Cautare

1299 de rezultate pentru "montana popa blj" (2.63 secunde)
Lovitura pentru ONG-urile care vor sa stopeze in Justitie proiectul Rosia Montana!
De ce face Basescu lobby pentru Rosia Montana Presedintele Traian Basescu s-a lansat intr-o adevarata campanie de lobby pentru proiectul de la Rosia Montana. ... Traian Basescu a declarat luni, la TVR, ca exploatarea de la Rosia Montana trebuie sa inceapa, pentru ca Romania are nevoie de aurul din Apuseni.
Dezvaluirile unui arheolog francez care a lucrat la Rosia Montana (Autor:
Deputatul Florin Paslaru explica de ce Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO Deputatul PSD Florin Paslaru, membru in Comisia UNESCO, a declarat, vineri, ca Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO, pentru ca nu indeplineste mai multe conditii, cea mai importanta fiind legata de faptul ca autoritatile si comunitatea locala nu doresc acest lucru.
"Vizitati Rosia Montana!" - excursii de primavara cu ocazia Pastelui si zilei de 1 Mai Alburnus Maior impreuna cu Asociatia Bucuresti lanseaza astazi, 13 martie 2014, oferta turistica "Vizitati Rosia Montana!", sesiunea de primavara, in cadrul careia iubitorii Rosiei Montane sunt invitati sa petreaca sarbatorile pascale (18 - 21 aprilie) si Sub indemnul "Cunoasteti Rosia Montana asa cum este ea!", rosienii isi deschid casele pentru toti aceia care doresc sa petreaca un sejur deosebit, bogat in tururi ghidate care vor purta turistii printre vestigiile milenare, catre monumentele naturale, pe cele mai inalte varfuri ale muntilor si pana in subteranele reprezentate de binecunoscutele galerii romane.
Dezvaluirile unui arheolog francez care a lucrat la Rosia Montana (Autor: ... Conditiile in care se desfasoara activitatea de cercetare arheologica la Rosia Montana sunt calificate de Beatrice Cauuet drept "inacceptabile", ea afirmand ca exista riscul ca o mare parte a sitului sa ramana nestudiat.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Scrisoare deschisa adresata primului-ministru al Romaniei Domnule Prim-Ministru, Constatam cu ingrijorare ca in ultimele zile are loc in Romania o campanie agresiv concertata pentru sustinerea proiectului minier promovat de compania Gold Corporation la Rosia Montana (RMGC).
Minerii de la Rosia Montana au iesit la suprafata dupa discutia de duminica cu premierul Victor Ponta Cei 33 de mineri care se blocasera de miercuri in subteran la Rosia Montana au iesit la suprafata duminica seara dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, care le-a promis ca membrii comisiei speciale care va fi constituita in Parlament vor veni si ei la fata locului.
In timp ce, intre consilier si Presedinte, Rosia Montana s-a ridicat ca un zid inexpugnabil. ... Se umple Romania de bani si de bunastare prin demararea exploatarii zacamintelor de la Rosia Montana?
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica cu titlul 'Sa punem cartile pe masa in cazul Rosia Montana', pe care o puteti citi in continuare. ... dezbaterea legata de proiectul Rosia Montana - Gold Corporation, transmis de Guvern Parlamentului, si relatia conflictuala din cadrul USL pe aceasta tema.
O voce calda, hotarata si profesionista afirma ca Romania urmeaza sa castige 4 miliarde de pe urma exploatarii miniere de la Rosia Montana. ... Si totusi, aceasta companie investeste intr-un spot de promovare a exploatarii Rosiei Montana.
FORUMUL CRANS-MONTANA - REUNIUNEA ANUALA-(BAKU 27 iunie-1iulie 2012) Forumul Crans Montana (ca si Forumul de la Davos) este un ONG, initiat de presedintele sau, Jean Paul Carteron (avocat elvetian), in anul 1988. ... Primele reuniuni ale Forumului s-au organizat in localitatea Crans-Montana (Elvetia).
Rosia Montana: ... Acum, ca s-a dus dracului si proiectul Rosia Montana, si nu oricum, cu haulituri, un om zdravan la cap ar avea un singur lucru de facut: ... A explica intrega epopee Rosia Montana prin "coruptia politicienilor" ar fi semn de profunda imbecilitate.
Proiectul minier de la Rosia Montana, coordonat de compania Rosia Montana Gold Corporation, va ramane blocat pana in 2009, intrucat autoritatile romane nu isi vor asuma luarea unei decizii in acest an, considera presedintele Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM), Bogdan Gabudeanu, fara sa explice motivele.
Dincolo de afacerile pe Bursa din Toronto, extem de profitabile pentru actionari dar nu pentru romani, si dincolo de disputele politice pe tema Rosia Montana, si ele extrem de profitabile pentru politicieni dar nu pentru romani, se pot face, totusi, unele calcule simple.
"Sa salvam zona montana a Romaniei!" Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: ... 1 Suceava in care imi desfasor activitatea ca senator, se afla intr-o zona preponderent montana, cu frumuseti, bogatii si oportunitati deosebit de generoase dar si cu probleme, la fel de numeroase, specifice acestor tinuturi.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae-Vlad Popa: ... (Legea privind privind vanzarea bunurilor imobile in care se desfasoara activitati de asistenta sanitar-veterinara.) - Deci, va rog domnule senator Popa sa stati jos.
Noul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat ieri, dupa numirea sa in functie, ca in perioada urmatoare va face o evaluare la nivelul IGPR, dupa care isi va prezenta prioritatile ministrului administratiei si internelor, Traian Igas.
exploatarea aurului de la Rosia Montana. ... - Nu vom pleca din Rosia Montana.
google-analytics.com