Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (2.91 secunde)
Este vorba de legea care statueaza un prag de participare la referendum de 30%, dar totodata prevede (asa a decis CCR in 26 iunie a.c.) ca "dispozitiile acestei legi intra in vigoare la un an de la data publicarii in Monitorul Oficial".
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
393/2004 privind Statutul alesilor locali, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.
Monitorul Oficial se poate citi acum gratuit pe internet. ... Regia Autonoma Monitorul Oficial a anuntat ca, de luna aceasta, accesul la legislatie este gratuit pentru toti cei care doresc sa se informeze pe internet.
Guvernul recunoaste ca nu a publicat integral in „Monitorul Oficial“ actele normative emise si promite ca va prezenta toate anexele hotararilor emise.
Legea de modificare a OUG 138/2004, prin care au fost aduse modificari Codului Fiscal, intra in vigoare in data de 4 iunie, la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, potrivit prevederilor Constitutiei, desi mai multe articole stabilesc ca o serie de prevederi se aplica de la 1 iunie Legea 163/2005, prin care se aproba OUG 138, a fost publicata in Monitorul Oficial 466 din 1 iunie 2005, in aceeasi zi in care a fost transmisa de la Camera Deputatilor si semnat decretul prezidential, Traian Basescu aflindu-se in Japonia, la Expozitia Mondiala.
Peste o saptamina, Monitorul va implini 10 ani de cind apare la Botosani. ... La toate astea, a fost pus in functiune un gigantic ceas luminos, daruit botosanenilor de Monitorul, care vine sa se alature primului termometru public, oferit la inceputul acestui an.
Practic toti politicienii, mai mici sau mai mari, sint siguri ca ceea ce apare in Monitorul are pe undeva o "comanda ". ... Ca sa nu-i dezamagesc pe politicieni, ei bine, da, la Monitorul se primesc comenzi.
De aceea, am incercat sa adunam deciziile de rectificare a bugetelor acestor institutii de stat, publicate timp de cateva luni in Monitorul Oficial, si dupa ce am pus datele cap la cap, am descoperit multe astfel de societati, unde salariul mediu lunar este de aproape 100 de milioane de lei, bugetele de publicitate se scriu in milioane de euro, dar profiturile sunt modeste, atunci cand exista, iar productivitatea muncii ramane un banc raspandit de capitalisti.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
Partidul Democrat ar putea contesta la Curtea Constitutionala ordonanta, daca aceasta va fi publicata in "Monitorul Oficial" prin aprobare tacita. ... In caz contrar, acesta va fi publicat in "Monitorul Oficial" prin aprobare tacita.
Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca nu avea nevoie, pentru a merge la Bruxelles, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) privind reprezentarea la Consiliul European sa fie publicata in Monitorul Oficial, punctand ca a fost impiedicat sa faca acest lucru de catre premier si de ministrul Afacerilor Externe.
1.391/2006 a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.
Autoritatile locale care au primit la inceputul lunii aprilie bani din Fondul de Rezerva sunt obligate sa restituie sumele necheltuite pana vineri, potrivit unei ordonante de urgenta publicate marti seara in Monitorul Oficial.
Monitorul vine la pachet cu o pereche de ochelari 3D activi si ofera mai multe intrari HDMI.
Un decret emis in 1987, dar niciodata publicat in Monitorul Oficial, produce efecte in Banie si dupa aproape doua decenii.
Desi anuntul adoptarii ordonantei de urgenta privind amanarea alegerilor care urma sa aiba loc pe 13 mai a facut luni inconjurul tarii, subprefectul de Dolj, Ionel Ciobotea, a declarat ieri ca pregatirile pentru scrutin vor continua pana cand actul normativ va fi publicat in Monitorul Oficial.
Scandalul a pornit de la declaratiile facute de Monica Macovei la o emisiune televizata de marti seara in care ministrul a spus despre Stroe ca trebuie sa raspunda pentru publicarea in Monitorul Oficial, cu incalcarea legii, a ordonantei prin care s-au amanat euroalegerile.
Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a publicat in Monitorul Oficial verdictul prin care arata ca fostul demnitar a fost colaborator al Securitatii.
Senatorul democrat Nicolae Iotcu a mai prezentat si o pagina din Monitorul Oficial nr.
google-analytics.com