Cautare

1312 de rezultate pentru "muzica liliana stegan" (3.59 secunde)
Ce spune lumea producatorilor de muzica Laurentiu Duta: ... Sunt unele radiouri care difuzeaza 50% muzica romaneasca si altele care difuzeaza doar 2 - 5% muzica romaneasca.
Agentii economici care utilizeaza inregistrarile muzicale in scop ambiental sunt obligati sa plateasca drepturi de autor pentru cel ce a creat muzica cu care isi intretin clientii.
Daca în prima seara, pe scena vor urca artisti ce vor interpreta muzica populara, sâmbata registrul se schimba cu muzica lautareasca. Duminica, 29 iulie, va fi cea mai interesanta zi, când la Râmnic muzica usoara va fi la ea acasa.
Daca în prima seara, pe scena vor urca artisti ce vor interpreta muzica populara, sâmbata registrul se schimba cu muzica lautareasca. Duminica, 29 iulie, va fi cea mai interesanta zi, când la Râmnic muzica usoara va fi la ea acasa.
Intre reprize de stiri, muzica buna si premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a tinut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in familie, alaturi de colegii si prietenii de la GdS.
Reprezentantii Google au anuntat oficial lansarea unui nou serviciu care le va permite utilizatorilor sa gaseasca si sa cumpere mai usor muzica de pe internet, in parteneriat platformele Lala si iLike.
Imi place sa le iau muzica, sa le daruiesc CD-uri cu muzica clasica, eventual. ... Intotdeauna cand i se pune ABBA sau muzica anilor ’80 nu ai treaba cu el, chiar si adoarme.
Ceremonie de deschidere cu Chopin si muzica techno Varsovia a sarbatorit debutul EURO 2012, organizat impreuna de Polonia si Ucraina, cu o ceremonie de deschidere pe un stadion in intregime in rosu si alb, culorile tarii, fondul sonor fiind asigurat de Chopin si de muzica techno, informeaza AFP preluata de Agerpres.
Dupa ce in Statele Unite ideea de a-ti face abonament pentru muzica a avut succes, iata ca abonamentul on line la muzica a ajuns si in Europa, mai precis in Franta. ... Trebuie mentionat ca in Franta exista si un alt fel de abonament pentru muzica on line:
In cel mult doua decenii, o generatia de tineri ar putea prezenta tulburari de auz, mai severe chiar decat persoanele in varsta, din cauza obiceiului de asculta muzica la iPod si MP3, la maximum. ... Este reteta sigura prin care tinerii care asculta muzica la iPod, MP3 sa ramana surzi.
Inca din copilarie a manifestat o inclinatie aparte spre muzica, invatand cu usurinta sa cante la pian, vioara si viola. ... Compozitorul va aduce in muzica o adevarata revitalizare a spiritului teatral. Primele sale incercari in compozitie sunt lucrari religioase si muzica de camera.
Dincolo de browser, noua interfata va permite sa cumparati si sa inchiriati filme, jocuri si muzica. ... Aplicatia se misca foarte bine si, practic, nu veti mai avea nevoie de niciun alt program TV de muzica.
In timpul calatoriei puteti sa va uitati la filme, sa ascultati muzica sau sa cititi carti pentru ca Prestigio MultiPad 7.0 PRIME este atat de mica si de subtire incat incape in orice geanta.
A urmat apoi liceul din Ohrdruf, unde a studiat latina, greaca, literatura, istoria si muzica. ... De altfel, muzica pentru orga a constituit o preocupare de-a lungul intregii sale vieti (a compus 250 de lucrari pentru orga, peste 150 de corale pentru orga).
Ca de obicei, muzica, dansul si voia buna ii vor insoti pretutindeni. ... Ad Hoc incearca sa rupa vraja prin muzica, dans si povesti. ... Ad Hoc aduce un alt mod de a privi muzica medievala, care este adusa in actualitate si pusa in valoare.
Stefan Banica se mandreste cu o cariera de 25 de ani in care a dovedit ca muzica, actoria si televiziunea nu au secrete fata de el. Un om de show, prin definitie, Stefan Banica transforma concertele de Craciun in adevarate spectacole cu muzica, dans, costume si lumini.
Muzica Mono este un amestec inspirat, dar si original, de experimental si instrumental rock, cu treceri prin shoegaze, muzica clasica, ecouri noise si atingeri minimaliste, efectele chitarelor lui Yoda si Taka fiind "motoarele navei" japoneze.
Manuela va fi prezenta si la standul Fundatiei GOLESCU pe perioada desfasurarii Salonului de Carte, Muzica si Presa si va oferi dedicatii si autografe pe noul sau CD "ce-i dragostea?".
"Pe langa muzica, si aici nu ma refer la ascultatul de muzica ci la activitatea trupei Pin Up Girls, mi-am dorit tot timpul sa deschid o scoala de dans, canto si tot felul de activitati artistice unde cei mici si cei mai mari sa petreaca timp de calitate si sa invete ceva.
Desi cu un numar impresionant de aparitii cinematografice, el a stralucit mai mult in teatru si radio/televiziune fiind un as al improvizatiei, unul din promotorii genului Stand-Up Comedy in Romania, cu modalitati de exprimare artistica ce imbina actoria, pantomima, interpretarea muzicala vocala si instrumentala (pian, vioara, chitara si flaut), el absolvind o scoala de muzica (inclinatia spre arta era evidenta din copilarie, deoarece a urmat scoala de muzica din clasa intai.
google-analytics.com