Cautare

914 de rezultate pentru "mos craciun" (3.03 secunde)
Mos Craciun a venit inca de ieri la Organizatia Judeteana PC Galati pentru a le aduce daruri celor mai mici dintre conservatori. In sala de sedinte a sediului de partid a fost instalat un brad de Craciun, iar un grup de tineri i-au cintat Mosului colinde.
Chiar daca nu se pot costuma de Sarbatori in Mos Craciun, bancile vin si ele cu cadouri si facilitati sub forma dobanzilor mai mici la credite si lansarea unor noi produse bancare.
Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii olimpici ai angajatilor de la Doljchim si i-a rasplatit pentru rezultatele deosebite pe care le-au obtinut anul acesta la concursuri si olimpiade.
Concursul de desene Craciun 2014, ajuns la cea de-a 26-a editie, s-a desfasurat in cele 17 orase din Romania cu hipermarketuri Carrefour:
Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta.
De sus din cer cad ghiocei Suna-n vazduh mii de clopotei O stea de-argint a rasarit Iar brazii in alb acum s-au gatit Dintr-un lacas de inceput Pruncul Iisus azi s-a nascut Cu suflet cald sa il primim Sa fim mai buni sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare Cu gindul doar la jucarii Sint mai cuminti ai vostri copii Pe drum de nea colindatori Lumii vestesc dragi sarbatori Un om sarac sta necajit Si pentru el Iisus a venit Un vis macar sa-i implinim Sa fim mai buni, sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare.
pana la momentul aducerii-aminte ca vine Mos Nicolae, Mos Craciun si altele asemenea... ... Si, tot in ajun de mos Nicolae si alte alea, copilasii nostri demonstreaza, inca o data, ca profesorii care s-au plans ca sunt agresati de invatacei au avut o oarecare dreptate.
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
Premierul Boc, in mesajul de Craciun:
Masa de Craciun va costa o familie cu patru membri circa 2,5 milioane de lei. ... Daca nu avem prea mult timp pentru a prepara mancarurile traditionale de Craciun, atunci putem apela la magazinele alimentare care vin cu o gama foarte variata de astfel de produse.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. ... Toba, caltabosul, piftia, friptura, cârnaciorii, cozonacul si restul bunatatilor de pe masa de Craciun impun însa cheltuieli suplimentare. ... Masa de Craciun nu se rezuma însa numai la carne si la preparate din carne.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. ... Toba, caltabosul, piftia, friptura, cârnaciorii, cozonacul si restul bunatatilor de pe masa de Craciun impun însa cheltuieli suplimentare. ... Masa de Craciun nu se rezuma însa numai la carne si la preparate din carne.
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
Motorul de cautare Google ne ureaza un Craciun fericit prin intermediul unui logo creat special pentru aceasta ocazie. La alegere, utilizatorii pot canta sau asculta o melodie de Craciun.
La patru stele, adica la Hotel „President”, ofertele includ mai multe pachete, de 2, 3 sau 5 nopti de cazare, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion.
Dupa cum stiti, toti creatorii de minunatii, pregatesc de Craciun cele mai spectaculoase colectii cu care va vor astepta la sediul Excelsior din Piata Universitatii, Strada Toma Caragiu nr.3 pana pe 23 decembrie inclusiv, de la ora 12.00 la ora 20.00. ... bijuteri cu specific de Craciun:
Gheorghe Florescu participa in luna decembrie la targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles. ... Intrebat ce cauta in mod special romanii la targul de Craciun de la Sala Dalles, acesta a precizat:
Pedelistii gorjeni organizeaza o noua editie a actiunii "Scrisoare pentru Mos Craciun". Reprezentantii Organizatiei Judetene Gorj asteapta sa primeasca scrisori din partea copiilor din judet, iar cele mai frumoase vor fi premiate in cadrul unei gale:
Mos Craciun ne-ar putea aduce carne din Europa Cum nu exista sortimente de carne care sa coste doar 100.000 de lei, rezulta ca este vorba de carcasa (care include carne, oase, grasime, sorici).
El a precizat ca nu este Mos Craciun si ca, in conditiile in care aceste companii vor acumula in continuare datorii, va lua masuri drastice.
google-analytics.com