Cautare

1312 de rezultate pentru "muzica liliana stegan" (5.98 secunde)
Lansarea albumului Providenta al artistei Margareta Paslaru La 29 martie 2018 are loc lansarea albumului de autor Providenta al indragitei si apreciatei soliste de muzica usoara Margareta Paslaru, prilej cu care artista aniverseaza 60 de ani de activitate. Evenimentul are loc la Magazinul Muzica, la ora 13.00.
Luni, 25 martie 2019, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va avea loc lansarea albumului DIAMANTE MUZICALE al lui Marian Stere si Iustin Gondos.
V-ati intrebat vreodata de ce in baruri muzica este data foarte tare, astfel incat devine imposibil de purtat o conversatie? ... muzica tare stimuleaza consumul mai rapid de alcool, cel putin in randul femeilor tinere.
• Vineri, 16 mai - Deschiderea oficiala a evenimentului Onoruri militare, muzica de taraf si ritmuri bucovinene, impletite cu un recital de chitara clasica; ... Va fi oferit publicului un program de spectacole de muzica populara si muzica clasica, targ cu mesteri populari, lansari de carte etc.
Prin muzica sa, Ducu Bertzi isi ofera, intr-un fel, sufletul. ... Cautand si selectand ani de zile din creatia unor poeti consacrati, a ales ceea ce a crezut ca-i exprima cat mai real starea sufleteasca si a transpus ideea poetica in muzica.
Mircea Vintila este un interpret roman de muzica folk, cu o activitate discografica si concertistica bogata. ... Artistul s-a nascut pe 23 martie 1949 la Bucuresti si a fost interesat de muzica din copilarie. A urmat Scoala de Muzica (clasa viola).
Imi place si muzica, orice gen, cu conditia sa fie intr-adevar muzica. Genurile hip-hop sau rap nu inseamna muzica Prefer muzica populara - romaneasca, spaniola si greceasca - iar in ce priveste muzica clasica, asta inseamna pentru mine Mozart si Beethoven.
Ea este cantareata care a renuntat la muzica pentru iubit! ... Textiera si cantareata a fost atat de indragostita la un moment dat incat a renuntat la muzica si s-a dedicat iubitului ei de la vremea respectiva.
Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste pe Margareta Paslaru printr-o expozitie dedicata / AMOSNEWS Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste, printr-o expozitie de afise, pe Margareta Paslaru, artista care a revolutionat muzica usoara romaneasca prin cei 58 de ani de cariera artistica.
Interpreta de muzica de folclor si mai nou, in ochii spectatorilor, mezzo soprana de succes, Lavinia Goste va sustine doua concerte inedite pe 1 si 8 martie, la Sala Teatrelli, ora 20:00, parte a spectacolului "Love is in the music", organizat de Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al municipiului Bucuresti.
La 5 ani de cand a declarat ca ingroapa profesia de muzican, devenind senator in Parlamentul Romaniei si apoi europarlamentar, Damian se pregateste pentru reintoarcea la prima lui iubire, muzica.
PAM PAM - trupa de teatru muzical pentru copii, alcatuita din Pia (pianul) , Vio ( vioara) si Kito ( chitara) si jucausele mascote Pam Pam si Bum Bum, il vor insoti pe Mos Craciun in lunga sa calatorie prin lume si vor aduce in inimile copiilor si a intregii familii dragostea si armonia, muzica si veselia!
A trait din muzica si cand n-a avut unde sa cante a cersit la coltul strazii. ... Numai muzica il mai leaga de trecutul sau colorat. ... Marele maestru canta muzica populara si multe alte genuri: ... MUZICA, BANII SI FEMEILE Care e stilul sau, de fapt:
Ora 19.45 Veseli, ca de fiecare data, cu o muzica senina, placuta, necomplicata, usor de tinut minte (mai ales refrenul), cei de la Folk Frate sunt primii care incalzesc atmosfera, mai mult decat caldura de afara!
De la piese de muzica usoara celebre (coveruri), pana la repertoriul trupei Holograf si al artistului Aurelian Andreescu sau al basarabeanului Ion Suruceanu, cei din formatia Dumbrava ii incanta pe calaraseni si nu numai, la restaurantul Dumbrava, de joi pana duminica, intre orele 19.00 - 22.00.
In program sunt si un show pirotehnic 3D si concerte de muzica populara si usoara.
Adevarul este ca Nicu Covaci este nemultumit de multe lucruri care se petrec in muzica romaneasca. ... - Ce va supara in momentul de fata in muzica romaneasca? ... - Daca ati candida la presedintie nu ati mai avea timp de muzica, nu?
- Cat de importanta este muzica pentru tine? ... De fapt, cred ca orice fac e legat de muzica, de cant, fiecare clipa e un prilej de inspiratie cand gandul imi zboara la oamenii care ma asculta.
Pentru artista, muzica e viata ei. ... - Eram destul de mica dar tin minte ca fredonam ABBA pe la 6 ani.M-a marcat mai mult muzica anilor ‘90 - Ce inseamna muzica pentru tine? Muzica este viata ta?
Ascult muzica buna, in special The Rasmus, Coldplay, Armin van Buren si Lady Gaga (acesta este un top al artistilor din afara). ... gadgeturi, excursii, muzica? - Evident ca investesc in muzica si excursii. ... Sa invatam si noi, romanii, sa nu mai luam muzica de pe net. - Ce muzica asculti?
google-analytics.com