru toti romanii, pentru alta viata, pentru schimbare si a a facut apel ca alegatorii sa vina la urne.
Sambata, 18 februarie, a avut loc la Ateneo Veneto vernisajul colectiei de vesmant contemporan Zestrea, semnata de Lector Universitar Doctor Liliana Troiu, eveniment cultural inscris in programul oficial al renumitului Carnaval de la Venetia. ... Liliana Turoiu, designer vestimentar, Lector Universitar Dr. ... Liliana Turoiu.
Ateneul Roman va gazdui pe 22 decembrie expozitia de costum si fotografie Zestrea by Liliana Turoiu.
Muzica piratata din tara noastra detine 55% din totalul pietei muzicii existente la ora actuala. ... De pe urma comertului ilegal cu muzica au de suferit atat statul, cat si proprietarii de drepturi.
- Cum v-a ajutat muzica sa depasiti barierele din viata? ... - La mine, structura vietii mele e muzica. Restul vietii mele m-a ajutat sa o depasesc prin muzica. ... Sigur ca muzica te inalta si a fost marele avantaj de a avea un mod de exprimare.
Asa am aflat de la parintele neurologiei contemporane ce este creierul, ce este inima, care dintre cele doua organe este mai important, ce este muzica, ce este medicina. ... sa citesti, sa vorbesti, sa interpretezi, sa scrii, sa asculti muzica. - Vorbiti despre muzica, despre cant, despre octave. Ce este muzica?
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
La mijloc este vorba despre multi bani, iar respectivele contracte au fost incheiate cu putin timp inainte ca Liliana Minca (foto) sa fie schimbata de la sefia Loteriei Romane, iar valabilitatea respectivelor contracte este de 4 ani.
Ei au de optat intre Liliana Minca (PSD+PC) sau Teodora Trandafir (PD-L). Liliana Minca este sustinuta si de PNL, deci de toate cele 3 partide parlamentare de opozitie, in timp ce Teodora Trandafir are doar sustinerea partidului de guvernamant PD-L.
Contracandidata sa, reprezentanta PC, Liliana Minca a obtinut 6.939 de voturi. ... Din cele peste 15.000 de voturi, candidatul PD-L, Teo Trandafir a obtinut 8154 de voturi valabil exprimate, iar Liliana Minca, 6939.
Sondaje sociologice de sertar 'Candidata PC la fotoliul de senator in sectorul 4, Liliana Minca, spune ca Teo Trandafir, rivala ei, nu are experienta, fiind strict un om de showbiz. ... Si totusi, ce sanse are cvasi-anonima Liliana in fata starului TV Teo?
Liliana Popescu participa de curand la targurile hand-made organizate la Bucuresti. ... Materialele le iau din Franta si Italia", ne-a spus Liliana Popescu. Aceasta a vizitat Salonul de Moda de la Paris si, pentru ca francezii dau tonul in moda, Liliana s-a inspirat din ce a vazut acolo.
Joi, 11 mai 2017, la orele 16:00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, vaavea loc lansarea albumului IUBIRE DULCE, NU PLECA! ... Prezentarea evenimentului de la Magazinul MUZICA va fi facuta de Octavian Ursulescu.
Colectia Zestrea by Liliana Turoiu, promotoare a valorilor autentice romanesti, fie ele etnografice, istorice sau oenologice, isi adauga, astfel, inca un loc celebru, incarcat de istorie si de simboluri, in impresionantul palmares expozitional. ... Zestrea by Liliana Turoiu este mai mult decat o colectie de vesminte:
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
Te las, dar tu faci muzica de film! ... Anul trecut spuneai ca te vei retrage din muzica numai cand nu vei mai face fata modernizarii, cand tinerii te vor depasi? Pai tu ai fost mereu deschizator de drumuri si de poteci si de autostrazi in muzica electronica.
google-analytics.com