Cautare

914 de rezultate pentru "mos craciun" (3.19 secunde)
Acesta ar vrea ca Mos Craciun sa-i aduca o victorie cu Gaz Metan Medias in prima etapa a returului sezonului regulat. "Pentru mine, Mos Craciun vine pe 14 ianuarie, cand jucam cu Medias", a declarat Nikolic.
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a reacționat, joi, la decizia instantei supreme de suspendare a deciziei de condamnare in cazul fostului ministru, precizand ca Mos Craciun a venit mai devreme, iar Elena poate in sfarsit sa-si petreaca sarbatorile in libertate, alaturi de fetita sa.
E un fel de Mos Craciun mai feroce. ... Sa cred intr-o iubire care dureaza 2 ani sau intr-o iubire care trece in cateva luni ar insemna sa pot crede ca Mos Craciun e un criminal in serie care in loc de cadouri livreaza mitraliere in Irak.
Vacanta in tara lui Mos Craciun se numara printre cele mai asteptate din an. Romanii care vor sa il intalneasca si-au facut deja bagajele, iar primul charter spre Laponia decoleaza chiar astazi, la ora 14:45.
Un mos intr-un nor patrat Un fapt interesant este ca teofaniile, in ambianta predominant ortodoxa a Romaniei (spre deosebire de occidentul catolic, de unde si-a luat Vallée exemplele), privesc totdeauna pe Dumnezeu tatal, pe Iisus Christos, sau poate pe un sfant masculin, si practic niciodata pe Fecioara Maria.
Targul de Mos Nicolae la Muzeul Satului Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" organizeaza in perioada 6-9 Decembrie 2012, Targul de Mos Nicolae.
Anul acesta de Mos Nicolae, Annes a primit un cadou neasteptat. ... "Mos Nicolae m-a surprins anul acesta! A fost foarte darnic, nu ma asteptam!
Spunea Mos Mihaila despre cineva ca e TOBA DE CARTE. Mos Mihaila era unul dintre hatrii aceia care stiau SA MASOARE CERUL CU OCHII SI LUMEA CU PICIORUL - cum chiar el zicea.
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva va comercializa aproape 124.000 de pomi de Craciun, cu 7.000 mai putin fata de 2006, insa cu toate acestea pretul pomilor nu va creste fata de perioada mentionata, se precizeaza intr-un comunicat al Romsilva.
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Premierul Mihai Tudose au ales facebookul pentru a transmite mesaje de Craciun. ... - De Craciun gandul ne poarta catre casa indiferent cat de departe am fi. ... Va doresc un Craciun fericit oriunde v-ati afla, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj video pe Facebook.
Pe 8 decembrie, Exotique va fi prezent la Bazarul de Craciun de la Romexpo unde, ca si in anii precedenti, va asigura mobilierul zonei de socializare si comunicari.
Targuri / Romexpo, Bucuresti, Romania Bazarul de Craciun, eveniment filantropic aflat la cea de-a 22-a editie, are loc la Romexpo, Pavilionul C3, pe 7 decembrie, intre orele 10:00 - 17:00, si reuneste comunitatea internationala din Bucuresti, in beneficiul mai multor cauze sociale.
Monica Stoica) Papa Francisc a oficiat mesa de Craciun sambata seara, Suveranul Pontif indreptandu-si gandurile catre copiii aflati in dificultate, care sufera infometarea si pericolul in teatrele de razboi ale lumii, mai ales in Siria, dar si catre marginalizati si refugiati, informeaza Corriere della Serra.
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00. ... - Care sunt produsele in trend la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles?
Google a inceput pe 18 decembrie 2017 numaratoarea inversa pana la Craciun, cu un doodle de sezon, intitulat December global festivities. Pinguini, papagali, scrisori catre Mos Craciun, google a pregatit un intreg puzzle pentru festivitatile din decembrie 2017.
A venit si la ea Mos Nicolae si a fost darnic si bun! ... In fiecare an, de Craciun, obisnuiam sa merg acasa, sa petrecem in familie.
De Craciun au petrecut o saptamana alba pe partiile din Kitzbühel - Austria, unde cei doi copii ai lor, Samira (7 ani) si Walter Junior (4 ani) s-au luat pentru prima data la intrecere pe partia de schi!
Unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din tara se regasteste in municipiul Buzau. ... Cea mai mare atractie este Casuta lui Mos Craciun, unde copii invata mestesuguri traditionale.
google-analytics.com